λογιστικά γραφεία

7 Reasons Why Every Accountant Needs a Website & Google My Business - Accounting Firms

4.5/5 - (2 votes)

Είσαι λογιστής ή λογιστικά γραφεία; Εάν ναι, τότε επιτρέψτε μου να σας πω για ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να βάλετε σε τάξη πριν ξεκινήσετε την επιχείρησή σας τον ιστότοπο και τη σελίδα Google My Business.

Blog για λογιστές

Σε αυτό το άρθρο θα σας πω για τα οφέλη από την απόκτηση αυτών των δύο πραγμάτων και γιατί κάθε λογιστής τα χρειάζεται…

Ελπίζω να σας αρέσει να διαβάζετε! 🙂

7 λόγοι για τους οποίους κάθε λογιστής χρειάζεται έναν ιστότοπο, λογιστικά γραφεία

Table of Content Appear

Αύξηση της αναγνωρισιμότητας της επωνυμίας, λογιστικα sites

Ένας ιστότοπος παρέχει σε έναν λογιστή έναν άλλο τρόπο να προσεγγίσει πιθανούς πελάτες. Δημιουργώντας μια διαδικτυακή παρουσία, λογιστικα sites,  μπορείτε να αυξήσετε την αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας σας και να δημιουργήσετε εμπιστοσύνη με το κοινό σας, και ποιος δεν το θέλει αυτό;

Ξεκινήστε με έναν επαγγελματικό, ασφαλή ιστότοπο.

ιστοσελιδες για λογιστες

Στη συνέχεια, προσθέστε λογαριασμούς μέσων κοινωνικής δικτύωσης (το Facebook και το Twitter είναι ιδανικά για λογιστές), ώστε οι πελάτες να μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί σας μέσω των λογαριασμών σας.

Αφού έχετε εφαρμόσει αυτά τα βασικά, σκεφτείτε πώς αλλιώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την τεχνολογία για να βοηθήσετε στη σύνδεση με τους πελάτες: οι ζωντανές ροές βίντεο με συμβουλές προετοιμασίας για τη φορολογία ή τα διαδικτυακά σεμινάρια για λογιστικά θέματα είναι μόνο δύο ιδέες.

Αν δεν ξέρετε από πού να ξεκινήσετε, ρωτήστε τις τοπικές επιχειρήσεις. μπορεί να είναι πρόθυμοι να μοιραστούν τις εμπειρίες τους ή να σας υποδείξουν χρήσιμους πόρους.

ιστοσελίδες λογιστών

Καθιέρωση Εμπειρογνωμοσύνης, κατασκευή ιστοσελίδων για λογιστες

Έχοντας μια ισχυρή παρουσία στο διαδίκτυο θα σας τοποθετήσει ως ειδικό στον τομέα σας. Όταν οι άνθρωποι επισκέπτονται τον ιστότοπό σας, θα έχουν πρόσβαση σε όλες τις επιχειρηματικές γνώσεις και εμπειρία σας (και μπορούν να μάθουν περισσότερα για εσάς), αντί για αυτό που υπάρχει στον ιστότοπο κάποιου άλλου.

Επίσης, η συμπερίληψη συνδέσμων προς δημοφιλείς ιστότοπους όπως το LinkedIn, το Facebook, το Twitter και άλλα προφίλ μέσων κοινωνικής δικτύωσης, θα δείξει στους πιθανούς πελάτες ότι είστε νόμιμοι.

κατασκευή ιστοσελίδων για λογιστες

Τέλος, η κατοχή μιας επαγγελματικής διεύθυνσης email που είναι συνεπής με το όνομα τομέα σας (π.χ. [email protected]) δείχνει στους πελάτες ότι είστε σοβαροί για το επάγγελμά σας.

Θα είναι πιο πιθανό να σας προσλάβουν για τις λογιστικές τους ανάγκες, εάν ξέρουν ότι παίρνετε τη δουλειά σας στα σοβαρά.

Λογιστής Online

Ενισχύστε το ποσοστό διατήρησης πελατών – ιστοσελιδες για λογιστες

Υπάρχουν πολλοί λογιστές εκεί έξω, επομένως μπορεί να είναι δύσκολο να διατηρήσετε πελάτες.

Βεβαιωθείτε ότι οι πελάτες σας μπορούν να σας βρουν εύκολα με έναν ιστότοπο με επαγγελματική εμφάνιση και μια πλήρη καταχώριση επιχειρήσεων στο Google My Business.

λογιστικα sites

Οι πελάτες σας θα εκτιμήσουν πόσο εύκολο είναι να μείνετε σε επαφή με την εταιρεία σας, πράγμα που σημαίνει ότι θα έχουν περισσότερους λόγους να διατηρήσουν την επιχείρησή τους μαζί σας για τα επόμενα χρόνια.

Αυτό μπορεί επίσης να οδηγήσει σε αυξημένες παραπομπές από στόμα σε στόμα από ευχαριστημένους πελάτες. Επιπλέον, καθώς αναπτύσσετε νέες υπηρεσίες ή ειδικότητες, μπορείτε να τις προσθέσετε στον ιστότοπό σας και να ενημερώσετε τους πιθανούς πελάτες τι άλλο προσφέρετε.

λογιστικά γραφεία ψηφιακή προβολή

Είναι πιο εύκολο από ποτέ να ενημερώνετε τις πληροφορίες στο διαδίκτυο—απλώς βεβαιωθείτε ότι είναι ακριβείς!

Μειώστε το κόστος μάρκετινγκ

Εάν εργάζεστε με πολλούς πελάτες, είναι πολύ εύκολο να ξεπεραστείτε. Χωρίς σωστή οργάνωση, ορισμένοι από τους πελάτες σας μπορεί να καταλήξουν να παραμεριστούν επειδή δεν έχετε χρόνο να αφιερώσετε σε αυτούς και στα έργα τους.

Δημιουργώντας έναν ιστότοπο για τη λογιστική σας επιχείρηση και ενημερώνοντας τακτικά την καταχώρισή σας στο Google My Business, μπορείτε να μειώσετε σημαντικά το κόστος μάρκετινγκ, προκειμένου να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στην εξυπηρέτηση αυτών των σημαντικών πελατών.

Διευθύνσεις URL φιλικές προς το SEO: Όταν οι δυνητικοί πελάτες αναζητούν έναν λογιστή στο διαδίκτυο, η κατοχή μιας διεύθυνσης URL φιλικής προς το SEO θα βοηθήσει τον ιστότοπό σας να κατατάσσεται υψηλότερα από τους ανταγωνιστές που δεν έχουν.

προβολή λογιστών στο internet

Εύκολη Προσβασιμότητα στους Πελάτες, προβολή λογιστών στο internet

Σε αντίθεση με έναν δικηγόρο ή έναν γιατρό, δεν υπάρχει ένας εύκολος κατάλογος για την εύρεση επαγγελματιών όπως οι λογιστές.

Ένας ιστότοπος μπορεί να σας βοηθήσει να συνδεθείτε με πελάτες που χρειάζονται τις υπηρεσίες σας, τοποθετώντας τα στοιχεία επικοινωνίας σας μπροστά και στο επίκεντρο στις μηχανές αναζήτησης.

Για παράδειγμα, αν έψαχνα για έναν λογιστή, θα μπορούσα να πληκτρολογήσω λογιστής κοντά μου στο Google,προβολή λογιστών στο internet, και να δω αμέσως επιχειρήσεις που προσφέρουν λογιστικές υπηρεσίες κοντά στην τοποθεσία μου και να κάνω κλικ στους ιστότοπούς τους εάν θέλω να μάθω περισσότερα γι’ αυτές.

Εάν δεν έχετε ιστότοπο (ή τουλάχιστον μια σελίδα στο Facebook), οι πιθανοί πελάτες θα είναι λιγότερο πιθανό να σας βρουν όταν χρειάζονται περισσότερο τις υπηρεσίες σας.

Αυτό ισχύει ιδιαίτερα εάν δραστηριοποιούνται τακτικά στη γεωγραφική σας περιοχή ίσως να μην σκεφτούν να ψάξουν ξανά στο διαδίκτυο όταν θα χρειαστούν λογιστικές υπηρεσίες, επειδή είχαν ήδη βρει αυτό που χρειάζονταν την τελευταία φορά!

Ένα αντίγραφο ασφαλείας για τα δεδομένα πελατών σε περίπτωση καταστροφής

Ένα άλλο πλεονέκτημα για να έχετε τον δικό σας ιστότοπο είναι ότι μπορεί να χρησιμεύσει ως ένα εύκολο αντίγραφο ασφαλείας για όλα τα δεδομένα πελατών της επιχείρησής σας, σε περίπτωση που συμβεί κάτι στο λογιστικό λογισμικό σας.

Μπορεί να φαίνεται παρανοϊκό, αλλά η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας δεδομένων στο διαδίκτυο είναι μια εύκολη προφύλαξη που μπορείτε να λάβετε σε περίπτωση καταστροφικής αποτυχίας.

Εάν δεν έχετε πρόσβαση στο λογιστικό σας πρόγραμμα λόγω σύγκρουσης του σκληρού δίσκου ή άλλου τύπου περιστατικού, θα μπορούσε να είναι καταστροφή για την επιχείρησή σας.

Επομένως, είναι καλύτερο να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας οποιονδήποτε σημαντικών ψηφιακών πληροφοριών σε δευτερεύοντα διακομιστή, λογιστικά γραφεία ψηφιακή προβολή.

Αποκτήστε νέους πελάτες στο λογιστικό σας γραφείο, Blog για λογιστές

Το πρώτο βήμα για να χτίσετε την πρακτική σας και να την εξελίξετε σε κάτι μεγαλύτερο είναι να προσελκύσετε νέους πελάτες. Αλλά πριν αρχίσετε να προσελκύετε αυτούς τους νέους πελάτες, πρέπει να είστε σε θέση να τους βρείτε.

Στον πυρήνα του, το SEO έχει να κάνει με την παροχή των υπηρεσιών σας μπροστά σε πιθανούς πελάτες που αναζητούν επιχειρήσεις σαν τη δική σας.

Για αυτόν τον λόγο, το SEO ή η βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης είναι σημαντικό μέρος κάθε επιτυχημένης επιχείρησης.

Εάν δεν έχετε παρουσία στο διαδίκτυο, τότε δεν μπορείτε να περιμένετε από τους ανθρώπους που αναζητούν αυτό που παρέχετε να σας βρουν και να μετατραπούν σε πελάτες που πληρώνουν.

Blog για λογιστές για να ανεβάζετε άρθρα γύρω από την οικονομία και την εφορία.

Συμπέρασμα, τις καλύτερες ιστοσελίδες λογιστών

Η XNWeb Design εξειδικεύεται στην κατασκευή ιστοσελίδων για λογιστές και λογιστικά γραφεία, ιστοσελίδες λογιστών.

Έχοντας συνεργαστεί με δεκάδες επαγγελματίες και επιχειρήσεις διαθέτουμε την κατάλληλη τεχνογνωσία για να δημιουργήσουμε το ψηφιακό σας προφίλ στο internet.

Άρα όταν κάποιος ψάξει στο διαδίκτυο τις εξής λέξεις:

  • Φθηνός λογιστής
  • Λογιστής Online
  • Ερώτηση σε λογιστή
  • Δωρεάν λογιστικές συμβουλές
  • Λογιστικό γραφείο Θεσσαλονίκη, Λογιστικό γραφείο Πάτρα, Λογιστικό γραφείο Αθήνα, Λογιστικό γραφείο Πειραιά
  • Λογιστικά γραφεία τιμές

Contact us για σας παρουσιάσουμε τις υπηρεσίες και τις προτάσεις μας για το γραφείο σας με πολλές δωρεάν παροχές.