PDF σε WORD

How to convert PDF to WORD - # 6 Solutions

5/5 - (9 votes)
PDF σε WORD

Καλά καταλάβατε, σε αυτό το άρθρο θα σας δείξω πως να μετατρέπετε αρχεία pdf σε word. Σας στέλνουν από την δουλειά σας ένα αρχείο pdf και έχουν κάνει ένα λάθος, πως θα το επεξεργαστείτε άραγε.

Με αυτό τον τρόπο θα μπορείτε να σβήσετε, να γράψετε, να διορθώσετε.

Pdf to word

But let's start from the beginning,

  1. What is a PDF file?
  2. What is a WORD file?

Questions that need to be resolved before doing the conversion.

PDF file

Το Portable Document Format (φορμά φορητού εγγράφου) (PDF) είναι φορμά αρχείου που χρησιμοποιείται για την απεικόνιση εγγράφων ανεξαρτήτως λογισμικού, hardware και λειτουργικού συστήματος.

Κάθε PDF αρχείο περιλαμβάνει πλήρη περιγραφή ενός καθορισμένου εγγράφου, στην οποία περιλαμβάνεται το κείμενο, οι γραμματοσειρές, τα γραφικά και άλλες απαιτούμενες πληροφορίες.

Το 1991, ο συνιδρυτής της Adobe Systems Τζον Γουόρνοκ (John Warnock) περιέγραψε ένα σύστημα που αποκαλούσε “Camelot” (Κάμελοτ) και εξελίχθηκε στo PDF.

PDF αρχείο

Ενώ η Adobe Systems διέθεσε τις προδιαγραφές του PDF ελεύθερα το 1993, ουσιαστικά η φορμά PDF παρέμεινε ιδιοκτησιακό, ελεγχόμενο από την Adobe, έως ότου απελευθερώθηκε επίσημα ως ανοικτό πρότυπο στις 1 Ιουλίου, 2008.

Δημοσιεύτηκε από τον Διεθνή Οργανισμό Τυποποίησης ως ISO 32000-1:2008 Το 2008, η Adobe δημοσίευσε μία Άδεια Δημόσιας Ευρεσιτεχνίας στο ISO 32000-1 παρέχοντας ελεύθερες δικαιωμάτων ευρεσιτεχνίες που κατείχε η Adobe.

Ωστε να είναι δυνατή η δημιουργία, πώληση και διανομή εφαρμογών PDF Ωστόσο, υπάρχουν ακόμα τεχνολογίες που χρησιμοποιούνται σε αρχεία PDF τα οποία καθορίζονται και χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από την Adobe παραμένοντας σε ιδιοκτησιακό καθεστώς. (πηγή wikipedia)

WORD file

Το Microsoft Word είναι ένα πρόγραμμα επεξεργασίας κειμένου από την Microsoft. Πρόκειται για ένα από τα στοιχεία του Microsoft Office αλλά πωλείται επίσης και ως αυτόνομο προϊόν.

Παλιότερα περιλαμβανόταν στο Microsoft Works Suite.

Microsoft Word

It was first released for PC in 1983 as the Multi-Tool Word for the Xenix operating system. Later versions were released for various other platforms, such as MS-DOS in 1983, Apple Macintosh in 1985, Unix in 1985, Atari ST in 1986 as Microsoft Write and OS / 2. Microsoft Word was acquired by Microsoft in 1989. Current Most versions are Microsoft Office Word 2016 for Windows and Microsoft Office Word 2016 for Mac.

In short it is a word processor that we have the ability to write as we would on a piece of paper.


Pdf σε word free

Η κατοχή ενός αξιόπιστου μετατροπέα PDF σε έγγραφα του Office θα πρέπει να είναι ένα βασικό εργαλείο που πρέπει να έχουν όλοι όσοι εργάζονται με μεγάλο φορτίο αρχείων σε καθημερινή βάση.

Αν και, τα έγγραφα PDF ανήκουν σε μια ομάδα από τις πιο δημοφιλείς μορφές αρχείων που αποστέλλονται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, η προσπάθεια επεξεργασίας τους μπορεί να γίνει ένας σοβαρός εφιάλτης.

Εάν εργάζεστε σε γραφείο, πιθανότατα χρειάστηκε να ξαναγράψετε μερικά PDF με παλιό τρόπο. Θυμάστε όταν λάβατε ένα έγγραφο PDF και χρειαζόταν επεξεργασία στο Word;

Δεν θέλατε να ενοχλήσετε τον αποστολέα (ίσως ήταν σημαντικός πελάτης), οπότε δεν είχατε άλλη επιλογή από το να αντιγράψετε-επικολλήσετε ολόκληρο το κείμενο με μη αυτόματο τρόπο …

Ακριβώς λόγω μίας ή δύο μικρών αλλαγών. Ίσως συμφωνείτε ότι αυτή η διαδικασία είναι ένας εξαιρετικά χρονοβόρος, κουραστικός και εξαιρετικά αναποτελεσματικός τρόπος εργασίας με έγγραφα PDF.

PDF se WORD

Ευτυχώς, ζούμε σε έναν κόσμο ψηφιακών λύσεων κατά παραγγελία που προωθούν τις συνδέσεις μεταξύ ανθρώπων και τεχνολογιών περισσότερο από ποτέ.

Οι επιχειρήσεις επηρεάζονται από τον ψηφιακό μετασχηματισμό και προσπαθούν να παραμείνουν ανταγωνιστικές με τις νέες αναδυόμενες τεχνολογίες και τις βιομηχανικές διαταραχές.

Ταυτόχρονα, εμείς – οι καταναλωτές – προσαρμοζόμαστε γρήγορα στο μεταβαλλόμενο περιβάλλον και αναζητούμε εκείνες τις τεχνολογικές εξελίξεις που φέρνουν ευκολία στη ζωή μας.

Ως εκ τούτου, οι online λύσεις λογισμικού μετατροπέα PDF έχουν γίνει πολύ δημοφιλείς και περιζήτητες υπηρεσίες τα τελευταία χρόνια. Ειδικά, όταν πρόκειται για τη μετατροπή PDF σε Office.

Είτε είστε φοιτητής είτε εργάζεστε σε εταιρικό περιβάλλον, γνωρίζετε ότι τα PDF δεν είναι η ιδανική μορφή για επεξεργασία.

Fortunately, working with a reliable converter PDF to Word μπορεί να σας εξοικονομήσει πολύ χρόνο, άγχος και πονοκέφαλο. Υπάρχουν online εργαλεία που σας επιτρέπουν να μετατρέπετε εύκολα αρχεία PDF σε μορφή Microsoft Office με ένα μόνο κλικ.

Εξαγάγετε με ασφάλεια όλο το περιεχόμενο από οποιοδήποτε έγγραφο PDF και μετατρέψτε το σε επεξεργάσιμο κείμενο του Word.

Αυτό που είναι πραγματικά ανεκτίμητο είναι το συνολικό αποτέλεσμα. θα μπορείτε να διατηρήσετε τις γραμματοσειρές και να διατηρήσετε τη μορφοποίηση του αρχικού σας εγγράφου PDF.

Το περιεχόμενο θα μετατραπεί με μεγάλη ακρίβεια, διευκολύνοντάς σας να επεξεργαστείτε, να αφαιρέσετε ή να αντικαταστήσετε οποιοδήποτε κείμενο ή εικόνα που ανακτήθηκε από τη μετατροπή PDF σε Word.

Δωρεάν μετατροπή pdf σε word

Let's go see different programs that are FREE (we like free) and really do what we discuss without asking us for money with your good morning. They provide free version but also premium.

There are many online tools for this conversion, pdf to word. As there are other ways to convert this.

Let's look at an example with step-by-step pictures.

Step 1 - PDF to WORD

pdf σε word βήμα 1

Step 2 - PDF to WORD

XNWeb Design Your Idea

Step 3 - PDF to WORD

pdf σε word βήμα 3

Step 4 - PDF to WORD

pdf σε word βήμα 4

Step 5 - PDF to WORD

pdf σε word βήμα 5

Step 6 - PDF to WORD

XNWeb Design Your Idea

That's it. Downloads the pdf in word and it is ready for editing.