PDF σε WORD

Πως να μετατρέψετε το αρχείο PDF σε WORD – #6 Λύσεις

5/5 - (9 votes)
PDF σε WORD

Καλά καταλάβατε, σε αυτό το άρθρο θα σας δείξω πως να μετατρέπετε αρχεία pdf σε word. Σας στέλνουν από την δουλειά σας ένα αρχείο pdf και έχουν κάνει ένα λάθος, πως θα το επεξεργαστείτε άραγε.

Με αυτό τον τρόπο θα μπορείτε να σβήσετε, να γράψετε, να διορθώσετε.

Pdf to word

Ας τα πάρουμε από την αρχή όμως,

  1. Τι είναι το αρχείο PDF?
  2. Τι είναι το αρχείο WORD?

Ερωτήματα που πρέπει να λυθούν πριν κάνουμε την μετατροπή.

Αρχείο PDF

Το Portable Document Format (φορμά φορητού εγγράφου) (PDF) είναι φορμά αρχείου που χρησιμοποιείται για την απεικόνιση εγγράφων ανεξαρτήτως λογισμικού, hardware και λειτουργικού συστήματος.

Κάθε PDF αρχείο περιλαμβάνει πλήρη περιγραφή ενός καθορισμένου εγγράφου, στην οποία περιλαμβάνεται το κείμενο, οι γραμματοσειρές, τα γραφικά και άλλες απαιτούμενες πληροφορίες.

Το 1991, ο συνιδρυτής της Adobe Systems Τζον Γουόρνοκ (John Warnock) περιέγραψε ένα σύστημα που αποκαλούσε “Camelot” (Κάμελοτ) και εξελίχθηκε στo PDF.

PDF αρχείο

Ενώ η Adobe Systems διέθεσε τις προδιαγραφές του PDF ελεύθερα το 1993, ουσιαστικά η φορμά PDF παρέμεινε ιδιοκτησιακό, ελεγχόμενο από την Adobe, έως ότου απελευθερώθηκε επίσημα ως ανοικτό πρότυπο στις 1 Ιουλίου, 2008.

Δημοσιεύτηκε από τον Διεθνή Οργανισμό Τυποποίησης ως ISO 32000-1:2008 Το 2008, η Adobe δημοσίευσε μία Άδεια Δημόσιας Ευρεσιτεχνίας στο ISO 32000-1 παρέχοντας ελεύθερες δικαιωμάτων ευρεσιτεχνίες που κατείχε η Adobe.

Ωστε να είναι δυνατή η δημιουργία, πώληση και διανομή εφαρμογών PDF Ωστόσο, υπάρχουν ακόμα τεχνολογίες που χρησιμοποιούνται σε αρχεία PDF τα οποία καθορίζονται και χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από την Adobe παραμένοντας σε ιδιοκτησιακό καθεστώς. (πηγή wikipedia)

Αρχείο WORD

Το Microsoft Word είναι ένα πρόγραμμα επεξεργασίας κειμένου από την Microsoft. Πρόκειται για ένα από τα στοιχεία του Microsoft Office αλλά πωλείται επίσης και ως αυτόνομο προϊόν.

Παλιότερα περιλαμβανόταν στο Microsoft Works Suite.

Microsoft Word

Κυκλοφόρησε πρώτη φορά για προσωπικό υπολογιστή το 1983 υπό την ως Multi-Tool Word για το λειτουργικό σύστημα Xenix. Μεταγενέστερες εκδόσεις αργότερα εκδόθηκαν για διάφορες άλλες πλατφόρμες, όπως MS-DOS το 1983, την Apple Macintosh το 1985, Unix το 1985, Atari ST το 1986 ως Microsoft Write και OS / 2. Το Microsoft Word το απέκτησε η Microsoft το 1989. Οι τρέχουσες πλέον εκδόσεις είναι το Microsoft Office Word 2016 για Windows και το Microsoft Office Word 2016 για Mac.

Με λίγα λόγια είναι ένας επεξεργαστής κειμένου που έχουμε την δυνατότητα να γράψουμε όπως θα γράφαμε σε ένα φύλλο χαρτί.


Pdf σε word free

Η κατοχή ενός αξιόπιστου μετατροπέα PDF σε έγγραφα του Office θα πρέπει να είναι ένα βασικό εργαλείο που πρέπει να έχουν όλοι όσοι εργάζονται με μεγάλο φορτίο αρχείων σε καθημερινή βάση.

Αν και, τα έγγραφα PDF ανήκουν σε μια ομάδα από τις πιο δημοφιλείς μορφές αρχείων που αποστέλλονται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, η προσπάθεια επεξεργασίας τους μπορεί να γίνει ένας σοβαρός εφιάλτης.

Εάν εργάζεστε σε γραφείο, πιθανότατα χρειάστηκε να ξαναγράψετε μερικά PDF με παλιό τρόπο. Θυμάστε όταν λάβατε ένα έγγραφο PDF και χρειαζόταν επεξεργασία στο Word;

Δεν θέλατε να ενοχλήσετε τον αποστολέα (ίσως ήταν σημαντικός πελάτης), οπότε δεν είχατε άλλη επιλογή από το να αντιγράψετε-επικολλήσετε ολόκληρο το κείμενο με μη αυτόματο τρόπο …

Ακριβώς λόγω μίας ή δύο μικρών αλλαγών. Ίσως συμφωνείτε ότι αυτή η διαδικασία είναι ένας εξαιρετικά χρονοβόρος, κουραστικός και εξαιρετικά αναποτελεσματικός τρόπος εργασίας με έγγραφα PDF.

PDF se WORD

Ευτυχώς, ζούμε σε έναν κόσμο ψηφιακών λύσεων κατά παραγγελία που προωθούν τις συνδέσεις μεταξύ ανθρώπων και τεχνολογιών περισσότερο από ποτέ.

Οι επιχειρήσεις επηρεάζονται από τον ψηφιακό μετασχηματισμό και προσπαθούν να παραμείνουν ανταγωνιστικές με τις νέες αναδυόμενες τεχνολογίες και τις βιομηχανικές διαταραχές.

Ταυτόχρονα, εμείς – οι καταναλωτές – προσαρμοζόμαστε γρήγορα στο μεταβαλλόμενο περιβάλλον και αναζητούμε εκείνες τις τεχνολογικές εξελίξεις που φέρνουν ευκολία στη ζωή μας.

Ως εκ τούτου, οι online λύσεις λογισμικού μετατροπέα PDF έχουν γίνει πολύ δημοφιλείς και περιζήτητες υπηρεσίες τα τελευταία χρόνια. Ειδικά, όταν πρόκειται για τη μετατροπή PDF σε Office.

Είτε είστε φοιτητής είτε εργάζεστε σε εταιρικό περιβάλλον, γνωρίζετε ότι τα PDF δεν είναι η ιδανική μορφή για επεξεργασία.

Ευτυχώς, η εργασία με έναν αξιόπιστο μετατροπέα PDF σε Word μπορεί να σας εξοικονομήσει πολύ χρόνο, άγχος και πονοκέφαλο. Υπάρχουν online εργαλεία που σας επιτρέπουν να μετατρέπετε εύκολα αρχεία PDF σε μορφή Microsoft Office με ένα μόνο κλικ.

Εξαγάγετε με ασφάλεια όλο το περιεχόμενο από οποιοδήποτε έγγραφο PDF και μετατρέψτε το σε επεξεργάσιμο κείμενο του Word.

Αυτό που είναι πραγματικά ανεκτίμητο είναι το συνολικό αποτέλεσμα. θα μπορείτε να διατηρήσετε τις γραμματοσειρές και να διατηρήσετε τη μορφοποίηση του αρχικού σας εγγράφου PDF.

Το περιεχόμενο θα μετατραπεί με μεγάλη ακρίβεια, διευκολύνοντάς σας να επεξεργαστείτε, να αφαιρέσετε ή να αντικαταστήσετε οποιοδήποτε κείμενο ή εικόνα που ανακτήθηκε από τη μετατροπή PDF σε Word.

Δωρεάν μετατροπή pdf σε word

Πάμε να δούμε διάφορα προγράμματα που είναι ΔΩΡΕΑΝ (μας αρέσει το free) και κάνουν όντως αυτό που συζητάμε χωρίς να μας ζητάνε χρήματα με το καλημέρα σας. Παρέχουν free έκδοση αλλά και premium.

Υπάρχουν πάρα πολλά online εργαλεία για αυτή την μετατροπή, pdf σε word. Όπως υπάρχουν και άλλοι τρόποι για την μετατροπή αυτή.

Ας δούμε ένα παράδειγμα με εικόνες βήμα-βήμα.

BHMA 1 - PDF σε WORD

pdf σε word βήμα 1

BHMA 2 - PDF σε WORD

XNWeb Design Your Idea

BHMA 3 - PDF σε WORD

pdf σε word βήμα 3

BHMA 4 - PDF σε WORD

pdf σε word βήμα 4

BHMA 5 - PDF σε WORD

pdf σε word βήμα 5

BHMA 6 - PDF σε WORD

XNWeb Design Your Idea

Αυτό ήταν. Κατεβαίνει το pdf σε word και είναι έτοιμο προς επεξεργασία.