5/5 - (12 votes)
facebook block

Πώς να αποκλείσετε κάποιον στο Facebook (facebook block); Οδηγός βήμα – βήμα, 5 μέθοδοι

Το Facebook, θεωρείται ως μια πολύ χρησιμοποιούμενη πλατφόρμα κοινωνικών μέσων από άτομα κάθε ηλικίας, αλλά μερικοί άνθρωποι αποκλείουν άλλους για διαφορετικούς λόγους. Ο αποκλεισμός στο Facebook είναι πολύ σκληρός από το να μην κάνεις φίλους στο Facebook.

Οι λόγοι είναι διάφοροι, ψεύτικα προφίλ, ενοχλήσεις από ανθρώπους που θέλουν να κάνουν κακό κτλ.Μην μπερδεύεστε με το να μην είστε φίλοι, να αποκλείεστε, να μην ακολουθείτε κάποιον στο Facebook. Έχουν διαφορετικές όψεις.Όταν καταργείτε την παρακολούθηση κάποιου στο Facebook , η ανάρτηση και οι ενημερώσεις του δεν θα εμφανίζονται στη ροή ειδήσεων, διατηρώντας παράλληλα τη φιλία σας στο Facebook.

Μπορούν ακόμα να σας στείλουν μηνύματα ή να σας επισημάνουν στις αναρτήσεις τους ή να παρακολουθήσουν τις αναρτήσεις και τις ενημερώσεις σας.Όταν αποσυνδέεστε με κάποιον στο Facebook , τον αφαιρείτε από τη λίστα φίλων σας. Μπορεί να μην έχουν πια πρόσβαση για να παρακολουθούν τις αναρτήσεις και τις ενημερώσεις σας.Όταν αποκλείεται κάποιον στο Facebook , δεν μπορεί να επικοινωνήσει μαζί σας στο Facebook.

Ούτε μπορείτε να παρακολουθήσετε τις αναρτήσεις και τις ενημερώσεις τους. Ο αποκλεισμός κάποιου είναι σαν να αφαιρείτε εντελώς κάποιον από τον λογαριασμό σας στο Facebook.

Τι συμβαίνει όταν μπλοκάρετε κάποιον στο Facebook;

Εάν αποκλείσετε κάποιον στο Facebook:

  • Οι αποκλεισμένοι χρήστες (facebook block) στο Facebook δεν μπορούν να δουν το προφίλ και τις αναρτήσεις σας στο χρονολόγιό σας, επομένως δεν μπορούν να κάνουν like, σχόλιο ή κοινή χρήση των αναρτήσεων σας.
  • Ο αποκλεισμός φίλων (facebook block) στο Facebook σημαίνει ότι δεν μπορούν να αναζητήσουν το προφίλ σας, επομένως δεν μπορούν να σας στείλουν αίτημα φιλίας.
  • Οι αποκλεισμένοι άνθρωποι (facebook block) δεν μπορούν να σας στείλουν μήνυμα χρησιμοποιώντας το Facebook Messenger.
  • Δεν μπορούν να σας επισημάνουν σε καμία από τις αναρτήσεις ή τις φωτογραφίες τους.
  • Δεν μπορούν να σας προσκαλέσουν σε εκδηλώσεις ή ομάδες στο Facebook.
  • Μπορούν να γνωρίζουν ότι τους έχετε αποκλείσει (facebook block) όταν αναζητούν το όνομά σας στη λίστα φίλων τους ή στο πλαίσιο αναζήτησης.
  • Το Facebook δεν στέλνει ειδοποιήσεις σε αποκλεισμένους χρήστες (facebook block).

Πώς να αποκλείσετε κάποιον στο Facebook

Πώς μπορώ να αποκλείσω κάποιον στο Facebook; (facebook block) Ας μάθουμε πώς να αποκλείουμε άτομα στο Facebook.

Αποκλείστε κάποιον στο Facebook χρησιμοποιώντας Desktop ή Laptop

Μέθοδος 1: Αποκλεισμός χρηστών του Facebook

1. Ανοίξτε το Facebook σε ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού και συνδεθείτε στο λογαριασμό σας .

2. Αναζητήστε έναν χρήστη για αποκλεισμό.facebook block3. Τοποθετήστε τον δείκτη του ποντικιού στο όνομά του και αναζητήστε το κουμπί με τις τρεις τελείες (…).

4. Κάντε κλικ στο κουμπί των τριών κουκκίδων για να έχετε την επιλογή αποκλεισμού του χρήστη.XNWeb Design Your Idea5. Κάντε κλικ στην επιλογή αποκλεισμού και πατήστε το κουμπί επιβεβαίωσης.

Μέθοδος 2: Μπλοκάρισμα στο Facebook

1. Ανοίξτε το Facebook σε ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού και συνδεθείτε στο λογαριασμό σας .

2. Μεταβείτε στο προφίλ του ατόμου που θέλετε να μπλοκάρετε.facebook block3. Κάντε κλικ στο εικονίδιο των τριών κουκκίδων (…) που βρίσκεται δίπλα στο κουμπί μηνύματος.XNWeb Design Your Idea4. Κάντε κλικ στην επιλογή “Μπλοκάρισμα”.

5. Κάντε κλικ στο κουμπί “Επιβεβαίωση”.

Μέθοδος 4: Αποκλεισμός κάποιου στο Facebook

Εναλλακτικά,

1. Κάντε κλικ στο ανεστραμμένο τρίγωνο που βρίσκεται στην επάνω δεξιά πλευρά της οθόνης σας.XNWeb Design Your Idea2. Θα εμφανιστεί το μενού Ρυθμίσεις & Απόρρητο. Κάντε κλικ σε αυτό.

3. Τώρα, κάντε κλικ στο μενού Ρυθμίσεις.

4. Η επιλογή αποκλεισμού δίνεται στην αριστερή πλευρική γραμμή.XNWeb Design Your Idea5. Κάντε κλικ στο μενού Αποκλεισμός και εισαγάγετε το όνομα του χρήστη ή το email που θέλετε να αποκλείσετε.

6. Θα εμφανιστεί μια λίστα χρηστών με κουμπιά μπλοκ.XNWeb Design Your Idea7. Μπορείτε να πατήσετε το κουμπί αποκλεισμού και να επιβεβαιώσετε τη δράση στο επόμενο βήμα.Αποκλεισμός ατόμων στο Facebook χρησιμοποιώντας την εφαρμογή

Είδαμε την παραπάνω μέθοδο αποκλεισμού στο Facebook. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε μια εφαρμογή FB για τον αποκλεισμό ατόμων στο Facebook.

Μέθοδος 1: Αποκλεισμός ατόμων στο Facebook

1. Εκκινήστε την εφαρμογή Facebook στο κινητό σας τηλέφωνο.

2. Κάντε αναζήτηση και μεταβείτε στο προφίλ του ατόμου που θέλετε να αποκλείσετε.

3. Πατήστε το κουμπί τριών κουκκίδων (…) που βρίσκεται στη δεξιά πλευρά της οθόνης.

4. Πατήστε στην επιλογή “Αποκλεισμός”.XNWeb Design Your Idea5. Στην επόμενη οθόνη, πατήστε “Αποκλεισμός” για επιβεβαίωση.XNWeb Design Your IdeaΜέθοδος 2: Αποκλεισμός ατόμων στο Facebook

Εναλλακτικά,

1. Πατήστε στις τρεις οριζόντιες γραμμές (εικονίδιο Hamburger) που βρίσκονται στην κάτω δεξιά γωνία.

2. Μεταβείτε στο μενού Ρυθμίσεις & Απόρρητο> Μενού ρυθμίσεων.

3. Μετακινηθείτε στις επιλογές που αναφέρονται και πατήστε “Αποκλεισμός”.

4. Πατήστε στο εικονίδιο + (Προσθήκη στη λίστα αποκλεισμού) και πληκτρολογήστε το όνομα του ατόμου στο πλαίσιο αναζήτησης.

5. Πατήστε το κουμπί “Αποκλεισμός” που βρίσκεται στα δεξιά του προφίλ αυτού του ατόμου.6. Και πάλι, πατήστε “Αποκλεισμός” για επιβεβαίωση.

Εάν θέλετε περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω εμαιλ.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μια καλύτερη εμπειρία περιήγησης.