Γιατί να φτιάξω blog

Γιατί να φτιάξω blog, ιστολόγιο για την επιχείρηση μου

5/5 - (1 vote)

Όταν ξεκινάτε τη δική σας επιχείρηση, ένα από τα πρώτα πράγματα που πρέπει να κάνετε είναι να δημιουργήσετε τον ιστότοπό σας, ο οποίος περιλαμβάνει το όνομα της επιχείρησής σας, στοιχεία επικοινωνίας και μια λίστα με τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα που προσφέρετε.

5/5 - (1 vote)

Γιατί να φτιάξω blog για την επιχείρηση μου, Τι ειναι το blog

Αλλά πολλές επιχειρήσεις χάνουν την ευκαιρία να συμπεριλάβουν κάτι άλλο στους ιστότοπούς τους: Ένα blog! Με τόσα πολλά πλεονεκτήματα από την ύπαρξη εταιρικού ιστολογίου, είναι εύκολο να καταλάβετε γιατί είναι εξαιρετικά εργαλεία για να τα έχετε στον ιστότοπό σας, εάν διαχειρίζεστε μια διαδικτυακή επιχείρηση.

blog και seo

Ένα blog σας βοηθά να προσελκύσετε πελάτες

Δεδομένου ότι οι επιχειρήσεις υπάρχουν για να κερδίζουν χρήματα, είναι λογικό ότι είναι σημαντικό να κάνετε ό,τι μπορείτε για να προσελκύσετε πελάτες.

Το Διαδίκτυο έχει κάνει πολλές παραδοσιακές μεθόδους διαφήμισης απαρχαιωμένες, αλλά ένας τρόπος που οι περισσότερες εταιρείες εξακολουθούν να συνδέονται με τους καταναλωτές είναι μέσω του ιστότοπού τους.

Και δεν υπάρχει πιο οικονομικός και εύκολος τρόπος για να δημιουργήσετε την επωνυμία σας από ό,τι με ένα blog. Εάν το κάνετε ενδιαφέρον, ενημερωτικό και ειλικρινές, θα μπορούσατε εύκολα να γίνετε ειδικός στον κλάδο σας και να αναπτύξετε πολλούς ακόλουθους μεταξύ των προοπτικών.

Σε χρόνο μηδέν θα επιστρέφουν τακτικά αναζητώντας νέες αναρτήσεις και αν τους αρέσει αυτό που διαβάζουν, μπορεί απλώς να πειστούν ότι ξέρετε τι λέτε! Επομένως, μην χάσετε μια εξαιρετική ευκαιρία να αυξήσετε την επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας: ξεκινήστε το blogging σήμερα.

Μπλογκ

Συμβουλή για να ξεκινήσετε ένα Blog ως μέρος της στρατηγικής σας μάρκετινγκ

Γιατί να φτιάξω blog; Επιλέξτε θέματα που σας ενδιαφέρουν περισσότερο. Αν νομίζετε ότι η δημιουργία ενός ιστολογίου θα σας αναγκάσει να γράφετε κάτι κάθε μέρα (ή ακόμα και μία ή δύο φορές την εβδομάδα ), τότε σας εγγυώμαι ότι δεν θα μείνετε με αυτό για πολύ.

Αλλά όταν κάνεις blog επειδή θέλεις να μιλήσεις για κάτι, τότε όλα τα άλλα μπαίνουν στη θέση τους φυσικά. Τελικά, ποιος θέλει να αφιερώσει χρόνο γράφοντας πράγματα που δεν τον ενδιαφέρουν; Γιατί να φτιάξω blog;

Τι blog να φτιαξω

Ένα ιστολόγιο σάς βοηθά να διατηρείτε πελάτες

Αντί να ξοδεύετε χρήματα σε παραδοσιακές μορφές διαφήμισης, οι οποίες μπορεί να μην λειτουργούν καλά για τις μικρές επιχειρήσεις, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ιστολόγιό σας για να συνδεθείτε απευθείας με τους πελάτες σας.

Αυτό σας επιτρέπει να εμπλακείτε σε αμφίδρομη επικοινωνία που είναι πιο βολική και οικονομική από τις παραδοσιακές μορφές μάρκετινγκ.

Επιπλέον, η σύνταξη συναρπαστικών αναρτήσεων ιστολογίου δείχνει στους πελάτες ότι νοιάζεστε για αυτούς και τους δίνει κάτι ενδιαφέρον να διαβάσουν αντί για προσφορές πωλήσεων.

Ένα blog δημιουργεί εμπιστοσύνη με τους πελάτες σας

Δεν έχει σημασία τι πουλάτε ρούχα, αυτοκίνητα, δέντρα ή γραφικά στοιχεία οι πελάτες θέλουν να συναλλάσσονται με άτομα που εμπιστεύονται. Πώς λοιπόν οικοδομείτε εμπιστοσύνη; Γιατί να φτιάξω blog; Τι ειναι το blog;

Το blogging δημιουργεί περισσότερη εμπιστοσύνη από οποιοδήποτε άλλο κανάλι μάρκετινγκ, επειδή τα ιστολόγια είναι προσωπικά και παρέχουν μια εσωτερική ματιά στην επιχείρησή σας.

Οι πελάτες αισθάνονται ότι σας γνωρίζουν καλύτερα όταν διαβάζουν για τις επιτυχίες και τις προκλήσεις σας σε τακτική βάση.

Εκτιμούν επίσης ότι νοιάζεστε αρκετά για αυτούς ώστε να μοιραστείτε τις γνώσεις σας σε θέματα σχετικά με τις ανάγκες τους.

Όταν οι πελάτες έχουν ερωτήσεις, σχόλια ή ανησυχίες, στρέφονται πρώτα στην Google και αν δεν υπάρχουν διαθέσιμες πληροφορίες στο διαδίκτυο για την εταιρεία σας, το πιθανότερο είναι ότι κάποιος άλλος θα καλύψει αυτό το κενό στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Τι ειναι το blog

Ένα blog είναι εύκολο, φθηνό και γρήγορο στη δημιουργία, Τι blog να φτιαξω

Η ρύθμιση του ιστολογίου σας με το WordPress είναι γρήγορη και εύκολη. Αφού εγκαταστήσετε το WordPress, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο με επαγγελματική εμφάνιση επιλέγοντας από χιλιάδες δωρεάν θέματα, προσαρμόζοντας πρότυπα και προσθέτοντας πρόσθετα, γραφικά στοιχεία και άλλες επεκτάσεις.

Ακόμη καλύτερα, αφού δημιουργήσετε το ιστολόγιό σας, δεν θα κοστίζει σχεδόν τίποτα κάθε μήνα για να λειτουργήσει στην πραγματικότητα, ορισμένα κορυφαία ιστολόγια βγάζουν πλέον περισσότερα από 10 εκατομμύρια δολάρια κάθε χρόνο χάρη μόνο στα έσοδα από το AdSense.

Για παράδειγμα, το Buzzfeed φέρεται να κέρδισε πάνω από 50 εκατομμύρια δολάρια το 2013 με έσοδα άνω των 200 εκατομμυρίων δολαρίων. Αυτό σημαίνει ότι τα έσοδα από διαφημίσεις αντιπροσώπευαν περίπου το 25% του συνολικού της εισοδήματος και αυτό έγινε μετά τη μείωση των επιτοκίων της Google!

Μια διαδικτυακή κοινότητα σάς δίνει τη δυνατότητα να είστε παντού

Πέρασαν οι εποχές που χρειαζόσασταν να ξοδέψετε χιλιάδες ευρώ για να μεταφέρετε το μήνυμά σας εκεί χάρη στα ιστολόγια και άλλα εργαλεία που βασίζονται στο Web, η επιχείρησή σας μπορεί να αρχίσει να δημιουργεί μια διαδικτυακή κοινότητα που θα σας δώσει τη δυνατότητα να εξελιχθείτε παγκοσμίως.

Και η δημιουργία μιας διαδικτυακής κοινότητας δεν είναι τόσο δύσκολη όσο ακούγεται. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα πάθος για αυτό που κάνετε, μια προθυμία να συνεργαστείτε με άλλους και να παρακολουθήσετε τις επιχειρηματικές πρακτικές των οικονομικών ιστολογίων.

Είναι ακριβώς όπως κάθε άλλη προσπάθεια μάρκετινγκ: Αν θέλετε οι άνθρωποι να ακούν, πρέπει να μιλήσετε. Το υπέροχο με το blogging είναι ότι ο καθένας μπορεί να λάβει μέρος σε μια διαδικτυακή συζήτηση για ένα θέμα που τον ενδιαφέρει. το μόνο που χρειάζεται είναι λίγος χρόνος και δημιουργικότητα.

Ένα καλό μέρος για να ξεκινήσετε; Καταιγισμός ιδεών με τρόπους με τους οποίους η επιχείρησή σας θα μπορούσε να είναι πιο οικονομική ή αποτελεσματική.

Που μπορω να γραφω αρθρα

Ποιες προκλήσεις αντιμετωπίζει η εταιρεία σας;

Ένα blog αυξάνει την επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας

Πώς μπορεί η τεχνολογία να βοηθήσει στην επίλυσή τους;

Τι θα συνέβαινε εάν οι εργαζόμενοι είχαν μεγαλύτερη ευελιξία στην εργασία;

Το blogging αυξάνει την επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας κατά 25%. Είναι τόσο απλό. Με περισσότερους επισκέπτες, μπορείτε να επιτύχετε μεγαλύτερο όγκο πωλήσεων.

Αυτό ισοδυναμεί με αυξημένα έσοδα και κέρδη, γι’ αυτό η επιχείρησή σας πρέπει να κάνει blog. Για να ξεκινήσετε με το blogging, δημιουργήστε ένα blog με το WordPress.

Το WordPress είναι εύκολο στη χρήση και δωρεάν! Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να ξεκινήσετε ένα blog στο WordPress.

Ξεκινήστε με αυτά τα τρία βήματα: 1) Δημιουργήστε έναν λογαριασμό στο WordPress. 2) Επιλέξτε ένα θέμα (στυλ). 3) Προσθήκη περιεχομένου (αναρτήσεις ιστολογίου). Ένα ιστολόγιο στον ιστότοπο της εταιρείας σας διευκολύνει τους ανθρώπους να μάθουν τι κάνετε και πώς το κάνετε.

Επιπλέον, το blogging σάς επιτρέπει να μοιράζεστε πληροφορίες και να συνδέεστε με άλλους στον κλάδο σας ή στην εξειδικευμένη αγορά σας, ώστε να γνωρίζουν ποιοι είστε και ποιες υπηρεσίες ή προϊόντα μπορούν να περιμένουν από την επιχείρησή σας.

Ένα ιστολόγιο αυξάνει τις μετατροπές πωλήσεων

Το 71% των καταναλωτών επισκέφτηκε τον ιστότοπο μιας εταιρείας αφού τον είδαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το 66% των καταναλωτών είναι πιο πιθανό να αγοράσει από επωνυμίες που ακολουθούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το 46% των καταναλωτών διαβάζει ιστολόγια, καθιστώντας τα μια από τις καλύτερες πηγές σας για την αύξηση των μετατροπών πωλήσεων. Το blogging διατηρεί τον ιστότοπό σας μπροστά στους πελάτες σας κάθε μέρα και όταν γράφετε δημοσιεύσεις που σχετίζονται με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας, μπορείτε να προσελκύσετε πελάτες που δεν θα σας έβλεπαν διαφορετικά.

Οικονομική Δημιουργία Blog

Η XNWeb θα δημιουργήσει το blog σας, οικονομικά, που θα καλύψουν όλες σας τις ανάγκες. Η ΧΝWeb είναι η καλύτερη επιλογή για την δημιουργία του blog σας! Σε κάθε website που δημιουργούμε το blog το κάνουμε δώρο στους πελάτες μας και γράφουμε και δύο άρθρα για την επιχείρηση τους. Ρωτήστε μας.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 694 794 1044. Θα βρείτε την πιο οικονομική λύση σε όλη την αγορά. Σας προκαλούμε να μας ρωτήσετε και θα δείτε ότι με τις παροχές που προσφέρουμε δεν θα βρείτε πουθενά αλλου! Η XNWeb εξυπηρετεί πελάτες σε όλη την Ελλάδα. Βρείτε μας στην Πάτρα, Αθήνα, Αχαρνές, Πύργο.

Συμπέρασμα για το blog

Λόγω του χαμηλού κόστους, της ευκολίας πρόσβασης και χρήσης και της ευελιξίας όσον αφορά την προσαρμογή, υπάρχουν πολύ λίγες άλλες τεχνολογίες τόσο αποτελεσματικές για την αύξηση της επισκεψιμότητας στον ιστότοπό σας και τη μετατροπή αυτής της επισκεψιμότητας σε δυνητικούς πελάτες και πωλήσεις όπως τα ιστολόγια. Δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή από τώρα για να ξεκινήσετε.

Μπλογκ, blog και seo, Τι blog να φτιαξω, Τι ειναι το blog, Γιατί να φτιάξω blog