πως κατεβάζω το τικ τοκ

πως κατεβάζω το τικ τοκ, πως χρησιμοποιώ το τικ τοκ

4.6/5 - (8 votes)

Έχετε ακούσει για το TikTok; Είναι η νέα πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που έχει κατακλύσει τον κόσμο και τώρα οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο τη χρησιμοποιούν για να αλληλοεπιδρούν με τους φίλους τους και να παρακολουθούν βίντεο μαζί.

Εάν είστε ένα από αυτά τα άτομα που θέλουν να αρχίσουν να χρησιμοποιούν αυτήν τη νέα εφαρμογή, τότε διαβάστε αυτό το άρθρο για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη λήψη και τη χρήση του TikTok!

πως κατεβάζω το τικ τοκ

4.6/5 - (8 votes)

τικτοκ υπολογιστή

4.6/5 - (8 votes)

Πως κατεβάζω το τικ τοκ και πως χρησιμοποιώ το τικτοκ

Ας ξεκινήσουμε με τα βασικά….

Τι είναι το TikTok; Τικ τοκ πως λειτουργεί;

Το TikTok είναι μια εξαιρετικά δημοφιλής εφαρμογή (400 εκατομμύρια χρήστες, 20 εκατομμύρια καθημερινές μεταφορτώσεις) που σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε σύντομα βίντεο με τον εαυτό σας να συγχρονίζει τα χείλη, να χορεύει ή να κάνει άλλα ανόητα πράγματα.

Μόλις δημιουργήσετε το αριστούργημά σας, μπορείτε να το μοιραστείτε μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης ή να το κατεβάσετε και να το αποθηκεύσετε για αργότερα — ή ακόμα και να το μετατρέψετε σε GIF.

Είναι σαν το Musical για ενήλικες. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το TikTok για να δημιουργήσετε μουσικά βίντεο με ειδικά εφέ και φίλτρα.

Και αν θέλετε να δείτε τι είναι όλη η φασαρία, αλλά δεν θέλετε να δεσμευτείτε ακόμα, υπάρχουν πολλές επιλογές βίντεο χωρίς μουσική και στο TikTok.

Στην πραγματικότητα, υπάρχουν τόσα πολλά διαφορετικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε στο TikTok που δυσκολευτήκαμε να τα τοποθετήσουμε όλα σε ένα άρθρο! Ας βουτήξουμε λοιπόν…

Εφαρμογή Tik Tok

Κατεβάστε την εφαρμογή TikTok, Τικ τοκ εγκατάσταση

Είναι εύκολο απλώς ακολουθήστε αυτά τα βήματα.

Αρχικά, συνδεθείτε στο κατάστημα εφαρμογών του τηλεφώνου σας (Apple Store, Google Play, κ.λπ.).

Στη συνέχεια, πληκτρολογήστε TikTok στη γραμμή αναζήτησης.

Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο TikTok Pre LTD.

Τέλος, κάντε κλικ στην εγκατάσταση και μετά μπορείτε να αρχίσετε να το χρησιμοποιείτε αμέσως!

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τη λήψη του TikTok, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Αφού κατεβάσετε το TikTok στο τηλέφωνό σας, θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλες τις λειτουργίες του.

Λογαριασμό TikTok – Πώς λειτουργεί το Tik Tok

Ωστόσο, εάν θέλετε να κατεβάσετε τραγούδια ή βίντεο από άλλους χρήστες, θα χρειαστείτε έναν λογαριασμό TikTok. Για να το κάνετε αυτό: Αρχικά ανοίξτε ΤΗΝ εφαρμογή στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Δημιουργία λογαριασμού στο κάτω μέρος της οθόνης σας. Στη συνέχεια, θα σας ζητηθούν ορισμένες βασικές πληροφορίες, όπως διεύθυνση email και κωδικός πρόσβασης.

Χαρακτηριστικά της εφαρμογής

Η εφαρμογή είναι πολύ εύκολη στη χρήση, απλή και γρήγορη. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι παρέχει στους χρήστες όλες τις δυνατότητες του αμέσως.

Δεν χρειάζεται να ξεκλειδώσετε περιεχόμενο υψηλής ποιότητας ή να δοκιμάσετε οποιαδήποτε ανόητα κοινωνικά παιχνίδια απλώς για να αρχίσετε να το χρησιμοποιείτε.

Ρυθμίσεις απορρήτου τικτοκ

Ρυθμίσεις απορρήτου και ασφάλειας

Η προστασία των πληροφοριών σας είναι σημαντική στον σημερινό ψηφιακό κόσμο.

Αφιερώστε λίγο χρόνο για να πλοηγηθείτε στις εφαρμογές σας μέσων κοινωνικής δικτύωσης, διασφαλίζοντας ότι έχετε ορίσει όλες τις ρυθμίσεις απορρήτου όπως επιθυμείτε.

Εξετάστε το ενδεχόμενο να ενεργοποιήσετε τον έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων (2FA) για τους λογαριασμούς σας, ειδικά για εκείνες τις εφαρμογές που συνδέονται με ευαίσθητες πληροφορίες.

Το 2FA προσθέτει ένα επιπλέον επίπεδο ασφάλειας απαιτώντας έναν κωδικό που αποστέλλεται μέσω μηνύματος κειμένου ή δημιουργείται από μια εφαρμογή στο τηλέφωνό σας κάθε φορά που συνδέεστε από έναν νέο υπολογιστή ή συσκευή.

Συνδεθείτε με λογαριασμούς μέσων κοινωνικής δικτύωσης

Ο πιο γρήγορος τρόπος για να ρυθμίσετε το TikTok είναι συνδέοντας τον λογαριασμό σας με το Facebook, το οποίο σας επιτρέπει να ξεκινήσετε να το χρησιμοποιείτε αμέσως.

Ωστόσο, αν δεν θέλετε κανείς στο Facebook ή το Instagram να σας βλέπει να χορεύετε ή να συγχρονίζετε τα χείλη με τους The Chainsmokers (ή ίσως υπάρχουν λόγοι απορρήτου για τη μη σύνδεση των λογαριασμών σας).

Μπορείτε να δημιουργήσετε έναν νέο λογαριασμό TikTok από την αρχή. αλλά αυτό θα πάρει περισσότερο χρόνο.

4.6/5 - (8 votes)

Προσθέστε φίλους στο TikTok χρησιμοποιώντας επαφές τηλεφώνου

Αν νιώθετε λίγο έξω επειδή οι φίλοι σας φαίνεται να καταλαμβάνουν το Instagram με όλες τις νέες αναρτήσεις τους στο TikTok, μην ανησυχείτε!

Υπάρχει ένας εύκολος τρόπος για να μπείτε σε όλη αυτή τη διασκέδαση. Γνωρίζουμε ότι πολλοί από τους χρήστες μας θέλουν να συνδέσουν γρήγορα τις επαφές του τηλεφώνου τους με τον λογαριασμό τους στο TikTok.

Λοιπόν, αφήστε μας να σας πούμε πώς:

  • Απλώς μεταβείτε στις ρυθμίσεις του προφίλ σας πατώντας το όνομα χρήστη σας στην επάνω δεξιά γωνία της ροής σας.
  • Στη συνέχεια, επιλέξτε Προσθήκη φίλων από την περιοχή Συνδεδεμένοι λογαριασμοί.
  • Από εκεί, επιλέξτε Επαφές τηλεφώνου από τη λίστα επιλογών που εμφανίζεται.
  • Στη συνέχεια, μπορείτε να πραγματοποιήσετε αναζήτηση στις επαφές σας ή να τις προσθέσετε με μη αυτόματο τρόπο, πληκτρολογώντας το όνομα και τον αριθμό τηλεφώνου τους.
  • Αφού προσθέσετε μερικούς φίλους, πατήστε Τέλος στο κάτω μέρος της οθόνης σας και voilà—θα τους δείτε να εμφανίζονται στη λίστα φίλων σας!

Τικ τοκ εγκατάσταση

Συζήτηση με φίλους στην εφαρμογή tiktok, Τικ τοκ σύνδεση

Μπορείτε να δημιουργήσετε έναν νέο λογαριασμό στο TikTok με τους υπάρχοντες λογαριασμούς σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Facebook, Twitter, κ.λπ.), ώστε να μην χρειάζεται να δημιουργήσετε έναν νέο μόνο για αυτό.

Όταν αρχίσετε να χρησιμοποιείτε το TikTok για πρώτη φορά, μπορείτε να ρυθμίσετε το προφίλ σας με μια εικόνα και μερικές βασικές πληροφορίες.

Θα μπορείτε επίσης να επιλέξετε ποιοι λογαριασμοί μέσων κοινωνικής δικτύωσης θέλετε να συνδέονται (εάν υπάρχουν). Μόλις γίνει αυτό, ήρθε η ώρα να αρχίσετε να διασκεδάζετε και να chatarete με τους φίλους σας.

Πώς λειτουργεί τοTik Tok

Τα πιο δημοφιλή χαρακτηριστικά – Εφαρμογή Tik Tok

Οι χρήστες μπορούν να δημιουργούν, να επεξεργάζονται, να δημοσιεύουν, να μοιράζονται και να αποθηκεύουν βίντεο διάρκειας έως και 15 δευτερολέπτων.

Τα βίντεο μεγαλύτερης διάρκειας θα αποστέλλονται απευθείας στο ρολό της κάμερας ενός χρήστη.

Η εφαρμογή διαθέτει μια δημιουργική βιβλιοθήκη με μια ποικιλία από αυτοκόλλητα, φίλτρα, τύπους κειμένου, emoji και πολλά άλλα.

Οι δημιουργοί μπορούν να συνδεθούν με νέους ή υπάρχοντες λογαριασμούς κοινωνικών μέσων όπως το Instagram ή το Facebook.

Έχουν επίσης πρόσβαση σε ειδικά φίλτρα μόνο για δημιουργούς που δεν είναι διαθέσιμα σε άλλες εφαρμογές όπως το Snapchat.

τικτοκ ιστορία

Δημοσιεύστε μια ιστορία ή ένα σχόλιο, τικτοκ ιστορία, τικ τοκ βίντεο

Αυτό είναι ένα από τα νεότερα χαρακτηριστικά του Instagram, αλλά είναι ένα δημοφιλές.

Η δημοσίευση ιστοριών στο Instagram σάς επιτρέπει να μοιράζεστε φωτογραφίες, βίντεο ή κείμενο με το κοινό σας.

Μόλις δημοσιεύσετε κάτι στην ιστορία σας, οι χρήστες μπορούν να το κάνουν like, να αφήσουν σχόλια ή να το μοιραστούν ξανά.

Αν έχουν χρόνο μεταξύ snaps και Snaps…δηλαδή. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία Ιστορίες για να σχολιάσετε τις ιστορίες άλλων ανθρώπων.

Μπορεί να εκπλαγείτε από το πόσοι νέοι ακόλουθοι αποκτάτε αν δημοσιεύσετε ενδιαφέρον περιεχόμενο στο Story σας!

πως κατεβάζω βίντεο απο το τικ τοκ

Πως κατεβάζω βίντεο απο το τικ τοκ

Αν ψάχνετε για έναν τρόπο να κατεβάσετε ένα βίντεο από το tiktok, έχετε έρθει στο σωστό μέρος.

Στην πραγματικότητα, είναι όσο πιο εύκολο γίνεται.

Ας ρίξουμε μια ματιά στο πώς μπορείτε να το κάνετε με τρία απλά βήματα.

#1: Πριν κάνετε λήψη ενός βίντεο από το tiktok, βεβαιωθείτε ότι η σύνδεσή σας στο διαδίκτυο είναι σταθερή και αρκετά γρήγορη, ώστε να αποφύγετε τυχόν σφάλματα κατά τη διαδικασία λήψης.

#2: Στη συνέχεια, μεταβείτε στη σελίδα του προφίλ σας στο tiktok και πατήστε στην επιλογή Προφίλ που βρίσκεται στο επάνω μέρος της οθόνης σας.

Αυτό θα εμφανίσει όλες τις προσωπικές σας πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένων των βίντεο που έχετε ανεβάσει στο παρελθόν.

Τώρα απλά επιλέξτε ένα βίντεο που θέλετε να κατεβάσετε και, στη συνέχεια, πατήστε το κουμπί Λήψη που βρίσκεται κάτω από αυτό.

Τι είναι το TikTok

Πώς να δείτε τα like στα βίντεό μου στο tiktok

Για να δείτε τις επισημάνσεις “μου αρέσει” και άλλα στατιστικά στοιχεία στα βίντεό σας, θα χρειαστεί να συνδέσετε έναν λογαριασμό κοινωνικών μέσων με το προφίλ σας στο TikTok.

Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις, επιλέξτε Λογαριασμοί κοινωνικής δικτύωσης και, στη συνέχεια, συνδεθείτε με το Facebook ή το Google, εάν δεν το έχετε κάνει ήδη.

Εάν θέλετε περισσότερες επιλογές (όπως η επεξεργασία φωτογραφιών εξωφύλλου), πατήστε Επεξεργασία στην ίδια ενότητα.

Διαφορετικά, κάντε κλικ στο Τέλος στις Ρυθμίσεις όταν τελειώσετε!

Τικ τοκ σύνδεση

Τι ώρα να ανεβάσω τικ τοκ βίντεο

Ένα υπέροχο πράγμα για το tiktok είναι ότι μπορείτε να ανεβάζετε βίντεο 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, αλλά η μεταφόρτωση σε ώρες αιχμής θα σας βοηθήσει να κερδίσετε περισσότερα likes!

Η καλύτερη ώρα για να ανεβάσετε ένα βίντεο στο tiktok είναι μεταξύ 4-6 μ.μ. στην τοπική σας ζώνη ώρας.

Δωρεάν τικ τοκ για όλους……