Επαγγελματικές κάρτες online free

Επαγγελματικές κάρτες online της εταιρεία σας

5/5 - (5 votes)

Δημιουργούμε επαγγελματικές κάρτες της εταιρείας σας να είναι professional

Οι επαγγελματικές κάρτες της εταιρείας σας είναι ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία της εικόνας κάθε εταιρείας.

Είναι συχνά η πρώτη σας αλληλεπίδραση με πιθανούς πελάτες και συνεργάτες, γι’ αυτό είμαστε αφοσιωμένοι στο να παρέχουμε σε εταιρείες σαν τη δική σας μόνο την καλύτερη ποιότητα επαγγελματικών καρτών στις χαμηλότερες τιμές με δωρεάν μακέτα.

5/5 - (5 votes)

Δημιουργούμε επαγγελματικές κάρτες online από την αρχή, χρησιμοποιώντας το λογότυπό σας, τα χρώματα της επωνυμίας σας και άλλα στοιχεία επωνυμίας ως αναπόσπαστο μέρος του σχεδίου σας.

Επιλέξτε το καλύτερο υλικό για τις επαγγελματικές κάρτες

Όταν σχεδιάζετε τις επαγγελματικές κάρτες online, θα θέλετε να επιλέξετε ένα ανθεκτικό υλικό που ταιριάζει στην επωνυμία σας.

Σκεφτείτε αν προτιμάτε χαρτί ή πλαστικό, καθώς και τι χρώμα θα θέλατε να χρησιμοποιήσετε.

επαγγελματικές κάρτες online

Πολλοί άνθρωποι επιλέγουν ένα υλικό που συμπληρώνει την ταυτότητα της εταιρείας τους ή ταιριάζει με το σχεδιασμό του λογότυπού τους. Για παράδειγμα, εάν το λογότυπό σας είναι κόκκινο και χρυσό, μπορείτε να επιλέξετε μια επαγγελματική κάρτα από ανάγλυφο χαρτόνι με τα ίδια χρώματα.

Εκτός από την επιλογή ενός υλικού που ταιριάζει με την ταυτότητα της επωνυμίας σας, μπορεί επίσης να είναι χρήσιμο να επιλέξετε κάτι που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως διαφήμιση για την επιχείρησή σας — σε τελική ανάλυση, η επαγγελματική σας κάρτα αντιπροσωπεύει ποιος είστε και ποιες υπηρεσίες ή προϊόντα προσφέρετε.

Δημιουργία μακέτας online

Αποκτήστε ένα προσαρμοσμένο σχέδιο στις επαγγελματικές κάρτες online

Πιστεύετε ότι πρέπει να επισκεφτείτε μια εταιρεία επαγγελματικών καρτών για να αποκτήσετε φανταχτερές επαγγελματικές κάρτες; Λάθος.

Χρησιμοποιώντας λογισμικό όπως το Adobe Illustrator, canva μπορείτε να δημιουργήσετε τα δικά σας σχέδια στο σπίτι χωρίς να προσλάβετε σχεδιαστή και με τον δικό σας προϋπολογισμό.

Ωστόσο, πριν ξεκινήσετε να σχεδιάζετε επαγγελματικές κάρτες online, είναι σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι η εταιρεία σας έχει λογότυπο και κάποια μορφή χρωματικού συνδυασμού.

Εάν δεν υπάρχουν ακόμη, να είστε έτοιμοι να επενδύσετε χρόνο και χρήμα για τη δημιουργία και των δύο προτού προχωρήσετε με προσαρμοσμένες επαγγελματικές κάρτες.

Αυτός είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για νέες επιχειρήσεις που έχουν πολλά περιθώρια ανάπτυξης και επιλογών αλλαγής επωνυμίας στο δρόμο για να εξοικονομήσουν χρήματα εκ των προτέρων κάνοντας δημιουργική με το σχέδιό τους.

Για να δημιουργήστε μόνοι σας ένα λογότυπο ή μια επαγγελματική κάρτα θα χρειαστεί χρόνο, εμπειρία, εξοπλισμό και διορατικότητα. Εμείς τα παρέχουμε όλα αυτά και πάντα σε συνεργασία με τον πελάτη φτιάχνουμε την καλύτερη μακέτα ή λογότυπο.

Επαγγελματικές κάρτες τιμές

Προσθέστε ένα λογότυπο εταιρείας στις επαγγελματικές κάρτες online free

Εάν έχετε λογότυπο ή γραφικό, στείλτε το σε εμάς και θα το χρησιμοποιήσουμε στις επαγγελματικές σας κάρτες.

Εάν δεν έχετε λογότυπο ή γραφικά, ρωτήστε μας για την τιμή και θα εκπλαγείτε. Το λέμε και το ξαναλέμε “Εγγύηση καλύτερης τιμής“.

Είτε έτσι είτε αλλιώς, οι κάρτες σας θα φαίνονται επαγγελματικές επειδή θα περιλαμβάνουν ένα λογότυπο εταιρείας που είναι τυπωμένο έγχρωμο.

Αφού μας παρέχετε τις προτιμήσεις σχεδίασης και τις επιλογές λογότυπών σας, θα σας στείλουμε μια ψηφιακή απόδειξη για έγκριση πριν εκτυπώσουμε οτιδήποτε.

Αυτή η διαδικασία θα διασφαλίσει ότι θα εγκρίνετε όλες τις πτυχές της παραγγελίας σας πριν ξεκινήσει η εκτύπωση. Με αυτόν τον τρόπο, δεν υπάρχουν εκπλήξεις όταν φτάσουν οι νέες επαγγελματικές σας κάρτες στα χέρια σας!

Δημιουργία κάρτας online

Χρησιμοποιήστε χρώμα σε κάθε λεπτομέρεια

Ο σχεδιασμός της επαγγελματικής σας κάρτας είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να κάνετε την εταιρεία σας να ξεχωρίζει. Το καλύτερο, όμως, είναι να δημιουργήσετε κάτι που δεν φαίνεται απλώς ωραίο.

Αυτό σημαίνει να διατηρείτε το λογότυπο της εταιρείας σας και τα στοιχεία επικοινωνίας μπροστά και στο κέντρο, έτσι ώστε οι άνθρωποι να μπορούν να τα βρίσκουν εύκολα. Θυμηθείτε οι άνθρωποι δεν πρόκειται να θυμηθούν αμέσως κάθε λεπτομέρεια για εσάς και τις υπηρεσίες σας.

Έχοντας μια κάρτα που λειτουργεί καλά θα τους δώσει κάτι που μένει στο μυαλό τους. Μελέτες έχουν δείξει ότι δεν απορροφούμε σχεδόν το ίδιο καλά πληροφορίες εάν δεν χρησιμοποιούμε κάποιο είδος χρωματικής παλέτας.

Επαγγελματικές κάρτες online free – δημιουργία κάρτας online

Ακόμη δεν έχουμε κάποια πλατφόρμα online για επιλογή αλλά αν επικοινωνήσετε μαζί μας θα σας στείλουμε άφθονο υλικό free για να επιλέξετε σε έτοιμες μακέτες, αλλιώς υπάρχει ομάδα που μπορεί να σας φτιάξει εξ ‘ολοκλήρου μακέτα για εσάς.

Δημιουργία μακέτας online

Πάμε στην μακέτα τώρα. Κάποιες εταιρείες δεν σας το λένε. Λένε ότι φτιάχνουν κάρτες, επαγγελματικές κάρτες σε μια πολύ καλή τιμή χωρίς την μακέτα όμως. Η μακέτα στοιχίζει από 20-40€ ανάλογα τι θέλει ο πελάτης και την έχει δικιά του και μοναδική.

Εμείς το λέμε από τώρα η δημιουργία μακέτας online είναι ΔΩΡΕΑΝ. Εσείς θα μας πείτε πόσα κομμάτια θέλετε και εμείς θα κάνουμε όλη την δουλειά. Απλά θα χρειαστούμε την συνεργασία σας για να βρούμε τι ταιριάζει στην εταιρεία σας.

Επαγγελματικές κάρτες τιμές

Η τιμή τώρα. Το πιο βασικό κομμάτι. Υπάρχουν standard τιμές αλλά αν σας φτιάξουμε την ιστοσελίδα και τις κάρτες θα έχετε και 5% έκπτωση. ΦΟΒΕΡΟ!!!

Οι τιμές μας αλλάζουν συνέχεια γιατί τρέχουμε προσφορές κάθε μήνα. Οι σταθερές μας τιμές ανάλογα την ποσότητα.

Προτείνουμε 1000τμχ 2 όψεων μόνο 35€. Άλλοι τα 100τμχ μόνο τις πουλάνε 18€. Για κάντε μια αριθμητική πράξη.

Ελέγξτε την ορθογραφία και τη γραμματική σας

Τα ορθογραφικά και γραμματικά λάθη είναι εντάξει αν γράφετε με χαλαρό ή συνομιλητικό τόνο, αλλά ξεχωρίζουν σαν να πονάει ο αντίχειρας όταν προσπαθείτε να γράψετε μια επαγγελματική ανάρτηση.

Δεν θα μπαίνατε σε μια συνέντευξη με τα μαλλιά σας ακατάστατα και ντυμένα ακατάλληλα, επομένως μην δίνετε στο κοινό σας αυτή την εντύπωση λόγω κακής ορθογραφίας και κακής γραμματικής.

Σε τελική ανάλυση,

είναι κάτι περισσότερο από το να είσαι απλώς ακριβής, μεταφέρει στους αναγνώστες ότι ενδιαφέρεσαι για αυτό που κάνεις.