διαφημιστικα φυλλαδια

Διαφημιστικα φυλλαδια Α4 Α5 με δωρεάν μακέτα

5/5 - (5 votes)

Φτηνά διαφημιστικα φυλλαδια

Τα διαφημιστικά φυλλάδια μπορούν να χρησιμοποιηθούν με πολλούς διαφορετικούς τρόπους, αλλά πιο συχνά χρησιμοποιούνται για την προώθηση της επιχείρησής σας και τη διαφήμιση υπηρεσιών και προϊόντων.

Προσφέρουμε διαφημιστικά φυλλάδια και flyers Α5 σε πολύ προσιτές τιμές για να εξοικονομήσετε χρήματα χωρίς να θυσιάσετε την ποιότητα! Τα πρότυπά μας είναι εύκολα στην επεξεργασία, ώστε να μπορείτε να μας πείτε να προσθέσουμε το δικό σας κείμενο και εικόνες και να προσαρμόσουμε πλήρως το σχέδιο!

5/5 - (5 votes)

Γιατί να πληρώσετε περισσότερα για μια μακέτα αφού σας την παρέχουμε Δωρεάν.

Τι είναι τα Διαφημιστικά φυλλάδια και έντυπα;

Ένα φυλλάδιο είναι ένα κομμάτι χαρτί που χρησιμοποιείται για να διαφημίσει ή να προωθήσει κάτι.

Τα φυλλάδια τυπώνονται συνήθως σε A4 (210 x 297 mm) ή A5 (148 x 210 mm) και διπλώνονται στη μέση, ώστε να μπορούν να τοποθετηθούν σε φακέλους και να διανεμηθούν σε σπίτια, επιχειρήσεις ή να κρεμαστούν από στύλους.

Το πιο κοινό μέρος για τη διανομή φυλλαδίων είναι οι στάσεις λεωφορείων. Μοιράζονται επίσης πολύ συχνά στις γωνίες των δρόμων. ειδικά γύρω από εμπορικά κέντρα και εξωτερικά καταστήματα όπως σούπερ μάρκετ.

Ένας άλλος συνηθισμένος τρόπος παράδοσης των φυλλαδίων είναι ταχυδρομικώς, συνήθως διανομή φυλλαδίων από πόρτα σε πόρτα με κοινό-στόχο με βάση δημογραφικά στοιχεία, όπως ηλικιακή ομάδα ή φύλο.

Γιατί πρέπει να εκτυπώσω ένα φυλλάδιο;

Τα φυλλάδια χρησιμοποιούνται για μια μεγάλη ποικιλία πραγμάτων. Μπορεί να θέλετε να τα μοιράσετε στην πανεπιστημιούπολη σας για να ενημερώσετε τους άλλους για την ειδική εκδήλωσή σας ή να τα δώσετε μπροστά σε καταστήματα ή επιχειρήσεις στις οποίες θέλετε να προσελκύσετε πελάτες.

Εάν είστε έμπορος λιανικής, τα φυλλάδια μπορούν να βοηθήσουν στην προώθηση νέων γραμμών και να προσελκύσουν άτομα στο κατάστημά σας.

Εάν είστε πωλητής, η διανομή φυλλαδίων μπορεί να είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος να κεντρίσετε το ενδιαφέρον για νέα προϊόντα ή υπηρεσίες.

Αφού αποφασίσετε γιατί χρειάζεστε φυλλάδια, ήρθε η ώρα να βρείτε ένα μέρος για να τα εκτυπώσετε.

Αλλά προτού προχωρήσουμε συγκεκριμένα σε αυτό το βήμα, πρέπει να επικοινωνήσετε πρώτα μαζί μας για να σας κατευθύνουμε.

Πού μπορώ να βρω τυπωμένα διαφημιστικά φυλλάδια α4;

Ανάλογα με το μέγεθος που θέλετε να είναι τα διαφημιστικά φυλλάδια α4, υπάρχουν δύο επιλογές για εκτύπωση: μπορείτε είτε να εκτυπώσετε στο σπίτι με έγχρωμο εκτυπωτή(αλλά θα εκτυπώσετε πολύ λίγα κομμάτια) είτε να τα μεταφέρετε σε εμάς.

Εάν εκτυπώνετε έγχρωμη, βεβαιωθείτε ότι ο εκτυπωτής σας έχει αρκετό μελάνι ή τόνερ για να περάσει σε όλα τα φυλλάδιά σας. Θυμηθείτε να λάβετε υπόψη όλες τις ανάγκες εκτύπωσης όταν επιλέγετε πού να πάτε!διαφημιστικά φυλλάδια α4 τιμές

  • Διαστάσεις Α4: 210mm x 297mm (σελίδα του φαξ)
  • Εκτύπωση σε full χρώμα σε δύο όψεις χωρίς έξτρα κόστος.
  • Πρωτότυπα σχέδια που εντυπωσιάζουν!
  • Χαρτί εκτύπωσης υψηλής ποιότητας από 150 γραμμάρια και άνω.
  • Δώρο η δίπλωση – τσάκιση του φυλλαδίου.
  • Χρόνος παράδοσης 4-5 μέρες (όταν η τελική μακέτα είναι έτοιμη).

Ποιες είναι οι κύριες μορφές εκτύπωσης φυλλαδίων Α5 Α4;

Το πιο συνηθισμένο μέγεθος φυλλαδίου είναι Α5, το οποίο έχει διαστάσεις 148 mm × 210 mm και έχει μικρότερο περιθώριο από τις μεγαλύτερες μορφές. Εκτός από τα φυλλάδια A5, μπορείτε επίσης να επιλέξετε από το DL (γνωστό και ως μισό A4), το οποίο έχει διαστάσεις 114 mm × 162 mm και το C6 (ή λεπτό φυλλάδιο), το οποίο έχει διαστάσεις 114 mm × 165 mm.

Ωστόσο, η εκτύπωση με φυλλάδια δεν χρειάζεται να είναι ακριβή – μπορείτε συνήθως να παραλάβετε ένα τυπωμένο φυλλάδιο καλής ποιότητας για λιγότερο από 100€ ανά 2.500 εκτυπώσεις 2 όψεων παρακαλώ.

Ορισμένα ηλεκτρονικά καταστήματα εκτύπωσης θα σας επιτρέψουν να δημιουργήσετε ένα σχέδιο φυλλαδίου χρησιμοποιώντας τα πρότυπά τους χωρίς κόστος, αν και μπορεί να χρειαστεί να πληρώσετε εάν θέλετε να συμπεριληφθούν στο σχέδιό σας ειδικές γραμματοσειρές ή γραφικά. Ενώ σε εμάς είναι ΔΩΡΕΆΝ.διαφημιστικά φυλλάδια α5 τιμές

  • Διαστάσεις Α5: 148mm x 210mm (μισή σελίδα του φαξ)
  • Εκτύπωση σε full χρώμα σε δύο όψεις χωρίς έξτρα κόστος.
  • Πρωτότυπα σχέδια που εντυπωσιάζουν!
  • Χαρτί εκτύπωσης υψηλής ποιότητας από 150 γραμμάρια και άνω.
  • Δώρο η δίπλωση – τσάκιση του φυλλαδίου.
  • Χρόνος παράδοσης 4-5 μέρες (όταν η τελική μακέτα είναι έτοιμη).

Χρειάζομαι τα διαφημιστικά φυλλάδια μου έγχρωμα ή ασπρόμαυρα;

Έγχρωμο ή ασπρόμαυρο; Μια κοινή ερώτηση, αλλά καλή.

Όλα εξαρτώνται από το τι προσπαθείτε να μεταφέρετε μέσω του σχεδιασμού του φυλλαδίου σας.

Για παράδειγμα, εάν δημιουργείτε ένα φυλλάδιο για να προωθήσετε μια εκδήλωση ή ένα πάρτι, όπου θέλετε πραγματικά να επισκιάσετε την προσοχή σε ορισμένα χαρακτηριστικά που μπορεί να μην είναι εμφανή, τότε πιθανότατα το χρώμα θα είναι η επιλογή σας.

Ωστόσο, εάν απλώς προωθείτε ένα προϊόν ή μια υπηρεσία, το ασπρόμαυρο μπορεί συχνά να κάνει εξίσου καλά.

Φυσικά, όλα εξαρτώνται από τον προϋπολογισμό σας: Εάν έχετε χρήματα να ξοδέψετε σε υπηρεσίες εκτύπωσης φυλλαδίων, τότε οπωσδήποτε προτιμήστε το χρώμα! Αλλά αν με τα χρήματα σας είστε σφιχτά, επιλέξτε το ασπρόμαυρο – είναι φθηνότερο!Φυλλάδιο Α4 για ιστοσελίδες

Διαφημιστικά φυλλάδια α5 τιμές (Α5: 148mm x 210mm).

Διαφημιστικά φυλλάδια α4 τιμές(Α4: 210mm x 297mm).

Ποια είναι η τιμή τους;

Τα φυλλάδια έχουν συνήθως 1-4 σελίδες (ή περισσότερες αν είστε πωλητής).

Πόσα χρειάζεσαι?

Ο στόχος είναι να δοθούν αρκετές πληροφορίες ώστε οι άνθρωποι να έχουν κίνητρα, αλλά όχι τόσο ώστε να βαριούνται. Για παράδειγμα, εάν προσφέρετε μια υπηρεσία όπως το περπάτημα με σκύλους ή το κούρεμα γκαζόν, ένα φυλλάδιο μπορεί να είναι αρκετό.

Αλλά αν προσπαθείτε να πουλήσετε την επιχείρησή σας ή το προϊόν σας στο Διαδίκτυο, μπορεί να χρειαστούν περισσότερα από ένα φυλλάδια και κάποιο πρόσθετο υλικό μάρκετινγκ, όπως επαγγελματικές κάρτες και ταχυδρομικές κάρτες.

Οι τιμές των φυλλαδίων εξαρτώνται από το μέγεθος και την ποσότητα των φυλλαδίων που θα παραγγείλετε. Τα φυλλάδια A5 τείνουν να κοστίζουν 100€ για 2.500 τμχ 2 όψεων 150 γρ. έγχρωμη εκτύπωση.ΤΙ;;;;;Δεν υπάρχει η τιμή!!!

Εάν θέλετε περισσότερα κομμάτια για παράδειγμα 5.000 τμχ 2 όψεων 150 γρ.
κοστίζει σε εμάς μόνο 120€! Κάντε μια έρευνα αγοράς να δείτε ότι έχουμε τις πιο οικονομικές τιμές της αγοράς.

Διαφημιστικα φυλλάδια προσφορών

ΦΥΛΛΑΔΙΟ Α5

2.500τμχ 2 όψεων 150 γρ.

ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΚΕΤΑ

100€

ΤΟ ΘΕΛΩ
ΦΥΛΛΑΔΙΟ Α5

5.000τμχ 2 όψεων 150 γρ.

ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΚΕΤΑ

120€

ΤΟ ΘΕΛΩ
ΦΥΛΛΑΔΙΟ Α5

10.000τμχ 2 όψεων 150 γρ

ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΚΕΤΑ

160€

ΤΟ ΘΕΛΩ

ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΔΕΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΦΠΑ 24% (17% ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ)
Οι τιμές μπορεί να αλλάζουν λόγω της αυξημένης αύξησης της πρώτης ύλης.

ΦΥΛΛΑΔΙΟ Α4

2.500τμχ 2 όψεων 150 γρ.

ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΚΕΤΑ

120€

ΤΟ ΘΕΛΩ
ΦΥΛΛΑΔΙΟ Α4

5.000τμχ 2 όψεων 150 γρ.

ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΚΕΤΑ

160€

ΤΟ ΘΕΛΩ
ΦΥΛΛΑΔΙΟ Α4

10.000τμχ 2 όψεων 150 γρ

ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΚΕΤΑ

260€

ΤΟ ΘΕΛΩ

ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΔΕΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΦΠΑ 24% (17% ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ)
Οι τιμές μπορεί να αλλάζουν λόγω της αυξημένης αύξησης της πρώτης ύλης.

Ποιες πληροφορίες πρέπει να συμπεριλάβω στα διαφημιστικά φυλλάδια μου;

Οι πιο συνηθισμένοι τύποι φυλλαδίων είναι τα φυλλάδια business-to-business (B2B), τα οποία παρέχουν πληροφορίες σε δυνητικούς πελάτες σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας.

Φυλλάδια business-to-consumer (B2C), τα οποία επικεντρώνονται στη διαφήμιση των προϊόντων και των υπηρεσιών σας απευθείας στους καταναλωτές.

Φυλλάδια γενικού ενδιαφέροντος, τα οποία απευθύνονται σε οποιονδήποτε ενδιαφέρεται για ένα συγκεκριμένο θέμα ή θέμα.

Μπορείτε να επιλέξετε όποιο τύπο φυλλαδίου θέλετε ανάλογα με το τι προσφέρει η εταιρεία σας και ποιες πληροφορίες είναι σχετικές για τους πελάτες σας. Εάν είστε νέοι στη δημιουργία φυλλαδίων για την επιχείρησή σας, ξεκινήστε με ένα απλό πρότυπο όπως ένα φυλλάδιο A5 σε μορφή PDF.

Στη συνέχεια, επεξεργαστείτε το ώστε να ταιριάζει με την επωνυμία της επιχείρησής σας πριν το διανείμετε.

Συμπέρασμα

Σας συμβουλεύουμε να έχετε σχεδιάσει σε ένα πρόχειρο χαρτί πως θέλετε το φυλλάδιο σας και ποιες εικόνες θέλετε να βάλουμε ή τι να γράφει. Με την βοήθεια την δική μας θα βγει το καλύτερο αποτέλεσμα. Τα διαφημιστικά φυλλάδια Α4 ή Α5 ήταν και θα είναι ο γρήγορος στοχευμένος τρόπος διαφήμισης. Φυλλάδια προσφορών για γυμναστήρια, φροντιστήρια, καταστήματα ρούχων, μεγάλων αλυσίδων, εστιατόρια κτλ.