ανάρτηση facebook στο instagram

Πώς να μοιραστείτε μια ανάρτηση Facebook στο Instagram

5/5 - (3 votes)

Το Instagram έχει πρόσφατα μπλοκάρει τη δυνατότητα των χρηστών να μοιράζονται περιεχόμενο από άλλες πλατφόρμες κοινωνικών μέσων.

5/5 - (3 votes)

Αν θέλετε να συμπεριλάβετε φωτογραφίες ή βίντεο από το Facebook στη ροή σας στο Instagram, θα πρέπει να τα μοιραστείτε μέσω μιας επιχειρηματικής σελίδας στο Facebook(πατήστε πάνω στο link εάν δεν έχετε ήδη επιχειρηματική σελίδα).

Facebook Post – Instagram Post

ανάρτηση facebook στο instagram

Πώς να μοιραστείτε μια ανάρτηση Facebook στο Instagram;

Αν υποθέσουμε ότι έχετε μια επαγγελματική σελίδα τόσο στο Facebook όσο και στο Instagram, η κοινή χρήση μιας ανάρτησης από το Facebook στο Instagram είναι ένας γρήγορος τρόπος για να προωθήσετε το περιεχόμενό σας. Δείτε πώς να το κάνετε:

  1.  Βρείτε την ανάρτηση που θέλετε να μοιραστείτε στην επιχειρηματική σας σελίδα.
  2. Κάντε κλικ στις τρεις τελείες στην επάνω δεξιά γωνία της ανάρτησης.
  3. Επιλέξτε «Κοινή χρήση…» από το αναπτυσσόμενο μενού.
  4. Θα εμφανιστεί ένα αναδυόμενο παράθυρο με πολλές επιλογές κοινής χρήσης. Επιλέξτε “Instagram Stories” (ή “Instagram Feed” εάν θέλετε να κάνετε κοινή χρήση στο προφίλ σας).
  5. Επεξεργαστείτε την εικόνα ή το βίντεο όπως θέλετε και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο «Κοινή χρήση» στην κάτω αριστερή γωνία του αναδυόμενου παραθύρου.
  6. Αυτό είναι! Η ανάρτηση θα εμφανιστεί ως ιστορία Instagram (ή στη ροή σας) με έναν σύνδεσμο πίσω στην αρχική ανάρτηση στο Facebook.
5/5 - (3 votes)

Λάβετε υπόψη ότι μπορείτε να μοιράζεστε αναρτήσεις Facebook στο Instagram μόνο εάν έχετε μια επαγγελματική σελίδα και στις δύο πλατφόρμες. Εάν έχετε μόνο μια προσωπική σελίδα στο Facebook, δεν θα μπορείτε να μοιραστείτε καμία από τις αναρτήσεις σας στο Instagram.

ανάρτηση facebook

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ Facebook και Instagram;

Το Facebook και το Instagram είναι και οι δύο πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης που επιτρέπουν στους χρήστες να μοιράζονται φωτογραφίες και βίντεο, αλλά υπάρχουν ορισμένες βασικές διαφορές μεταξύ των δύο.

Για ένα, το Instagram είναι κατά κύριο λόγο μια εφαρμογή για κινητά, ενώ το Facebook μπορεί να προσπελαστεί από επιτραπέζιους υπολογιστές καθώς και από κινητές συσκευές. Το Instagram διαθέτει επίσης μια πιο οπτικά εστιασμένη διεπαφή, με ροή εικόνων και βίντεο αντί για ενημερώσεις που βασίζονται σε κείμενο.

Και ενώ το Facebook επιτρέπει στους χρήστες να δημοσιεύουν μεγαλύτερες ενημερώσεις, το Instagram περιορίζει τις αναρτήσεις σε λίγες μόνο γραμμές κειμένου.

Όσον αφορά την κοινή χρήση περιεχομένου μεταξύ των δύο πλατφορμών, υπάρχουν ορισμένα σημαντικά πράγματα που πρέπει να έχετε κατά νου.

διαφορά μεταξύ Facebook και Instagram

Για παράδειγμα, εάν θέλετε να μοιραστείτε μια ανάρτηση από το Facebook στο Instagram, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι η ανάρτηση είναι δημόσια, ώστε να μπορεί να τη δει οποιοσδήποτε στο Instagram.

Εάν οι ρυθμίσεις απορρήτου σας έχουν οριστεί σε “Μόνο φίλοι”, μόνο τα άτομα που είναι φίλοι σας στο Facebook θα μπορούν να δουν την ανάρτηση όταν τη μοιράζεστε στο Instagram.

Ένα άλλο πράγμα που πρέπει να έχετε κατά νου είναι ότι η μορφή βίντεο είναι διαφορετική στις δύο πλατφόρμες. Ενώ το Facebook υποστηρίζει βίντεο έως ανάλυση 1080p, το Instagram υποστηρίζει μόνο έως και 720p.

Επομένως, εάν μοιράζεστε ένα βίντεο από το Facebook στο Instagram, θα μειωθεί η κλίμακα για να ταιριάζει στους περιορισμούς του Instagram.

Πως να ποστάρετε ταυτόχρονα σε FB και Instagram

Πώς να αντιγράψετε μια φωτογραφία από τη μια πλατφόρμα στην άλλη, facebook post;

Εάν θέλετε να μοιραστείτε μια ανάρτηση στο Facebook στο Instagram, υπάρχουν μερικοί διαφορετικοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να το κάνετε.

  1. Εάν η ανάρτηση είναι δημόσια, μπορείτε απλώς να τραβήξετε ένα στιγμιότυπο οθόνης και, στη συνέχεια, να ανεβάσετε την εικόνα στο Instagram.
  2. Εάν η ανάρτηση είναι ιδιωτική, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια υπηρεσία όπως το IFTTT ή το Zapier για να αντιγράψετε την εικόνα από το Facebook και να την αποθηκεύσετε στο Dropbox ή σε άλλη υπηρεσία κοινής χρήσης αρχείων και, στη συνέχεια, να τη ανεβάσετε στο Instagram από εκεί.
  3. Τέλος, αν έχετε το αρχικό αρχείο εικόνας (για παράδειγμα, αν είναι μια φωτογραφία που ανεβάσατε στο Facebook), μπορείτε να το κατεβάσετε και στη συνέχεια να το ανεβάσετε στο Instagram.

Πως να ποστάρετε ταυτόχρονα σε FB και Instagram, Πωσ κοινοποιω απο το facebook στο instagram

Πως να ποστάρετε ταυτόχρονα σε FB και Instagram – Δημοσιευση σε facebook και instagram

Συμπέρασμα

Ελπίζουμε ότι αυτός ο οδηγός σας βοήθησε να μάθετε πώς να μοιράζεστε μια ανάρτηση στο Facebook στο Instagram. Όπως αναφέραμε, είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προωθήσετε το περιεχόμενό σας και να προσεγγίσετε ένα ευρύτερο κοινό.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή χρειάζεστε βοήθεια για την αντιμετώπιση προβλημάτων, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *