Θηκες iPhone 13

Θηκες iPhone 13: Προστατέψτε το κινητό σας με στυλ

5/5 - (1 vote)

Έχετε ένα iPhone 13; Θέλετε να το προστατεύσετε και να το κάνετε να φαίνεται όμορφο; Τότε χρειάζεστε να διαβάσετε για τις Θηκες iPhone 13!

Οι θήκες iPhone 13 είναι διαθέσιμες σε διάφορα σχέδια, χρώματα και υλικά. Μπορείτε να βρείτε μια θήκη που να ταιριάζει στο προσωπικό σας στυλ και στις ανάγκες σας.

Αν ψάχνετε για μια θήκη που θα προστατεύσει το κινητό σας από πτώσεις και γρατζουνιές, τότε μια θήκη από TPU ή PC είναι μια καλή επιλογή. Αυτά τα υλικά είναι ανθεκτικά και απορροφούν τους κραδασμούς.

Αν ψάχνετε για μια θήκη που θα προσθέσει στυλ στο κινητό σας, τότε μια θήκη με σχέδιο ή χρώμα είναι μια καλή επιλογή. Μπορείτε να βρείτε θήκες με σχέδια από ζώα, λουλούδια, κόμικς ή απλά μονόχρωμες θήκες.

Και αν ψάχνετε για μια θήκη που θα προσφέρει επιπλέον λειτουργικότητα, τότε μια θήκη με βάση ή με προστασία για την κάμερα είναι μια καλή επιλογή. Οι θήκες αυτές μπορούν να σας βοηθήσουν να χρησιμοποιείτε το κινητό σας πιο εύκολα ή να το προστατεύσετε από ζημιές.

Πριν αγοράσετε μια θήκη iPhone 13

Πριν αγοράσετε μια θήκη iPhone 13, υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη:

  • Τύπος θήκης: Υπάρχουν τρεις βασικοί τύποι θηκών iPhone 13: σκληρές, σιλικόνης και υβριδικές. Οι σκληρές θήκες παρέχουν την καλύτερη προστασία, αλλά μπορεί να είναι λίγο ογκώδεις. Οι θήκες σιλικόνης είναι πιο λεπτές και ελαφριές, αλλά δεν παρέχουν την ίδια προστασία. Οι υβριδικές θήκες συνδυάζουν τα καλύτερα χαρακτηριστικά των σκληρών και των θηκών σιλικόνης.
  • Σχεδιασμός: Υπάρχουν θήκες iPhone 13 διαθέσιμες σε όλα τα σχήματα και τα μεγέθη. Μπορείτε να επιλέξετε μια θήκη που να ταιριάζει με το προσωπικό σας στυλ.
  • Λειτουργίες: Μερικές θήκες iPhone 13 διαθέτουν πρόσθετες λειτουργίες, όπως ένα kickstand για να παρακολουθείτε βίντεο ή μια θήκη με προστασία από νερό.

Αποκαλύπτουμε τις καλύτερες θηκες iPhone 13

Αγάπη για το δέρμα: Apple Leather Case με MagSafe

Apple Leather Case με MagSafe

Αν είστε κάποιος που εκτιμά τη φημισμένη αισθητική της Apple, η δερμάτινη θήκη Apple με MagSafe είναι η ιδανική επιλογή για εσάς. Κατασκευασμένη από ευρωπαϊκό δέρμα που έχει δεψηθεί και φινιριστεί, αυτή η θήκη προσθέτει μια αριστοκρατική πινελιά στη συσκευή σας, εξασφαλίζοντας παράλληλα την προστασία της. Επιπλέον;

Λεπτό και πολυτελές

Η πατίνα του δέρματος αναπτύσσεται με την πάροδο του χρόνου, κάνοντάς το να δείχνει πιο εκλεπτυσμένο στο iPhone 13 σας. Αυτό το κομψό αξεσουάρ αγκαλιάζει πραγματικά το μοναδικό σας γούστο.

Στιβαρό αλλά κομψό

Αυτή η θήκη προσφέρει έναν τέλειο συνδυασμό δύναμης και φόρμας. Η προσθήκη του MagSafe εξασφαλίζει μια ασφαλή ράβδο, προσφέροντας εξαιρετική προστασία και κάνοντας την ασύρματη φόρτιση πιο αποτελεσματική.

Τιμή: 59,99 ευρώ

Ένας ξεκάθαρος νικητής: Spigen Ultra Hybrid Case

Spigen Ultra Hybrid Case

Για όσους αγαπούν την απλότητα, αποκαλύπτοντας τον αρχικό σχεδιασμό του iPhone, η θήκη Ultra Hybrid Case της Spigen είναι το ταίρι σας. Γιατί έτσι;

Crystal Clear

Η διαφανής θήκη επιτρέπει να αναδειχθεί η αρχική ομορφιά του iPhone 13 σας, χωρίς να διαταράσσεται η αισθητική της συσκευής.

Λειτουργικά ανθεκτική

Εκτός από την εντυπωσιακή εμφάνιση, η υβριδική τεχνολογία και η τεχνολογία Air Cushion προσδίδουν τρομερή προστασία στη συσκευή σας από πτώσεις και χτυπήματα.

Τιμή: 29,99 ευρώ

The Extreme Guardian: OtterBox Defender Series Pro

XNWeb Design Your Idea

Οι λάτρεις της περιπέτειας θα βρουν τον καλύτερο σύντροφο για το iPhone τους στην OtterBox Defender Series Pro. Διαθέτει ισχυρά προστατευτικά χαρακτηριστικά.

Tank-like Protection

Αυτή η θήκη έχει σχεδιαστεί για να αντέχει σε σκληροπυρηνικά περιβάλλοντα, εξασφαλίζοντας την άμυνα του iPhone 13 σας ενάντια στη σκόνη, τις πτώσεις, ακόμη και τα μικρόβια, χάρη στο πρόσθετο πρόσθετο με βάση το ασήμι που εμποδίζει την ανάπτυξη μικροβίων.

Πρακτικός σχεδιασμός

Ακόμη και με τη σκληρή κατασκευή της, η θήκη OtterBox παρέχει βολικά καλύμματα θυρών και μια περιλαμβανόμενη θήκη που λειτουργεί και ως βάση στήριξης. Η ανθεκτικότητα δεν χρειάζεται να σημαίνει συμβιβασμό στον σχεδιασμό!

Τιμή: 59,99 ευρώ

Κομψό μινιμαλιστικό: iPhone 13 υπόθεση Totallee Thin

Για τους θαυμαστές του μινιμαλισμού, οι λεπτές θήκες Totallee είναι ιδανικές για ένα εξαιρετικά κομψό προφίλ. Δείτε γιατί:

Η κομψότητα στα καλύτερά της

Με πάχος μόλις 0,02″, αυτή η θήκη είναι μία από τις λεπτότερες θήκες iPhone 13 που μπορείτε να βρείτε. Ευθυγραμμίζεται αβίαστα με τον παράγοντα μορφής του iPhone.

Προστατευτική και ελάχιστη

Παρά τη λεπτή δομή της, αυτή η θήκη δεν κάνει συμβιβασμούς στην προστασία, χάρη στο ελαφρύ χείλος πάνω από την κάμερα που προστατεύει από τις επιφάνειες.

Τιμή: 24,99 ευρώ

Φιλική προς το περιβάλλον Επιλογή: Θήκη τηλεφώνου Pela

Αν είστε υπέρ της πράσινης πρωτοβουλίας, η θήκη Pela Phone ξεχωρίζει ως μια πραγματικά φιλική προς τη γη επιλογή.

Βιώσιμο υλικό

Η θήκη είναι κατασκευασμένη από Flaxstic, ένα μείγμα βιοπλαστικού ελαστομερούς και υλικών από άχυρο λιναριού, καθιστώντας την 100% κομποστοποιήσιμη. Μιλάμε για το στυλ που συναντά τη βιωσιμότητα!

Λειτουργική αγάπη για τη γη

Οι θήκες της Pela είναι δοκιμασμένες σε πτώση και προσφέρουν σταθερό κράτημα, αποδεικνύοντας ότι μπορούν να είναι ταυτόχρονα φιλικές προς το περιβάλλον και πρακτικές.

Τιμή: 39,99 ευρώ

Κύριες θήκες iPhone 13

Με βάση τα παραπάνω κριτήρια, εδώ είναι μερικές από τις καλύτερες θήκες iPhone 13 που μπορείτε να αγοράσετε:

#1 θηκη iphone 13: Spigen Tough Armor iphone 13

XNWeb Design Your Idea

Η Spigen Tough Armor είναι μια σκληρή θήκη που παρέχει εξαιρετική προστασία από πτώσεις και χτυπήματα. Έχει ενισχυμένες γωνίες και εξογκωμένο περίγραμμα γύρω από την κάμερα για να προστατεύσει τα πιο ευαίσθητα μέρη του iPhone 13.

Τιμή: 39,99 ευρώ

ESR Air Armor

ESR Air Armor

Η ESR Air Armor είναι μια υβριδική θήκη που συνδυάζει τη στιβαρότητα μιας σκληρής θήκης με την άνεση μιας θήκης σιλικόνης. Έχει ενισχυμένες γωνίες και εξογκωμένο περίγραμμα γύρω από την κάμερα για προστασία από πτώσεις και χτυπήματα.

Τιμή: 29,99 ευρώ

Caseology Parallax

Caseology Parallax

Η Caseology Parallax είναι μια θήκη σιλικόνης με κομψό σχεδιασμό. Διαθέτει λεπτό προφίλ και δεν προσθέτει πολύ βάρος στο iPhone 13.

Τιμή: 29,99 ευρώ

OtterBox Defender Pro

Η OtterBox Defender Pro είναι μια θήκη παντός καιρού που παρέχει εξαιρετική προστασία από πτώσεις, νερό και σκόνη. Έχει ενισχυμένες γωνίες και εξογκωμένο περίγραμμα γύρω από την κάμερα για προστασία από πτώσεις και χτυπήματα.

Τιμή: 59,99 ευρώ

LifeProof FRE Case

LifeProof FRE Case θηκες iphone 13

Η LifeProof FRE Case είναι μια θήκη αδιάβροχη, ανθεκτική στη σκόνη και στα χτυπήματα. Είναι ιδανική για όσους θέλουν να προστατεύσουν το iPhone 13 τους από τις σκληρές συνθήκες.

Τιμή: 69,99 ευρώ

Οι τιμές των θηκών iPhone 13 κυμαίνονται από 24,99 ευρώ έως 69,99 ευρώ. Οι πιο ακριβές θήκες είναι συνήθως αυτές που παρέχουν την καλύτερη προστασία, όπως η OtterBox Defender Series Pro και η LifeProof FRE Case.

Οι πιο οικονομικές θήκες είναι συνήθως αυτές που είναι κατασκευασμένες από πιο λεπτό υλικό, όπως η Totallee Thin και η Pela.

Εν κατακλείδι, η καλύτερη θήκη iPhone 13 για εσάς είναι αυτή που αντικατοπτρίζει το στυλ σας και ταυτόχρονα προσφέρει σταθερή προστασία. Μπορεί να είναι μια στιβαρή εμφάνιση με ανθεκτικά χαρακτηριστικά ή μια θήκη που αναδεικνύει το σχεδιασμό του iPhone 13, ενώ παράλληλα διασφαλίζει την ασφάλειά του.

Στον κόσμο των θηκων iPhone 13, σας περιμένει μια τέλεια ισορροπία μεταξύ στυλ και πρακτικότητας. Τώρα, η μπάλα είναι στο δικό σας γήπεδο για να κάνετε την επιλογή! Ποια θα προστατεύσει λοιπόν σύντομα το iPhone 13 σας;