DEI EBILL ή ΔΕΗ εβιλλ

Πως να κάνω εγγραφή στο DEI EBILL ή ΔΕΗ εβιλλ και να γλιτώσω 1€;

5/5 - (1 vote)

Το ηλεκτρονικό τιμολόγιο της ΔΕΗ, γνωστό και ως e-bill ή ΔΕΗ εβιλλ, αποτελεί έναν εξαιρετικά βολικό τρόπο διαχείρισης των λογαριασμών σας.

Τι είναι το e-bill της ΔΕΗ, ebill δεη λογαριασμος;

Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στις πληροφορίες σας οποιαδήποτε στιγμή, να ενημερώνεστε άμεσα για τις χρεώσεις και να συμβάλλετε στην προστασία του περιβάλλοντος, αποφεύγοντας τη χρήση χαρτιού.

Εύρεση Λογαριασμού ΔΕΗ με Αριθμό Παροχής

Πριν προχωρήσετε στην εγγραφή, πρέπει να βρείτε τον αριθμό παροχής σας. Αυτός ο αριθμός είναι καθοριστικός για να συνδέσετε τον λογαριασμό σας με το ΔΕΗ εβιλλ.

Δεη e bill καταχωρηση ενδειξης

Μπορείτε εύκολα να τον βρείτε στον λογαριασμό που έχετε λάβει σε έντυπη μορφή ή μέσω email. Αφού τον εντοπίσετε, είστε έτοιμοι να προχωρήσετε στην εγγραφή.

Εγγραφή στο e-bill με SMS ή Email

Για να εγγραφείτε, μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ δύο επιλογών ειδοποίησης: μέσω SMS ή μέσω email. Επιλέγοντας την επικοινωνία μέσω SMS, θα λάβετε τις ειδοποιήσεις σας απευθείας στο κινητό σας τηλέφωνο.

Αν, από την άλλη πλευρά, επιλέξετε την επικοινωνία μέσω email, θα λαμβάνετε τα τιμολόγιά σας και τις ειδοποιήσεις μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας.

Πλεονεκτήματα του ΔΕΗ εβιλλ

Έχοντας ολοκληρώσει τη διαδικασία εγγραφής, μπορείτε τώρα να απολαμβάνετε τα πλεονεκτήματα του e-bill. Όποτε έρχεται η ώρα για τη νέα σας χρέωση, θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις είτε μέσω SMS είτε μέσω email, ανάλογα με τις επιλογές σας.

Δεη εντυπος λογαριασμος

Ανατρέποντας στο παρελθόν, όπου ίσως χρειαζόσασταν πολλή υπομονή μέχρι να λάβετε το τιμολόγιο σας με το ταχυδρομείο, το e-bill κάνει τη διαδικασία πιο άμεση και αποτελεσματική.

Πώς να Καταχωρήσετε τις Ενδείξεις σας

Για να καταχωρήσετε τις ενδείξεις σας, μπορείτε να το κάνετε εύκολα μέσω του λογαριασμού σας στην ιστοσελίδα της ΔΕΗ. Αναζητώντας την ενότητα που αφορά τις ενδείξεις, μπορείτε να εισάγετε τα σωστά δεδομένα και να ενημερώνετε τη ΔΕΗ για την κατανάλωσή σας.

Χρήση του My.DEI.GR

Σημαντικό είναι να θυμάστε να ελέγχετε τακτικά τον λογαριασμό σας και να ενημερώνεστε για τυχόν ενημερώσεις ή πληροφορίες που μπορεί να σας αφορούν.

Η υπηρεσία my.dei.gr είναι ιδιαίτερα χρήσιμη για αυτόν τον σκοπό. Συνδεόμενοι στον λογαριασμό σας εκεί, έχετε πρόσβαση σε διάφορες πληροφορίες σχετικά με τους λογαριασμούς σας, τις πληρωμές σας και τις καταναλώσεις σας.

Πώς να Εξοφλήσετε το Λογαριασμό Σας με Ένα Ευρώ: Οδηγός δεη e bill είσοδος

Δεη e-bill εγγραφη

1. Ανοίξτε τον web browser σας και επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα. Στην πρόσφατη σελίδα, επιλέξτε την επιλογή “Εγγραφή” που βρίσκεται κάτω μέρος.

Δεη e-bill εγγραφη

2. Στη συνέχεια, πατήστε στην κατηγορία “Φυσικό πρόσωπο/Ιδιώτης”.

Δεη εβιλλ φυσικό πρόσωπο ιδιώτης

3. Στην καινούρια σελίδα, στο πρώτο πλαίσιο “Στοιχεία Χρήστη”, εισάγετε τα προσωπικά σας στοιχεία. Για τη διευκόλυνσή σας, μετακινήστε τον δείκτη του ποντικιού πάνω από το εικονίδιο με το “i” για να λάβετε οδηγίες για τη συμπλήρωση κάθε πεδίου.

Στο σημείο Κωδικός Εταίρου θα το βρείτε πάνω αριστερά στον έντυπο λογαριασμό της ΔΕΗ.

Κωδικός Εταίρου ΔΕΗ ΕΒΙΛΛ

Κάπως πιο κάτω, στο πεδίο “Κωδικός Πρόσβασης”, εισάγετε δύο φορές τον επιθυμητό κωδικό στα πεδία “Κωδικός Πρόσβασης” και “Επαλήθευση Κωδικού Πρόσβασης”.

Ο κωδικός πρέπει να αποτελείται από τουλάχιστον 8 χαρακτήρες και να περιλαμβάνει τουλάχιστον ένα γράμμα και έναν αριθμό. Επιλέγεται ότι δέχεστε τους Όρους και Προϋποθέσεις και ΕΓΓΡΑΦΗ.

Εάν η διαδικασία ολοκληρωθεί επιτυχώς, στην επόμενη σελίδα θα εμφανιστεί το μήνυμα “Η υποβολή του αιτήματός σας ολοκληρώθηκε με επιτυχία”. Θα λάβετε, επίσης, έναν κωδικό στο κινητό τηλέφωνο που δηλώσατε, καθώς και ένα μήνυμα στο email που δηλώσατε, το οποίο περιλαμβάνει οδηγίες για το επόμενο βήμα.

4. Παρακαλούμε, ανοίξτε το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο με το θέμα “Ενεργοποίηση χρήστη e-bill” που έχετε λάβει, και κάντε κλικ στον σύνδεσμο που περιέχει ή επιλέξτε την επιλογή “πατήστε εδώ”.

Στη νέα σελίδα, στο πεδίο “Κωδικός Ενεργοποίησης”, εισαγάγετε τον εξαψήφιο κωδικό που λάβατε μέσω SMS στο κινητό τηλέφωνό σας.
Τέλος, πατήστε την επιλογή “Ενεργοποίηση”.

Ενεργοποίηση ebill SMS ή ΕMAIL

Μόλις συνδεθείτε στην επίσημη ιστοσελίδα όπως σας δείξαμε πιο πάνω, επιλέγετε στα αριστερά “Οι παροχές μου” και περισσότερα στο μαύρο κουμπί.

ΔΕΗ εβιλλ παροχές μου

Στην συνέχεια επιλέγουμε εκεί που λέει “Λεπτομέρειες”.

Λεπτομέρειες ΔΕΗ εβιλλ

Κατεβείτε λίγο πιο κάτω και θα βρείτε το σημείο που λέει “ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΕΚΔΟΣΗΣ”, επιλέξτε sms και email. Kάνει αυτόματα αποθήκευση. Αυτό ηταν.

Συμπεράσματα

Το e-bill της ΔΕΗ είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους επιθυμούν να διαχειρίζονται τους λογαριασμούς τους με ευκολία και αποτελεσματικότητα.

Με τη δυνατότητα εγγραφής με SMS ή email, ο καταναλωτής έχει τον έλεγχο και την ευελιξία να επιλέξει τον πιο βολικό τρόπο επικοινωνίας.

Κατά τη διάρκεια της εγγραφής, η σωστή καταχώρηση του αριθμού παροχής είναι ουσιώδης για να διασφαλιστεί η ομαλή λειτουργία του συστήματος.

Εάν αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε δυσκολία, η υπηρεσία υποστήριξης της ΔΕΗ είναι εκεί για να σας βοηθήσει.

Συνολικά, η χρήση του e-bill συνεισφέρει στην προσπάθεια για μείωση της χρήσης χαρτιού και προστασία του περιβάλλοντος. Επιλέγοντας αυτήν την εξέλιξη, συμβάλλετε στη δημιουργία ενός πιο βιώσιμου και οικολογικού μέλλοντος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *