φαρμακεία

How To Create A Pharmacy Website That Attracts Customers, Pharmacies

5/5 - (1 vote)

Ιστοσελίδα με φάρμακα για το φαρμακείο σας

Table of Content Appear

Υπάρχουν ήδη πολλές ιστοσελίδες διαδικτυακών φαρμακείων, οπότε γιατί η δική σας πρέπει να είναι διαφορετική; Η απάντηση είναι ότι δεν είναι, όχι με την έννοια ότι είναι εντελώς νέο και μοναδικό, ούτως ή άλλως.

Πρέπει να προσφέρει τα ίδια είδη υπηρεσιών και προϊόντων με άλλους ιστότοπους, αλλά αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει από το πλήθος είναι τα ατομικά του χαρακτηριστικά και η ισχυρή επωνυμία του.

Σε αυτό το άρθρο, θα ρίξουμε μια ματιά σε μερικούς από τους καλύτερους τρόπους για να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο διαδικτυακού φαρμακείου, φαρμακεία που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ως μοντέλο όταν ανοίγετε τον δικό σας ιστότοπο φαρμακείου.

έφημερευοντα φαρμακεια

4 Συμβουλές για τη δημιουργία ενός ελκυστικού ιστότοπου φαρμακείου

Τα φαρμακεία του Διαδικτύου κερδίζουν δημοτικότητα και έχοντας αυτό κατά νου, πολλοί ιδιοκτήτες φαρμακοποιών,, φαρμακεία αναζητούν τρόπους για να βελτιώσουν την ψηφιακή τους παρουσία.

Εάν σκέφτεστε να ανανεώσετε τον ιστότοπο του φαρμακείου σας, φαρμακεία ή να δημιουργήσετε έναν από την αρχή, ακολουθούν μερικές συμβουλές για το τι πρέπει να συμπεριλάβετε

rapid tests φαρμακεια

 • Κάντε την ιστοσελίδα φιλική προς κινητά:

Περισσότερο από το ήμισυ της διαδικτυακής επισκεψιμότητας προέρχεται από κινητές συσκευές οπότε βεβαιωθείτε ότι ο ιστότοπός σας είναι εύκολα προσβάσιμος μέσω οθονών smartphone και tablet.

Αυτό περιλαμβάνει τη χρήση αποκριτικής σχεδίασης, η οποία αλλάζει αυτόματα το μέγεθος του ιστότοπού σας ώστε να ταιριάζει σε διαφορετικά μεγέθη οθόνης. Το ονόματι responsive.

 • Έχετε μια αποκλειστική σελίδα προορισμού:

Ο ιστότοπός σας θα πρέπει να έχει μια καθορισμένη σελίδα για όσους φτάνουν στον τομέα σας χωρίς να επισυνάπτονται όροι αναζήτησης.

Αυτό σας επιτρέπει να παρέχετε στους πελάτες βασικές πληροφορίες (όπως τιμολόγηση) χωρίς να τους ζητάτε να τις αναζητούν οι ίδιοι.

ανοιχτά φαρμακεία

 • Παρέχετε ενοποίηση μέσων κοινωνικής δικτύωσης:

Συμπεριλάβετε συνδέσμους στον ιστότοπό σας που επιτρέπουν στους πελάτες να σας ακολουθούν σε πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης όπως το Facebook, το Twitter και στη συνέχεια παρέχετε ευκαιρίες στους πελάτες να αφήνουν κριτικές απευθείας από αυτούς τους ιστότοπους.

 • Συμπεριλάβετε στοιχεία επικοινωνίας:

Μην ξεχνάτε σχετικά με το SEO (βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης). Αυτό σημαίνει ότι περιλαμβάνονται στοιχεία επικοινωνίας, όπως αριθμοί τηλεφώνου και διευθύνσεις email, ώστε οι πελάτες να μπορούν να έρχονται γρήγορα σε επαφή.

Μπορούν να είναι χρήσιμα, αλλά μπορεί επίσης να παρασύρουν τους πελάτες εάν δεν ξέρουν ακριβώς τι θέλουν όταν φτάσουν στον ιστότοπό σας.

ανοιχτα φαρμακεία τωρα

4 τρόποι για να βελτιώσετε την αφοσίωση στα φαρμακεία σήμερα

Σήμερα, οι χρήστες του Διαδικτύου έχουν υψηλές προσδοκίες όσον αφορά τη χρηστικότητα του ιστότοπου.

Όσο πιο εύκολο είναι για αυτούς να βρουν αυτό που ψάχνουν και να περιπλανηθούν γρήγορα στον ιστότοπό σας, τόσο πιο πιθανό είναι να παραμείνουν και να συνεχίσουν να εξερευνούν αυτά που έχετε να προσφέρετε.

διανυκτερευοντα φαρμακεία

 • 1) Βελτιστοποίηση περιεχομένου για πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης:

Οι περισσότεροι επισκέπτες φτάνουν στον ιστότοπό σας κάνοντας κλικ σε έναν σύνδεσμο στο Facebook ή στο Twitter.

Εάν οι αναρτήσεις σας συνδέονται άμεσα με το περιεχόμενο του ιστότοπού σας, αυτό μπορεί να ενισχύσει την επαναλαμβανόμενη επισκεψιμότητα από αυτές τις πλατφόρμες.

 • 2) Προσθήκη λειτουργικότητας Live Chat:

Η λειτουργία ζωντανής συνομιλίας (μέσω liveperson ή wavio) δείχνει στους χρήστες ότι ενδιαφέρεστε για την εμπειρία τους και θέλετε να συμμετέχουν σε έναν συνεχή διάλογο σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας.

εφημερεύοντα φαρμακεια κοντα μου

 • 3) Βεβαιωθείτε ότι η ιστοσελίδα σας φορτώνει γρήγορα:

Σύμφωνα με την Google, το 53% των αναζητητών από κινητά που κάνουν κλικ σε ένα αποτέλεσμα δεν επιστρέφουν ποτέ σε αυτήν τη σελίδα.

Αυτό σημαίνει ότι οι αργοί χρόνοι φόρτωσης μπορεί να σας κοστίσουν την επιχείρησή σας!

 • 4) Ενημερώστε παλιές πληροφορίες:

Οι παλιές πληροφορίες κάνουν τους ανθρώπους να αμφισβητούν εάν η εταιρεία σας είναι αξιόπιστη ή όχι. Διατηρήστε τα πράγματα “φρέσκα” ενημερώνοντας παλιές σελίδες το συντομότερο δυνατό αφού γίνουν διαθέσιμες νέες πληροφορίες.

εφημερευοντα φαρμακειο

3 Οφέλη μιας επιτυχημένης στρατηγικής διαδικτυακού μάρκετινγκ

Κάθε μέρα δημιουργούνται και ανθίζουν επιχειρήσεις σε διάφορους κλάδους. Το διαδικτυακό μάρκετινγκ δεν είναι πλέον μια επιλογή για εταιρείες που θέλουν να ευδοκιμήσουν στη σημερινή εξαιρετικά ανταγωνιστική αγορά.

Όλοι έχουν πρόσβαση σε ιστότοπους μέσων κοινωνικής δικτύωσης, καταστήματα ηλεκτρονικών αγορών και ιστότοπους κριτικής όπου μπορούν να μοιραστούν τις σκέψεις τους για ένα προϊόν ή μια υπηρεσία με άτομα που μπορεί να αναζητούν το ίδιο αντικείμενο ή υπηρεσία.

εφημερευουν φαρμακεια

Χρησιμοποιήστε αυτές τις συμβουλές για να δημιουργήσετε μια αποτελεσματική στρατηγική διαδικτυακού μάρκετινγκ που θα κάνει την επιχείρησή σας να την προσέξουν οι πελάτες:

1. Δημιουργήστε μια ισχυρή παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Με πολλούς καταναλωτές να στρέφονται σε πλατφόρμες κοινωνικών μέσων όπως το Facebook, το Twitter και το Instagram ως πηγή πληροφοριών όταν κάνουν για αγορές, είναι σημαντικό να έχετε ισχυρή παρουσία σε αυτούς τους ιστότοπους, ώστε να μπορείτε να συνδεθείτε με πιθανούς πελάτες.

ραπιντ τεστ φαρμακεια

Θα πρέπει επίσης να βεβαιωθείτε ότι έχετε ρυθμίσει προφίλ στο στο YouTube, στο LinkedIn, κ.λπ., ώστε οι χρήστες να μπορούν να σας βρουν και εκεί.

Ο ιστότοπός σας θα πρέπει να είναι συνδεδεμένος με όλους τους λογαριασμούς σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ώστε οι επισκέπτες να μην χρειάζεται να τον ψάξουν πολύ, εάν θέλουν περισσότερες πληροφορίες για την εταιρεία ή τα προϊόντα/υπηρεσίες σας.

φαρμακεία ανοιχτά

2. Βελτιστοποιήστε τον ιστότοπό σας για μηχανές αναζήτησης

Εάν θέλετε να αυξήσετε την επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας, τότε πρέπει να βεβαιωθείτε ότι είναι βελτιστοποιημένος για τις μηχανές αναζήτησης.

Αυτό σημαίνει ότι το ποιοτικό περιεχόμενο δημοσιεύεται τακτικά και περιλαμβάνει λέξεις-κλειδιά που είναι πιθανό να χρησιμοποιήσουν οι άνθρωποι όταν αναζητούν αυτό που προσφέρετε στο περιεχόμενό σας (δηλαδή, κριτικές διαδικτυακών φαρμακείων).

φαρμακεια διανυκτερευοντα

3. Να είστε ενεργοί σε ιστότοπους αναθεώρησης και πίνακες συζητήσεων, forums

Το Διαδίκτυο είναι γεμάτο από κάπρους συζητήσεων και αντιπαραθέσεων.

2 Παράγοντες για την επωνυμία μιας επιτυχημένης ιστοσελίδας φαρμακείου

Ψάχνετε να δημιουργήσετε την επωνυμία του δικού σας ιστότοπου;

Αν ναι, είναι σημαντικό να εξετάσετε προσεκτικά πώς θα γίνει αντιληπτή η επωνυμία σας από τους πελάτες σας.

Σκεφτείτε πώς θέλετε να βλέπουν τον ιστότοπό σας και, στη συνέχεια, επιλέξτε δύο συγκεκριμένα χαρακτηριστικά που θα βοηθήσουν στην ενίσχυση αυτών των αντιλήψεων.

Για παράδειγμα, εάν θέλετε να χαρακτηρίσετε τον ιστότοπό σας ως αξιόπιστο, ποια δύο χαρακτηριστικά θα μπορούσαν να ενισχύσουν αυτήν την αντίληψη;

φαρμακεια εφημερεύοντα

Ίσως θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε μαρτυρίες από άλλες εταιρείες ή να χρησιμοποιήσετε μέτρα ασφαλείας όπως η κρυπτογράφηση SSL.

Όταν επιλέγετε αυτούς τους παράγοντες, προσπαθήστε να επιλέξετε αυτούς που είναι μοναδικοί ή αρκετά ενδιαφέροντες ώστε να ξεχωρίζουν την επιχείρησή σας από τους ανταγωνιστές της.

φαρμακεια εφημερευων

Αφού επιλέξετε αυτούς τους παράγοντες, βεβαιωθείτε ότι εφαρμόζονται με κάποιο τρόπο σε κάθε σελίδα του ιστότοπού σας. Αυτό όχι μόνο θα αυξήσει την αξιοπιστία σας, αλλά και θα κάνει την επωνυμία σας αξέχαστη στους επισκέπτες.

Όλα αυτά τα πράγματα θα παίξουν ρόλο στο να κάνουν τους ανθρώπους να επιστρέφουν ξανά και ξανά.

Κάνοντας σταθερή επωνυμία μέσω αυτών των χαρακτηριστικών, μπορείτε να αρχίσετε να χτίζετε μια ισχυρή βάση για μελλοντική ανάπτυξη.

φαρμακεια ωραριο

Συνεχίστε με τις τάσεις: Το τοπίο του διαδικτυακού μάρκετινγκ αλλάζει πάντα, πράγμα που σημαίνει ότι υπάρχει πάντα κάτι νέο για να μάθουν οι επιχειρήσεις.

1 Η σημασία των κινητών τηλεφώνων κατά την εμπορία μιας ιστοσελίδας φαρμακείου

Κάθε φαρμακοποιός ή φαρμακείο γνωρίζει ότι τα κινητά τηλέφωνα είναι σημαντικά στην καθημερινότητά μας.

Είτε είμαστε έξω για ψώνια, στη δουλειά ή στις διακοπές, τα κινητά τηλέφωνα είναι πάντα παρόντα.

φαρμακείο

Ως εκ τούτου, είναι εξαιρετικά σημαντικό ο ιστότοπος του φαρμακείου σας να είναι βελτιστοποιημένος για κινητές συσκευές. Δεν θέλετε οι δυνητικοί πελάτες να κάνουν κύλιση και να αγγίζουν το τηλέφωνό τους, εάν ο ιστότοπός σας είναι αδέξιος και δύσκολος στη χρήση σε μικρές οθόνες.

Όσο πιο εύκολο κάνετε για τους ανθρώπους να βρουν τις υπηρεσίες και τα προϊόντα σας (συμπεριλαμβανομένου του να τους διευκολύνετε να σας βρουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης), τόσο περισσότερες επιχειρήσεις θα έχετε μέσω του ιστότοπού σας.

 • Πώς να προωθήσετε τον ιστότοπό σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να προωθήσετε την ιστοσελίδα του φαρμακείου σας στο διαδίκτυο, αλλά ένας από τους πιο αποτελεσματικούς είναι μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

ωραριο φαρμακεια

Μια σελίδα στο Facebook μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε μια διαδικτυακή κοινότητα με άτομα που μοιράζονται παρόμοια ενδιαφέροντα μαζί σας.

Στο Twitter, μπορείτε να ενημερώσετε τους ακόλουθους για νέες αφίξεις, προσφορές και ειδικές προσφορές σε συγκεκριμένα είδη.

Το Pinterest επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν πίνακες με εικόνες που σχετίζονται με θέματα που τους αρέσουν εάν υπάρχει ένα συγκεκριμένο είδος φαρμάκου ή θεραπείας για το οποίο συχνά ρωτούν οι ασθενείς, γιατί να μην δημιουργήσετε έναν πίνακα για αυτό;

Με αυτόν τον τρόπο, όταν κάποιος αναζητά πληροφορίες σχετικά με αυτό στο διαδίκτυο, μπορεί να συναντήσει τη σελίδα σας στο Pinterest αντί να χρειάζεται να αναζητήσει ο ίδιος συγκεκριμένους όρους στο Google.

φαρμακεια κοντα

Conclusion

Θέλετε η ιστοσελίδα σας να βρίσκετε στις αναζητήσεις

 • εφημερεύοντα φαρμακεια κοντα μου

 • ανοιχτα φαρμακεία τωρα

 • εφημερευουν φαρμακεια

 • έφημερευοντα φαρμακεια

 • ραπιντ τεστ φαρμακεια

 • φαρμακεια κοντα

 • rapid tests φαρμακεια

 • εφημερευοντα φαρμακειο

 • ωραριο φαρμακεια

 • διανυκτερευοντα φαρμακεία

 • φαρμακεια εφημερευων

 • φαρμακεια εφημερεύοντα

 • ποια φαρμακεια κανουν rapid test

 • εφημερευων φαρμακεια

 • ανοιχτά φαρμακεία

 • φαρμακεια ραπιντ τεστ

 • φαρμακεία ανοιχτά

 • φαρμακεια διανυκτερευοντα

 • φαρμακεια ωραριο

 • ανοιχτα φαρμακεια

 • φαρμακείο εφημερεύοντα

 • φαρμακεια ανοιχτα τωρα

 • εφημερεύοντα φαρμακεια

 • φαρμακείο εοπυυ

 • φαρμακεια ανοιχτα

 • φαρμακεια σημερα

Εμείς μπορούμε να το κάνουμε αυτό γιατί έχουμε την τεχνογνωσία και την εμπειρία. Πολύ σημαντικό είναι και το seo, προώθηση ιστοσελίδας ON PAGE και OFF PAGE.