Πως να στείλεις μεγάλα αρχεία μέσω email χρησιμοποιώντας το wetransfer free;

Πως να στείλεις μεγάλα αρχεία μέσω email χρησιμοποιώντας το wetransfer free;

5/5 - (1 vote)

Στις μέρες μας, ο ψηφιακός κόσμος απαιτεί την αποστολή μεγάλων αρχείων όπως εικόνες υψηλής ανάλυσης, βίντεο ή αρχεία κλήσεων συνεργατών. Χωρίς την κατάλληλη λύση, η αποστολή αυτών των αρχείων μπορεί να προκαλέσει μεγάλο άγχος. Πως γίνεται όμως δωρεάν, online και χωρίς κάρτα; Βεβαίως μέσω του wetransfer free.

5/5 - (1 vote)

Ευτυχώς, υπάρχουν διάφορες υπηρεσίες που μας βοηθούν να στείλουμε αρχεία μεγάλου μεγέθους με ασφάλεια και ευκολία. Μια από αυτές τις υπηρεσίες είναι η WeTransfer.

Τι είναι η WeTransfer;

Η WeTransfer είναι μια δημοφιλής υπηρεσία αποστολής αρχείων που δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να μεταφέρουν μεγάλα αρχεία (έως 2GB στη δωρεάν έκδοση) μέσω του διαδικτύου. Η διαδικασία αποστολής είναι απλή και ευέλικτη, καθιστώντας την ιδανική λύση για επαγγελματικές ή προσωπικές ανάγκες.

We transfer πως δουλευει;

Καταρχάς, πρέπει να κατανοήσουμε τη διαδικασία που ακολουθείται από το “We Transfer” για τη μεταφορά αρχείων. Είναι μια διαδικασία που συνδυάζει την ταχύτητα με την αξιοπιστία, καθιστώντας την ιδανική για κάθε χρήστη.

Πώς να στείλετε ένα αρχείο μέσω της WeTransfer;

Βήμα 1: Επίσκεψη της ιστοσελίδας της Wetran sfer

www.wetransfer.com

Επίσκεψη της ιστοσελίδας της WeTransfer

Ξεκινήστε ανοίγοντας το πρόγραμμα περιήγησής σας και πηγαίνοντας στην ιστοσελίδα της WeTransfer (https://wetransfer.com). Θα είστε σε θέση να αποστείλετε το αρχείο σας χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε επιπλέον λογισμικό.

Ίσως δείτε την παρακάτω εικόνα, μην ανησυχείτε απλά πατήστε “I just want to send files”.

I just want to send files wetransfer

Βήμα 2: Προσθήκη αρχείων

Προσθήκη αρχείων wetransfer

Στην αρχική σελίδα της WeTransfer, θα δείτε ένα μεγάλο πλαίσιο όπου μπορείτε να “φορτώσετε” τα αρχεία σας. Κάντε κλικ επάνω του για να επιλέξετε τα αρχεία που θέλετε να στείλετε. Μπορείτε να επιλέξετε πολλαπλά αρχεία ταυτόχρονα.

Βήμα 3: Προσθήκη παραληπτών

Προσθήκη παραληπτών wetransfer

Στο ίδιο παράθυρο, θα δείτε το πεδίο “Email to” όπου πρέπει να εισαγάγετε τη διεύθυνση email του παραλήπτη. Μπορείτε να προσθέσετε πολλούς παραλήπτες, χωρίζοντας τις διευθύνσεις με κόμμα ή πατώντας το κουμπί “Άλλος παραλήπτης” για να προσθέσετε επιπλέον διευθύνσεις.

Βήμα 4: Προσθήκη του email σας

Προσθήκη του email σας wetransfer free

Κάτω από το πεδίο των παραληπτών, θα δείτε το πεδίο “Your email” όπου πρέπει να εισαγάγετε τη δική σας διεύθυνση email. Αυτή η πληροφορία θα χρησιμοποιηθεί για να λάβετε ειδοποιήσεις όταν οι παραλήπτες λάβουν το αρχείο.

Βήμα 5: Προσθέστε ένα μήνυμα (προαιρετικό)

Προσθέστε ένα μήνυμα (προαιρετικό)

Εάν θέλετε να προσθέσετε ένα προαιρετικό μήνυμα για τους παραλήπτες, μπορείτε να το κάνετε στο πεδίο “Message” που βρίσκεται κάτω από το πεδίο του email.

Βήμα 6: Αποστολή του αρχείου μέσω wetransfer free

Αποστολή του αρχείου μέσω wetransfer

Όταν έχετε ολοκληρώσει την προσθήκη των αρχείων σας, των παραληπτών και του email σας, κάντε κλικ στο κουμπί “Transfer” για να ξεκινήσει η αποστολή του αρχείου. Λογικά θα σας σταλεί στο εμαιλ σας ένας κωδικός επιβεβαίωσης για να ολοκληρωθεί η διαδικάσια.

Ωστόσο να ενημερώσω ότι πρέπει σε 7 ημέρες να τα έχετε κατεβάσει για καλό και για κακό.

Πλεονεκτήματα που έχει το free wetransfer

 • Ευκολία και απλότητα στη χρήση
 • Δυνατότητα αποστολής μεγάλων αρχείων
 • Δωρεάν έκδοση για μικρά αρχεία
 • Αποστολή αρχείων σε πολλούς παραλήπτες ταυτόχρονα
 • Ασφάλεια των αρχείων με κρυπτογράφηση
 • Ανεξάρτητη χρήση από λογισμικό

Συμπεράσματα

Με την WeTransfer, δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχείτε για την αποστολή μεγάλων αρχείων. Η διαδικασία είναι απλή και εύκολη, ενώ παρέχει επίσης ασφάλεια για τα αρχεία σας. Οπότε, τώρα που γνωρίζετε πώς να στείλετε μεγάλα αρχεία μέσω της WeTransfer, μην αναβάλλετε άλλο και ξεκινήστε να μοιράζεστε τα αρχεία σας με ασφάλεια και ευκολία!

Σημείωση: Αυτό το άρθρο παρέχει γενικές οδηγίες για το πώς να στείλετε αρχεία μέσω της WeTransfer. Εάν υπάρχουν συγκεκριμένες επιλογές ή λειτουργίες που επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε, ανατρέξτε στην τεκμηρίωση της WeTransfer ή επικοινωνήστε με την υποστήριξη της υπηρεσίας.

Συχνές ερωτήσεις

Πως να στειλω μεγαλα αρχεια μεσω email;

Για να στείλεις μεγάλα αρχεία μέσω email χρησιμοποιώντας το WeTransfer, ακολούθησε αυτά τα βήματα:

 1. Επίσκεψη της Ιστοσελίδας του WeTransfer:
  Πήγαινε στην επίσημη ιστοσελίδα του WeTransfer (https://wetransfer.com/).
 2. Επιλογή Αρχείων:
  Επέλεξε τα μεγάλα αρχεία που θέλεις να στείλεις πατώντας στο κουμπί “Διαλέξτε Αρχεία”.
 3. Καθορισμός Παραλήπτη:
  Εισήγαγε το email του παραλήπτη στο πεδίο “Παραλήπτες”.
 4. Το Μήνυμα σου:
  Μπορείς να προσθέσεις κάποιο μήνυμα ή να καθορίσεις περισσότερες ρυθμίσεις, αν το επιθυμείς.
 5. Αποστολή:
  Πάτησε το κουμπί “Μεταφορά” ή “Αποστολή” και περίμενε την ολοκλήρωση της μεταφοράς.

Με αυτόν τον τρόπο, το σετρανσφερ wetransfer θα δημιουργήσει έναν σύνδεσμο που θα σταλεί στον παραλήπτη, επιτρέποντάς του να κατεβάσει εύκολα τα αρχεία που έστειλες. Απλό και αποτελεσματικό!

Τι είναι το wetransfer ελληνικα free που ψάχνει ο κόσμος;

Το WeTransfer παρέχει μια δωρεάν υπηρεσία για τη μεταφορά μεγάλων αρχείων. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις χωρίς κόστος για την αποστολή αρχείων έως 2GB. Απλά ακολούθησε τα βήματα που περιγράφηκαν προηγουμένως για να απολαύσεις τη δυνατότητα αποτελεσματικής και γρήγορης μεταφοράς αρχείων χωρίς κανένα κόστος!

Θέλω να μου πεις wetransfer alternative δηλαδή εναλλακτικές λύσεις;

Για εναλλακτικές λύσεις στο WeTransfer, μπορείτε να εξετάσετε τις παρακάτω επιλογές που σας δίνω και ασφαλής τρόποι:

 1. Google Drive: Χρησιμοποίησε το Google Drive για να μοιραστείς μεγάλα αρχεία μέσω email. Μπορείς να δημιουργήσεις έναν σύνδεσμο κοινοποίησης για εύκολη πρόσβαση.
 2. Dropbox: Το Dropbox προσφέρει παρόμοια υπηρεσία με το WeTransfer. Μπορείς να αποστείλεις συνδέσμους κοινοποίησης αρχείων.
 3. Microsoft OneDrive: Εάν χρησιμοποιείς υπηρεσίες της Microsoft, το OneDrive είναι μια εξαιρετική επιλογή για τη μεταφορά αρχείων.
 4. SendGB: Το SendGB είναι μια άλλη εναλλακτική πλατφόρμα που παρέχει δωρεάν μεταφορά αρχείων χωρίς εγγραφή.
 5. Filemail: Το Filemail είναι γνωστό για την εύκολη και γρήγορη μεταφορά μεγάλων αρχείων.

Επιλέγοντας μια από αυτές τις εναλλακτικές, μπορείς να αντικαταστήσεις το WeTransfer με μια υπηρεσία που ταιριάζει καλύτερα στα θέλω σου.