iPhone 15 χρωματα

Γιατί να ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ το iPhone 15 PRO / 15 ! 5 Λόγοι

5/5 - (1 vote)

Το iPhone 15 και το iPhone 15 Pro μπορεί να είναι φανταστικά, αλλά υπάρχουν πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε πριν τα αγοράσετε.

Τα πρόσφατα αποκαλυφθέντα iPhone 15 και 15 pro στην ετήσια φθινοπωρινή ανακοίνωση της Apple διαθέτουν πλήθος νέων χαρακτηριστικών και βελτιώσεων, από τη μετάβαση στο USBC και το φινίρισμα τιτανίου μέχρι τις αναβαθμισμένες κάμερες και το chip a17 pro.

Ενδιαφέρονται πολύ, η σειρά Apple Pro δημιουργεί πολλή αναστάτωση στον τεχνολογικό κόσμο λόγω της υψηλής ζήτησής της. Σύμφωνα με τον αναλυτή Ming-Chi Kuo, η ζήτηση για το πρόσφατα κυκλοφορημένο iPhone 15 Pro Max είναι ισχυρή και υπερβαίνει αυτήν του iPhone 14 Pro Max από το προηγούμενο έτος.

Αντίθετα, η ζήτηση του είναι λιγότερη σε σύγκριση με τον προκάτοχό του, με τον Kuo να υποδεικνύει ότι περισσότεροι πελάτες προτιμούν το iPhone 15 Pro Max φέτος.

Βέβαια, ακολούθως σας παραθέτω πέντε λόγους για τους οποίους θα έπρεπε να σκεφτείτε να αγοράσετε το 15 αντί του 15 Pro:

iPhone 15 χρωματα: Ανούσιες επιλογές χρωμάτων

iPhone 15 χρωματα

Οι εκδόσεις του iPhone 15 Pro προσφέρουν πολύ ξενέρωτες αποχρώσεις, όπως το Μπλε Τιτάνιο, το Φυσικό Τιτάνιο, το Λευκό Τιτάνιο και το Μαύρο Τιτάνιο. Αυτές οι επιλογές χρωμάτων δεν εντυπωσιάζουν σε σύγκριση με τις ζωηρές και φωτεινές αποχρώσεις που προσφέρονται με το iPhone 15.

Επιπλέον, σύμφωνα με ειδικούς της βιομηχανίας, είναι πιθανόν η Apple να έχει επιλέξει αυτές τις μονότονες αποχρώσεις λόγω του τιτανίου στον σχεδιασμό του smartphone.

Σημαντικές αναβαθμίσεις iPhone 15 Pro Update

Σημαντικές αναβαθμίσεις iPhone 15 Pro Update

Η Apple ενισχύει το κανονικό iPhone 15 με σημαντικές βελτιώσεις, προσφέροντας αξεπέραστη αξία για τα χρήματά σας. Αρχικά, διαθέτει μια κύρια κάμερα 48MP και ενσωματώνει τη δυναμική αποκοπή νησιού, η οποία είχε παρουσιαστεί προηγουμένως στο iPhone 14 Pro. Πρόσθετα, η οθόνη έχει αναβαθμιστεί και προσφέρει εντυπωσιακή φωτεινότητα 2.000 νιτς, κατάλληλη για χρήση σε εξωτερικούς χώρους.

Η τεχνολογική γιγαντική εταιρεία με έδρα στην Καλιφόρνια έχει πραγματοποιήσει σημαντικές βελτιώσεις στο iPhone 15, καθιστώντας το μια ελκυστική επιλογή σε σύγκριση με το iPhone 15 Pro. Ξεκινώντας από μόλις 900€, προσφέρει ένα σημαντικά χαμηλότερο σημείο τιμής, ενώ θυσιάζει μόνο λίγες λειτουργίες όπως το ProMotion και ένα σύστημα κάμερας 5x τηλεφώνου.

Ίδιος χώρος αποθήκευσης

Το iPhone 15 Pro διαθέτει μια κύρια κάμερα 48MP που μπορεί να τραβήξει φωτογραφίες ProRAW και να καταγράψει βίντεο ProRes 4K/60FPS, τα οποία μπορούν να καταναλώσουν αρκετό χώρο αποθήκευσης. Ωστόσο, το τηλέφωνο ξεκινά με μόλις 128GB αποθηκευτικό χώρο, ο οποίος ενδέχεται να μην είναι επαρκής για επαγγελματίες που επιθυμούν να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητες της κάμερας.

Ενώ το iPhone 15 Pro μπορεί πλέον να τραβά φωτογραφίες σε μορφή HEIF σε τέσσερις φορές την προηγούμενη ανάλυση, η Apple δεν παρέχει μια υψηλότερη αρχική χωρητικότητα αποθήκευσης για το iPhone 15 Pro. Αυτό σημαίνει ότι οι επαγγελματίες που επιδιώκουν να εκμεταλλευτούν πλήρως τις δυνατότητες της κάμερας του τηλεφώνου θα πρέπει να αντιμετωπίσουν επιπλέον έξοδα για πρόσθετη αποθήκευση.

Πολιτική αναβάθμισης λογισμικού της Apple

Πολιτική αναβάθμισης λογισμικού της Apple

Η Apple σχεδιάζει τα iPhones με έμφαση στην ανθεκτικότητα, με σκοπό να έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωή σε σχέση με άλλα smartphones στην αγορά. Αυτό μεταφράζεται σε ένα αξιόπιστο σύστημα υποστήριξης λογισμικού, εξασφαλίζοντας ότι το iPhone σας θα λαμβάνει σημαντικές ενημερώσεις του λειτουργικού συστήματος iOS για τουλάχιστον πέντε χρόνια.

Αν ο χρήστης έχει έναν σχετικά πρόσφατο μοντέλο iPhone, όπως το iPhone 12 Pro ή ακόμη και το iPhone 13, δεν υπάρχει ανάγκη να μεταβεί στο iPhone 15 Pro. Το υπάρχον τηλέφωνό τους παραμένει πλήρως ικανό να ικανοποιήσει τις ανάγκες τους. Μπορούν να διατηρήσουν τα έσοδά τους και να περιμένουν την εισαγωγή από την Apple ενός iPhone με πιο σημαντικές βελτιώσεις.

Καμία αλλαγή στην ταχύτητα φόρτισης iPhone 15

ταχύτητα φόρτισης iPhone 15

Καθώς αναλύουμε τόσο τα θετικά όσο και τα αρνητικά στοιχεία, είναι σημαντικό να σημειώσουμε ότι το iPhone 15 Pro δεν ακολουθεί την πορεία ορισμένων Android τηλεφώνων που χρησιμοποιούν τη σύνδεση USB-C για να επιτύχουν γρηγορότερες ταχύτητες φόρτισης. Σύμφωνα με έκθεση του Tom’s Guide, φαίνεται ότι το iPhone 15 Pro διατηρεί ακόμα την ίδια ταχύτητα φόρτισης 20W που χρησιμοποιεί η Apple εδώ και αρκετό καιρό.

Δεδομένου ότι πρόκειται για το Pro μοντέλο της Apple, θα μπορούσε τουλάχιστον να υπήρχε μια προσδοκία να προσπαθήσει να ανταγωνιστεί τις ταχύτητες φόρτισης των 45W που διακρίνουμε σε συσκευές όπως τα Galaxy S23 Plus και Galaxy S23 Ultra, όπως αναφέρει η έκθεση.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *