απενεργοποίηση Viber λογαριασμού διαγραφή viber

Μόνιμη διαγραφή Viber ή απενεργοποίηση Viber λογαριασμού

5/5 - (1 vote)

Σε περίπτωση που έχετε αποφασίσει ότι ήρθε η ώρα να διαγράψετε το λογαριασμό σας στο Viber ή να κάνετ απενεργοποίηση Viber , τότε σίγουρα βρίσκεστε στο ακριβές μέρος. Διαγράφοντας την εφαρμογή από τη συσκευή σας, πρέπει να γνωρίζετε ότι ο λογαριασμός σας απλά δεν διαγράφεται. Επιπλέον, η έξοδος από την εφαρμογή για άλλη μια φορά δεν διαγράφει τον λογαριασμό σας, απλώς σας αποσυνδέει.

Τι πρέπει να γνωρίζω πριν από τη διαγραφή του λογαριασμού μου στο Viber;

Η διαγραφή του λογαριασμού σας διαγράφει εντελώς:

  1. Δεδομένα που έχετε προσθέσει στο προφίλ σας (ταυτότητα, φωτογραφία κ.ο.κ.).
  2. Δεδομένα από διαφορετικούς λογαριασμούς κοινωνικής κοινότητας που έχετε συνδέσει με το Viber.
  3. Το αρχείο επαφών σας από τους διακομιστές Viber.
  4. Η συνδρομή και η πίστωση σας από το Viber Out (διαρκούν μόλις μερικούς μήνες και στη συνέχεια διαγράφονται).
  5. Ειδικά δεδομένα που έχει συλλέξει η συσκευή από τη χρήση της από εσάς.
  6. Όλα τα μηνύματα και τις συνομιλίες σας (από τη δική σας πλευρά, όχι από τις συσκευές διαφορετικών μελών).

Αν υπάρχει ένας παράγοντας που μπορεί να σας σώσει νωρίτερα από τη διαγραφή ενός λογαριασμού, είναι όλα τα μηνύματα που έχετε στείλει και αποκτήσει , από ομαδικές ή προσωπικές συνομιλίες.

Το αντίγραφο ασφαλείας με το ιστορικό όλων των μηνυμάτων του Viber δεν πρέπει να διαγραφεί μαζί με το λογαριασμό . Είναι αποθηκευμένο σε μια υπηρεσία cloud που μοιάζει με το Google Drive ή το iCloud.

Επιπλέον, πρέπει να γνωρίζετε ότι η διαγραφή του λογαριασμού Viber πραγματοποιείται άμεσα και δεν μπορείτε να ανακτήσετε τα δεδομένα σας μετά την επόμενη διαδικασία.

Φυσικά, μπορείτε να δημιουργήσετε ξανά έναν λογαριασμό Viber ανά πάσα στιγμή .

Τέλος, για όσους απλά πρέπει να αλλάξετε τηλεφωνική ποσότητα, μπορείτε να το κάνετε μέσα από την εφαρμογή χωρίς να διαγράψετε το λογαριασμό για την προηγούμενη τηλεφωνική ποσότητα.

Με αυτόν τον τρόπο επιπλέον, θα διατηρήσετε όλες τις συνομιλίες σας, σε κάθε άλλη περίπτωση θα τις χάσετε.

Aπενεργοποίηση Viber

απενεργοποίηση του λογαριασμού μου Viber

Για την απενεργοποίηση Viber, ακολουθήστε τα βήματα που περιγράφονται παρακάτω.

Απενεργοποίηση ενός λογαριασμού Viber

Η απενεργοποίηση ενός λογαριασμού Viber μπορεί να γίνει μόνο μέσα από το ίδιο το βοηθητικό πρόγραμμα. Σε περίπτωση που έχετε ήδη απεγκαταστήσει το Viber και επιθυμείτε να απενεργοποιήσετε το λογαριασμό σας, θα πρέπει να επανεγκαταστήσετε το Viber για να αναλάβετε δράση.

Εγγυηθείτε ότι έχετε το πιο πρόσφατο μοντέλο του Viber για iOS ή του Viber για Mac πριν από την απενεργοποίηση του λογαριασμού σας.

Τι συμβαίνει μετά την απενεργοποίηση Viber;

Αυτό συμβαίνει μετά την απενεργοποίηση ενός λογαριασμού Viber στο μηχάνημά σας:

  • Όλη η γνώση σας διαγράφεται από αυτό το μηχάνημα, μαζί με το όνομα και το ιστορικό μηνυμάτων σας, τις ομάδες και τα αυτοκόλλητα που έχετε κατεβάσει, τόσο τα δωρεάν όσο και τα αγορασμένα.
  • Δεν θα εμφανίζεστε ως άτομο Viber στις επαφές σας στο Viber.
  • Όλοι οι διαφορετικοί λογαριασμοί που συνδέονται με το λογαριασμό σας στο Viber, όπως το Twitter, το Fb κ.ο.κ., μπορούν να αποσυνδεθούν από την υπηρεσία.
  • Οποιαδήποτε αγορασμένη πίστωση Viber Out θα παραμείνει σε αυτόν τον λογαριασμό, ωστόσο θα μπορείτε να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη της Viber μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και να ζητήσετε την αλλαγή πίστωσης σε έναν ολοκαίνουργιο λογαριασμό Viber.
  • Μόλις απενεργοποιήσετε το Viber στο κύριο μηχάνημά σας (αυτό στο οποίο εγγραφείτε στην υπηρεσία), η εφαρμογή μπορεί να απενεργοποιηθεί σε όλες τις διαφορετικές μονάδες.
  • Για περισσότερες λεπτομέρειες, ρίξτε μια ματιά σε αυτή τη σελίδα υποστήριξης του Viber.

iPhone και απενεργοποίηση viber

Μόλις απενεργοποιηθεί ο λογαριασμός σας από το iPhone σας, δεν υπάρχει λύση για να επαναφέρετε οποιαδήποτε από τις προσωπικές σας γνώσεις, ακόμη και στην περίπτωση που ενεργοποιήσετε εκ νέου το λογαριασμό σας (πράγμα που υποδηλώνει την εκ νέου δημιουργία ενός λογαριασμού Viber με την ίδια τηλεφωνική ποσότητα). Το Viber δεν αποθηκεύει κανένα από τα ιστορικά των μηνυμάτων σας και δεν είναι σε θέση να ανακτήσει τις χαμένες γνώσεις. Η εκ νέου εγγραφή στο Viber με την ίδια ποσότητα κινητού τηλεφώνου δεν θα επαναφέρει το προηγούμενο ιστορικό του λογαριασμού στο iPhone.

Παρ’ όλα αυτά, σε περίπτωση που αποθηκεύσετε ξανά τις συνομιλίες σας στο Viber στο Google Drive από το τηλέφωνο Android, θα έχετε τη δυνατότητα να επαναφέρετε τις συνομιλίες μετά την επανενεργοποίηση του λογαριασμού σας. Η σελίδα υποστήριξης του Viber σας ενημερώνει σχετικά με αυτό.

Αφού το αναφέραμε αυτό, εδώ είναι οι συμβουλές για το πώς να δημιουργήσετε ξανά τις συνομιλίες σας στο Viber (σε περίπτωση που δεν σκοπεύετε να απενεργοποιήσετε ή, αν κάποια στιγμή αργά ή γρήγορα, το Viber βοηθάει στην αποκατάσταση των συνομιλιών στο iOS).

απενεργοποίηση Viber λογαριασμού διαγραφή viber

Βήματα για την απενεργοποίηση του λογαριασμού μου Viber

  1. Ξεκινήστε το Viber στον υπολογιστή σας Mac, Home Windows ή Linux.
  2. Μεταβείτε στις Προτιμήσεις του Viber κάνοντας κλικ στη φράση Viber στη γραμμή μενού του Mac και επιλέγοντας Προτιμήσεις. Μπορείτε επίσης να κάνετε κλικ στην εικόνα του προφίλ σας από το επάνω δεξί μέρος και να επιλέξετε Ρυθμίσεις.
  3. Κάντε κλικ στην επιλογή Privateness & Safety (Απορρήτου και ασφάλειας).
  4. Κάντε κλικ στο Deactivate (Απενεργοποίηση) κάτω από το Deactivate Viber on Desktop (Απενεργοποίηση του Viber στην επιφάνεια εργασίας).
  5. Εάν είστε σίγουροι ότι θέλετε απλώς να προχωρήσετε, επιλέξτε Απενεργοποίηση.

Το ίδιο ακριβώς είναι και στο κινητό.

διαγραφή Viber

Πώς μπορώ να διαγράψω εντελώς έναν λογαριασμό Viber;

Αν και η φράση “απενεργοποίηση” αναφέρεται και χρησιμοποιείται στην πορεία, στην πραγματικότητα πρόκειται για μια διαρκή διαγραφή του λογαριασμού.

Διαγραφή Viber για πάντα

Ίσως η πρωταρχική φράση χρησιμοποιείται για να επισημανθεί στους πελάτες ότι θα επανέλθουν στο Viber ανά πάσα στιγμή με την ίδια ποσότητα τηλεφώνου, ωστόσο με έναν ολοκαίνουργιο λογαριασμό.

  1. Πατήστε το εικονίδιο με τα τρία ίχνη και την ένδειξη “Extra” στο πίσω μέρος δεξιά .
  2. Μέσα στο μενού που μπορεί να εμφανιστεί, πατήστε ” Ρυθμίσεις “. 3. Μέσα στο νέο μενού, πατήστε ” Λογαριασμός “.
  3. Στη συνέχεια, πατήστε το κουμπί ” Deactivate Account ” (Απενεργοποίηση λογαριασμού).
  4. Στο πεδίο ” Ποσότητα κινητού τηλεφώνου “, πληκτρολογήστε την ποσότητα τηλεφώνου που χρησιμοποιείτε στο βοηθητικό πρόγραμμα.
  5. Από κάτω, πατήστε την επιλογή ” ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ “.
  6. Τέλος, μέσα στο πεδίο που μπορεί να εμφανιστεί, πατήστε την επιλογή ” DISABLE “.

Αν όλα πήγαν καλά, τότε ο λογαριασμός και οι γνώσεις σας θα διαγραφούν εντελώς και θα επιστρέψετε στην οθόνη εγγραφής στο Viber.

Σε αυτό το επίπεδο, μπορείτε να διαγράψετε την εφαρμογή Viber από το σύστημά σας, αφού δεν θα τη χρησιμοποιήσετε ξανά σύντομα.

Τέλος, αν κάποια στιγμή αλλάξετε γνώμη και θέλετε να επιστρέψετε στο Viber, μπορείτε να επαναλάβετε τη διαδικασία εγγραφής κατά το άνοιγμα της εφαρμογής.

Ο λογαριασμός σας θα είναι σχεδόν σαν καινούργιος, ωστόσο για όσους έχετε αποθηκεύσει ένα αντίγραφο ασφαλείας πριν από τη διαγραφή, μπορεί να σας ζητηθεί να αναβιώσετε το αντίγραφο ασφαλείας για να αναβιώσετε όλες τις συνομιλίες και τα μηνύματά σας.