XNWeb Design Your Idea

Ποιο android tv box να παρω για το 2024;

5/5 - (1 vote)

Τα Android TV box έχουν γίνει δημοφιλή τα τελευταία χρόνια, καθώς προσφέρουν τη δυνατότητα να μετατρέψουν την τηλεόραση σας σε ένα έξυπνο κέντρο ψυχαγωγίας. Με την τεχνολογία να εξελίσσεται συνεχώς, είναι φυσικό να αναρωτιέστε ποιο Android TV box είναι η καλύτερη επιλογή για το 2024.

Ποιο android tv box να παρω, ακριβό ή φθηνό;

Σε αυτό το άρθρο, θα εξετάσουμε τα σημαντικά στοιχεία που πρέπει να λάβετε υπόψη σας πριν αγοράσετε ένα Android TV box και θα παρουσιάσουμε τις κορυφαίες επιλογές για το 2024.

Απαιτήσεις για την αγορά ενός Android TV box

Πριν επιλέξετε ένα Android TV box, είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη τις απαιτήσεις και τις προτιμήσεις σας. Παρακάτω είναι κάποια κριτήρια που πρέπει να εξετάσετε:

  • Απόδοση: Αναζητήστε έναν επεξεργαστή με τουλάχιστον τέσσερις πυρήνες για απροβλημάτιστη λειτουργία και ομαλή αναπαραγωγή βίντεο.
  • Αποθηκευτικός χώρος: Βεβαιωθείτε ότι το Android TV box έχει αρκετό αποθηκευτικό χώρο για να αποθηκεύσετε τις αγαπημένες σας ταινίες και εφαρμογές.
  • Λειτουργικό σύστημα: Βεβαιωθείτε ότι το Android TV box τρέχει την τελευταία έκδοση του λειτουργικού συστήματος Android για ασφάλεια και απόδοση.
  • Υποστήριξη από την κοινότητα: Ελέγξτε αν υπάρχει ένα ενεργό φόρουμ ή κοινότητα χρηστών για το συγκεκριμένο Android TV box, καθώς αυτό μπορεί να σημαίνει ενημερώσεις και βελτιώσεις στο μέλλον.

Κορυφαίες επιλογές Android TV box για το 2024

Με βάση τις παραπάνω απαιτήσεις, παρουσιάζουμε τις κορυφαίες επιλογές Android TV box για το 2024:

Nvidia Shield TV Pro

1. Nvidia Shield TV Pro

  • Επεξεργαστής: NVIDIA Tegra X1+
  • Μνήμη RAM: 3GB
  • Αποθηκευτικός χώρος: 16GB
  • Λειτουργικό σύστημα: Android TV
  • Υποστήριξη από την κοινότητα: Ναι

Το Nvidia Shield TV Pro είναι ένα από τα κορυφαία Android TV box που μπορείτε να αγοράσετε. Με ισχυρή απόδοση και ευέλικτη αποθηκευτική χωρητικότητα, αυτό το Android TV box είναι ιδανικό για την αναπαραγωγή περιεχομένου 4K και τη χρήση παιχνιδιών.

Επιπλέον, η κοινότητα του Nvidia Shield TV Pro είναι ενεργή, παρέχοντας συχνές ενημερώσεις και βελτιώσεις.

Θα το βρείτε εδώ.

XNWeb Design Your Idea

2. Amazon Fire TV Cube

  • Επεξεργαστής: Hexa-core 2.2 GHz
  • Μνήμη RAM: 2GB
  • Αποθηκευτικός χώρος: 16GB
  • Λειτουργικό σύστημα: Fire OS
  • Υποστήριξη από την κοινότητα: Ναι

Ο Amazon Fire TV Cube είναι μια εξαιρετική επιλογή για το 2024. Με τον ισχυρό επεξεργαστή του και την ενσωματωμένη υποστήριξη τηλεοπτικού δέκτη, αυτό το Android TV box προσφέρει εξαιρετική απόδοση και πλούσια εμπειρία ψυχαγωγίας.

Επιπλέον, η κοινότητα του Amazon Fire TV Cube είναι ενεργή, προσφέροντας σταθερές ενημερώσεις και βελτιώσεις του συστήματος.

Θα το βρείτε εδώ.

Chromecast with Google TV

3. Google Chromecast with Google TV

  • Επεξεργαστής: Quad-core
  • Μνήμη RAM: 2GB
  • Αποθηκευτικός χώρος: 8GB
  • Λειτουργικό σύστημα: Google TV
  • Υποστήριξη από την κοινότητα: Ναι

Το Google Chromecast with Google TV είναι μια οικονομική επιλογή που προσφέρει αξιόπιστη απόδοση και ποικιλία περιεχομένου. Αυτό το Android TV box υποστηρίζεται από την ευρύτερη κοινότητα της Google και παρέχει μια μοναδική εμπειρία παρακολούθησης με το Google TV.

Αν και ο αποθηκευτικός χώρος είναι λίγο μικρότερος σε σχέση με άλλα μοντέλα, αυτό το Android TV box είναι ιδανικό για τον απλό χρήστη που αναζητά μία προσιτή λύση.

Θα το βρείτε εδώ.

VONTAR X4 Amlogic S905X4

Σημείωση: Πριν αγοράσετε ένα Android TV box, είναι πάντα σημαντικό να εξετάσετε τη συμβατότητα με το σύστημα τηλεόρασής σας και να διασφαλίσετε ότι πληροί τις απαιτήσεις σας.

Τώρα εάν θέλετε πιο οικονομικές λύσεις από κίνα aliexpress και temu, εδώ σας έχω:

AliexpressVONTAR X4 Amlogic S905X4

TemuAllwinner H618 Dual Wifi 2GB+16GB,4GB+32GB,4GB+64GB Quad Core Cortex A53

Εάν δεν έχετε αγοράσει από το Temu σας έχω κουπονάκι, εδώ.

Συμπεράσματα

Με πολλές επιλογές Android TV box στην αγορά, είναι σημαντικό να επιλέξετε ένα που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας και να προσφέρει υψηλή απόδοση. Οι προτάσεις μας για το 2024 είναι το Nvidia Shield TV Pro, το Amazon Fire TV Cube και το Google Chromecast with Google TV. Ανάλογα με τον προϋπολογισμό και τις απαιτήσεις σας, μπορείτε να βρείτε το κατάλληλο Android TV box που θα αναβαθμίσει την τηλεορασή σας σε ένα πλήρες έξυπνο κέντρο ψυχαγωγίας.

Σημείωση: Προτού προχωρήσετε σε αγορά, είναι πάντα καλό να διαβάσετε αξιολογήσεις και άλλα άρθρα που ειδικεύονται στα Android TV box, για να λάβετε περισσότερες πληροφορίες και να κάνετε μια ενημέρωση επιλογή.

Με αυτές τις επιλογές και τις πληροφορίες που παρουσιάστηκαν, είμαστε βέβαιοι ότι μπορείτε να βρείτε το κατάλληλο Android TV box για το 2024 και να απολαύσετε υψηλή ποιότητα εικόνας και ήχου στην τηλεόρασή σας.

 

Δωρεάν ταινίες και σειρές – Kodi

Δωρεάν ταινίες και σειρές Περιεχόμενα Εμφάνιση 1 Δωρεάν ταινίες και σειρές 2 Πως να εγκαταστήσεις [...]

Πως βρισκω διαγραμμενα μηνυματα σε Android Smartphone κινητά

Σε αυτό το άρθρο, θα σας παρουσιάσουμε όσο μπορούμε σχετικά με το πώς μπορείτε να [...]

Έξυπνες Viber Ρυθμίσεις που Θα Αλλάξουν τον Τρόπο που Χρησιμοποιείτε το App

Σε αυτό το άρθρο, θα εξετάσουμε μερικές έξυπνες Viber ρυθμίσεις που θα σας βοηθήσουν να [...]

Αυτή η καταχώρηση δημοσιεύτηκε στις κατηγορίες Android και με ετικέτες , .