facebook pixel
Likes στο Facebook

8 τρόποι για να κερδίσετε περισσότερα Likes στο Facebook (Χωρίς Απάτη!)

5/5 - (1 vote)

Θέλετε να κερδίσετε περισσότερα likes στο Facebook; Δεν είσαι o μόνος/η!

Φαίνεται ότι κάθε μέρα υπάρχει μια νέα ιστορία στις ειδήσεις σχετικά με ορισμένες διασημότητες που πιάνονται να αγοράζουν like ή εταιρείες που έχουν ψεύτικη ενασχόληση στο Facebook με bots και φόρμες κλικ στις αναπτυσσόμενες χώρες, έτσι οι άνθρωποι αναζητούν τρόπους για να αποκτήσουν περισσότερα νόμιμα likes στη σελίδα τους στο Facebook.

facebook επαγγελματικο προφιλ

Περισσότερα Likes στο Facebook, like facebook

Περιεχόμενα Εμφάνιση

Ακολουθούν 8 τρόποι για να κερδίσετε περισσότερα likes στο Facebook χωρίς να χρειάζεται να καταφύγετε σε σκιώδεις τακτικές και πρακτικές που μπορεί να σας αποκλείσουν από το Facebook ή απλώς να σας κάνουν να φαίνεστε άσχημα μακροπρόθεσμα.

1) Κάντε το προφίλ σας στο Facebook να μοιάζει με πραγματικό πρόσωπο, super like facebook

Όταν κάνετε το προφίλ σας δημόσιο, εμφανίζεται και στα αποτελέσματα αναζήτησης. Οι πιθανοί πελάτες θα δουν τη φωτογραφία σας και να συνδεθούν μαζί σας.

Θα δουν επίσης ότι έχετε μερικές επισημάνσεις “μου αρέσει” και σχόλια από τους προσωπικούς σας φίλους, ώστε να γνωρίζουν ότι αυτό που προσφέρετε αρέσει και σε άλλα άτομα.

facebook instagram

Βεβαιωθείτε ότι το όνομά σας αναγράφεται σωστά, ώστε να το βρίσκουν εύκολα όταν σας αναζητούν στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Διατηρήστε το προφίλ σας ενημερωμένο: Μπορεί να φαίνεται σαν κοινή λογική, αλλά πολλοί άνθρωποι ξεχνούν να ενημερώσουν το προφίλ τους ή ακόμα και να δημιουργήσουν ένα.

Θέλετε οι πιθανοί πελάτες να μπορούν να μάθουν για εσάς χωρίς να χρειάζεται να κυνηγούν τους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης αναζητώντας πληροφορίες.

Εάν η σελίδα σας στο Facebook φαίνεται παραμελημένη ή αντιεπαγγελματική, μπορεί να μην σας θεωρούν βιώσιμο πόρο — ακόμα κι αν είστε!

facebook επικοινωνια

2) Μην μοιράζεστε υπερβολικά τον εαυτό σας, facebook επισκέπτεσ προφίλ

Κατά γενικό κανόνα, δεν πρέπει να μοιράζεστε υπερβολικά προσωπικές πληροφορίες στο διαδίκτυο, επομένως κρατήστε τις συνοπτικές και μην αναφέρετε τίποτα που δεν θα αισθάνεστε άνετα να το πείτε ενώπιον του εργοδότη σας.

Μάλιστα, σύμφωνα με έρευνα του CareerBuilder, σχεδόν οι μισοί εργοδότες έχουν απορρίψει υποψηφίους με βάση τα προφίλ τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ενώ υπάρχουν ορισμένα προφανή αρνητικά – όπως φωτογραφίες που δείχνουν παράνομη δραστηριότητα ή προσβλητική συμπεριφορά – θα πρέπει επίσης να αποφύγετε να δημοσιεύετε υπερβολικά μεγάλες δημοσιεύσεις για τον εαυτό σας ή να μοιράζεστε πάρα πολλές πληροφορίες για την προσωπική σας ζωή ή τις σχέσεις σας.

Ποτέ δεν ξέρεις ποιος μπορεί να ψάχνει!

facebook επισκέπτεσ προφίλ

3) Τραβήξτε καλές φωτογραφίες προφίλ, facebook επαγγελματικο προφιλ

Μπορεί να νομίζετε ότι κάνετε μια καλή πρώτη εντύπωση δημοσιεύοντας τη selfie σας για να τη δουν όλοι οι φίλοι και η οικογένειά σας, αλλά όπως αποδεικνύεται, οι φωτογραφίες προφίλ που περιέχουν άτομα είναι 27 τοις εκατό λιγότερο πιθανό να λάβουν ένα like από μια φωτογραφία προφίλ χωρίς οποιοδήποτε λαό σε αυτό.

Με άλλα λόγια, το να έχετε μια εικόνα που δεν περιλαμβάνει τον εαυτό σας μπορεί πραγματικά να σας βοηθήσει να κερδίσετε περισσότερα like από ό,τι αν δημοσιεύσετε μια με τον εαυτό σας σε αυτήν.

Αν θέλετε περισσότερα likes, δοκιμάστε να τραβήξετε σόλο φωτογραφίες ή φωτογραφίες αντικειμένων ή τοπίων.

Και αν πρέπει να έχετε μια selfie, μην ξεχάσετε να δείτε τις συμβουλές μας για να βγάζετε κολακευτικές selfie!

Τουλάχιστον μία φωτογραφία με κάτι ορατό πίσω σας: Μια μελέτη που δημοσιεύτηκε στο Cyberpsychology διαπίστωσε ότι τα προφίλ με τουλάχιστον μία φωτογραφία που έδειχνε κάτι πίσω τους έλαβαν 53 τοις εκατό περισσότερα likes από εκείνα χωρίς τίποτα ορατό πίσω τους.

hashtags for likes

4) Δημιουργήστε ελκυστικές αναρτήσεις

Ένας από τους μεγαλύτερους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να αυξήσετε τις προτιμήσεις σας είναι δημιουργώντας περιεχόμενο που είναι ενδιαφέρον και ελκυστικό για το κοινό σας.

Δημοσιεύστε φωτογραφίες σας να κάνετε ενδιαφέροντα πράγματα, πείτε ιστορίες για το πώς ξεκινήσατε την επιχείρησή σας ή συμπεριλάβετε ερωτήσεις και απαντήσεις με τους πελάτες σας σε αυτές τις αναρτήσεις.

Θέλετε να δημιουργήσετε μια κοινότητα γύρω από την επωνυμία σας, οπότε δώστε στους ανθρώπους μια εικόνα για το τι σας κάνει να ξεχωρίζετε και θα είναι πιο πιθανό να αλληλεπιδράσουν μαζί σας!

Απλώς βεβαιωθείτε ότι δημοσιεύετε μόνο μία φορά κάθε λίγες μέρες – το υπερβολικό περιεχόμενο θα κουράσει τους ακόλουθούς σας, και δεν θα τους ενθουσιάσει.

hashtags on facebook

5) Δημοσιεύστε την κατάλληλη στιγμή, αρθρα για το facebook

Σύμφωνα με ειδικούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η ανάρτηση σε συγκεκριμένες ώρες της ημέρας είναι πιο αποτελεσματική για τη λήψη περισσότερων likes και κοινοποιήσεων.

Εάν εργάζεστε με περιορισμένο προϋπολογισμό, εστιάστε τις προσπάθειές σας σε αυτές τις ώρες αιχμής: Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη από τις 2:00 μ.μ. έως τις 4:00 μ.μ., Κυριακή 9:00 π.μ. – 12:00 μ.μ. και Σάββατο 5: 00 μ.μ. – 8:00 μ.μ.

Αυτή η στρατηγική μπορεί να σας δώσει 20% περισσότερες αλληλεπιδράσεις από τον μέσο όρο. Η καλύτερη στιγμή για ανάρτηση εκτός αυτών των ωρών;

Το πρωί μετά την primetime.

Λαμβάνετε 80% περισσότερη αφοσίωση όταν δημοσιεύετε μεταξύ 6:00 π.μ. και 10:00 π.μ. από Δευτέρα έως Παρασκευή.

άρθρα για facebook

6) Δημοσιεύστε για το τι νοιάζονται οι άνθρωποι, άρθρα για facebook

Οι άνθρωποι δεν ακολουθούν μόνο τις επωνυμίες επειδή τους αρέσουν. τους ακολουθούν γιατί νοιάζονται για το τι έχουν να πουν αυτές οι μάρκες.

Αυτό μπορεί να ακούγεται προφανές, αλλά σε έναν κόσμο όπου εκατομμύρια άνθρωποι (συμπεριλαμβανομένων των δικών σας) αναζητούν την προσοχή, είναι εύκολο να χάσετε τα μάτια σας για το τι θέλουν πραγματικά οι θαυμαστές και οι ακόλουθοί σας από εσάς.

Ξεκινήστε αναζητώντας ενεργά τη συμβολή τους. Τι θέλουν να μάθουν; Σε τι χρειάζονται βοήθεια; Ποια θέματα τους ενδιαφέρουν περισσότερο;

Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε αυτές τις πληροφορίες για να προσαρμόσετε το περιεχόμενό σας και βεβαιωθείτε ότι κάθε ανάρτηση έχει έναν σκοπό πέρα ​​από την απλή λήψη περισσότερων likes.

Θυμηθείτε: εάν δεν μπορείτε να επικοινωνήσετε γιατί κάποιος πρέπει να βάλει δέος για το τι έχετε να πείτε, κανείς δεν θα νοιαστεί ποτέ αρκετά να κάνει κλικ στο Like.

φασεμπουκ

7) Απαντήστε στα σχόλια, facebook επικοινωνια

Τι πρέπει να κάνετε με ένα σχόλιο; Απαντήστε, φυσικά!

Δείτε το ως μια ευκαιρία να πυροδοτήσετε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση. Ένα καλό σχόλιο μπορεί να οδηγήσει σε περισσότερα likes, shares και follows. Και μην ανησυχείτε για την ανταπόκριση πάρα πολύ — εάν το περιεχόμενό σας είναι ενδιαφέρον, οι άνθρωποι θα θέλουν περισσότερα από εσάς.

Δώστε προσοχή: Δεν έχει νόημα να πληρώνετε για likes στο Facebook, εάν δεν πρόκειται να είστε εκεί όταν οι άνθρωποι έχουν ερωτήσεις ή προβλήματα αφού τους αρέσει η σελίδα σας.

Βεβαιωθείτε ότι ανταποκρίνεστε γρήγορα και διεξοδικά, ώστε οι άλλοι να γνωρίζουν ότι είστε μια νόμιμη εταιρεία που τους θέλει πραγματικά ως πελάτες.

Βεβαιωθείτε επίσης ότι χρησιμοποιείτε αυτά τα σχόλια για να ξεκινήσετε να χτίζετε μια κοινότητα γύρω από την επωνυμία σας.

Μπορεί ακόμη και να λάβετε μερικές εξαιρετικές ιδέες για νέα προϊόντα ή καμπάνιες μάρκετινγκ ακούγοντας προσεκτικά τι λένε οι πελάτες.

Ρύθμιση αυτόματης απάντησης: Είναι αδύνατο να απαντά κάποιος χειροκίνητα κάθε φορά που κάποιος σχολιάζει, ειδικά αν δημοσιεύετε συχνά ή/και λαμβάνετε πολλά σχόλια.

facebook emojis

8) Χρησιμοποιήστε Hashtags, hashtags for likes, hashtags on facebook

Τα hashtags μπορούν να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να συνδεθείτε με άτομα που διαφορετικά δεν θα προσεγγίζατε.

Για παράδειγμα, εάν προωθείτε μια τοπική εκδήλωση ή επιχείρηση και θέλετε οι αναρτήσεις σας να εμφανίζονται σε αναζητήσεις από ντόπιους που αναζητούν πράγματα γύρω τους, χρησιμοποιήστε σχετικά hashtags όπως #eventsinmycity.

Εάν θέλετε να κερδίσετε περισσότερα likes στο Facebook χωρίς να εξαπατήσετε, αρχίστε να χρησιμοποιείτε σχετικά hashtags που είναι δημοφιλή στο κοινό-στόχο σας.

Εάν είναι λογικό για την επωνυμία σας και ταιριάζει στη στρατηγική περιεχομένου σας, σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε και ένα από αυτά: # l4l (μου αρέσει για like), # f4f (ακολουθήστε για παρακολούθηση) ή ακόμα και απλώς #likeforfollow

Συμβουλές – facebook instagram

facebook emojis, φασεμπουκ εικονίδια

super like facebookΝομίζω ότι τα likes στο Facebook μπορούν να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να μάθετε πώς το περιεχόμενό σας έχει απήχηση στο κοινό σας.

Είναι δωρεάν, εύκολα και εύκολα ανιχνεύσιμα, πράγμα που σημαίνει ότι αξίζει να έχετε μια στρατηγική για να τα αποκτήσετε.

Ακολουθούν ορισμένες ιδέες που χρησιμοποιώ για να λάβω περισσότερα likes στις αναρτήσεις στο facebook

# 1: Προσθήκη Emojis Τα emojis είναι διασκεδαστικά, είναι εκφραστικά και σας επιτρέπουν να προσθέσετε προσωπικότητα στην επωνυμία σας, διατηρώντας παράλληλα τα πράγματα επαγγελματικά.

Η προσθήκη emoji βοηθά τους ανθρώπους να καταλάβουν τι εννοείτε και τους κάνει να νιώθουν ότι τους μιλάτε απευθείας. Κάνει επίσης τα πράγματα να φαίνονται πιο όμορφα! Βρείτε εδώ διάφορα emoji.

# 2: Χρησιμοποιήστε Hashtags Τα hashtags δεν είναι μόνο για το Twitter ή το Instagram — λειτουργούν και στο Facebook! Χρησιμοποιήστε hashtag generator για να παίρνετε ιδέες.

Facebook εγγραφή

like facebookΟ πρώτος τρόπος για να κερδίσετε περισσότερα like είναι μέσω εγγραφής. Εάν δεν έχετε δημιουργήσει ακόμη λογαριασμό, δημιουργήστε έναν τώρα.

Το Facebook θα σας ζητήσει προσωπικά στοιχεία κατά την πρώτη εγγραφή σας. φροντίστε να συμπληρώσετε το προφίλ σας όσο το δυνατόν πληρέστερα, ώστε οι φίλοι σας να μπορούν να σας βρίσκουν και να συνδέονται μαζί σας γρήγορα και εύκολα.

Θυμηθείτε, είναι προς το συμφέρον σας να διευκολύνετε τους άλλους να κάνουν like στη σελίδα σας!

Εάν δεν θέλετε να μοιραστείτε ορισμένα πράγματα για τον εαυτό σας, απλώς ορίστε τις ρυθμίσεις απορρήτου ανάλογα.

Θα πρέπει επίσης να προσθέσετε μια φωτογραφία προφίλ—αυτό βοηθά τους ανθρώπους να θυμούνται ποιοι είστε και τους κάνει να αισθάνονται πιο άνετα όταν αλληλεπιδρούν μαζί σας.