διαγράφω μηνύματα Viber

Πως διαγράφω μηνύματα Viber, σωστός τρόπος

4.5/5 - (18 votes)

Πως διαγράφω μηνύματα Viber;; Ένα ερώτημα που λίγο πολύ όλοι το έχουμε σκεφτεί η μας έχει χρειαστεί.

Πριν λίγο καιρό, χρησιμοποιούσα το Viber για να συνομιλήσω με τους φίλους μου και κατά λάθος έστειλα ένα λάθος μήνυμα σε κάποιον/α. Πανικοβλήθηκα, δεν ήξερα τι να κάνω καθώς ήθελα να διαγράψω αυτό το μήνυμα αμέσως.

Εννοείται πως βρήκα την λύση και την μοιράζομαι με εσάς. ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟ!!!!

4.5/5 - (18 votes)

4.5/5 - (18 votes)

Παραδεχτείτε το υπάρχουν φορές που όλοι αντιμετωπίζετε παρόμοια κατάσταση και θέλετε να διαγράψετε ομαδικά ή μεμονωμένα μηνύματα. Λοιπόν, για να σας βοηθήσω να κάνετε το ίδιο, έχω καταλήξει σε αυτόν τον απόλυτο οδηγό για το πως διαγράφω μηνύματα Viber αμέσως και με σωστό τρόπο.

Πως διαγράφω μηνύματα Viber

Περιεχόμενα Εμφάνιση

Το άρθρο χωρίζεται σε 4 μέρη γιατί μπορεί να θέλετε να διαγράψετε κάποιο μήνυμα ατομικά ή σε ομαδική συνομιλία.

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν.

Πως να διαγράψω τα μηνύματα της ομάδας Viber;

Εκτός από μεμονωμένες συνομιλίες, το Viber μας επιτρέπει επίσης να δημιουργήσουμε ομάδες.

Επομένως, προτού σας δείξω πώς να διαγράφετε μηνύματα Viber σε μια προσωπική συνομιλία, θα καλύψω το ίδιο και για ομάδες. Στην ιδανική περίπτωση, υπάρχουν δύο τρόποι για να γίνει αυτό.

Μπορείτε είτε απλώς να διαγράψετε ένα μήνυμα που έχετε στείλει σε μια ομάδα είτε να αποχωρήσετε και να διαγράψετε επίσης την ομάδα.

Διαγραφή μηνυμάτων Viber χωρίς να αποχωρήσετε από ομάδα

Βήμα 1. Εκκινήστε το Viber στο smartphone σας και ανοίξτε οποιαδήποτε ομάδα στην οποία έχετε στείλει νωρίτερα το μήνυμα.

Βήμα 2. Πατήστε παρατεταμένα τα μηνύματα από τα οποία θέλετε να απαλλαγείτε και επιλέξτε “Διαγραφή”. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε πολλά μηνύματα και να πατήσετε την επιλογή Διαγραφή.

Βήμα 3. Αυτό θα σας δώσει μια επιλογή εάν θέλετε να διαγράψετε ένα μήνυμα για εσάς ή για όλους. Απλώς πατήστε στην επιλογή της επιλογής σας και διαγράψτε το μήνυμα μόνο για εσάς ή για όλους στην ομάδα.

Πως διαγράφω μηνύματα Viber

Διαγράψτε τα μηνύματα Viber και αποχωρήστε από την ομάδα

Βήμα 1. Απλώς εκκινήστε το Viber στο τηλέφωνό σας και πατήστε παρατεταμένα το εικονίδιο της ομάδας από το σπίτι του που θέλετε να φύγετε.

Διαγραφή μηνυμάτων Viber χωρίς να αποχωρήσετε από ομάδα

Βήμα 2. Αυτό θα εμφανίσει διάφορες επιλογές για την ομάδα. Απλώς πατήστε στο “Διαγραφή συνομιλίας” και στη συνέχεια επιλέξτε την επιλογή “Αποχώρηση και Διαγραφή” της ομάδας.

Διαγράψτε τα μηνύματα Viber και αποχωρήστε από την ομάδα

Βήμα 3. Εάν θέλετε, μπορείτε να ανοίξετε και την ομαδική συνομιλία και να σύρετε από το δεξί πλαίσιο για να λάβετε περισσότερες επιλογές. Κάντε κύλιση μέχρι κάτω, πατήστε την επιλογή “Αποχώρηση και Διαγραφή” και επιβεβαιώστε την επιλογή σας.

Πως να διαγράψω μηνύματα-Viber από μια συνομιλία

Πως να διαγράψω μηνύματα Viber από μια συνομιλία;

Εκτός από τις ομαδικές συνομιλίες, μπορούμε επίσης να διαγράψουμε μηνύματα Viber και σε μεμονωμένες συνομιλίες. Μπορείτε να διαγράψετε ορισμένα μηνύματα, να διαγράψετε μια ολόκληρη συνομιλία ή να διαγράψετε ολόκληρο το ιστορικό μηνυμάτων Viber επίσης.

Διαγραφή επιλεκτικών συνομιλιών Viber

Βήμα 1. Εκκινήστε το Viber και ανοίξτε οποιαδήποτε συνομιλία στην οποία έχετε τα μηνύματα που θέλετε να διαγράψετε.

Βήμα 2. Πατήστε παρατεταμένα ένα μήνυμα για να λάβετε διάφορες επιλογές. Μπορείτε απλώς να επιλέξετε πολλά μηνύματα επίσης.

Βήμα 3. Από εδώ, επιλέξτε να διαγράψετε το μήνυμα και θα εξαφανιστεί.

Διαγραφή επιλεκτικών συνομιλιών Viber

Διαγράφω ολόκληρη τη συνομιλία viber σε iphone, android

Βήμα 1. Εάν έχετε iPhone, τότε απλώς ξεκινήστε το Viber και σύρετε τη συνομιλία από την οποία θέλετε να απαλλαγείτε. Πατήστε στην επιλογή Διαγραφή από εδώ και επιβεβαιώστε την επιλογή σας.

Διαγράφω ολόκληρη τη συνομιλία viber σε iphone

Βήμα 2. Οι χρήστες Android μπορούν απλώς να ξεκινήσουν το Viber και να κρατήσουν τη συνομιλία που θέλουν να διαγράψουν.

Διαγράφω ολόκληρη τη συνομιλία viber σε android

Καθώς θα εμφανίζονταν πολλές επιλογές σε ένα αναδυόμενο παράθυρο, πατήστε «Διαγραφή» και επιβεβαιώστε για να απαλλαγείτε από τη συνομιλία.

Διαγραφή ιστορικού μηνυμάτων Viber

Βήμα 1. Εκκινήστε το Viber και μεταβείτε στο μενού του από το πλάι. Τώρα, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Κλήσεις και μηνύματα.

Βήμα 2. Πατήστε στην επιλογή “Εκκαθάριση ιστορικού μηνυμάτων” και επιβεβαιώστε την επιλογή σας να διαγράψετε ολόκληρο το ιστορικό μηνυμάτων στο Viber.

Διαγραφή ιστορικού μηνυμάτων Viber

Πως να διαγράψω μηνύματα Viber που δεν θέλατε να στείλετε ποτέ;

Εάν έχετε στείλει κατά λάθος ένα μήνυμα σε κάποιον στο Viber, τότε μπορείτε να διαγράψετε το μήνυμα εντελώς από τη συνομιλία.

Μόλις αφαιρέσετε το μήνυμα, το πραγματικό περιεχόμενο θα διαγραφεί και η εφαρμογή θα εμφανίσει μια προτροπή ότι το μήνυμα έχει διαγραφεί. Για να μάθετε πώς να διαγράφετε μηνύματα Viber που δεν θέλετε να στείλετε, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

Βήμα 1. Αρχικά, απλώς εκκινήστε το Viber και μεταβείτε στη συνομιλία ή την ομάδα όπου στείλατε ένα μήνυμα κατά λάθος.

Βήμα 2. Πατήστε παρατεταμένα το μήνυμα που θέλετε να διαγράψετε για να λάβετε περισσότερες επιλογές. Μπορείτε επίσης να πατήσετε και να επιλέξετε πολλά μηνύματα για διαγραφή.

Βήμα 3. Από τις διαθέσιμες επιλογές, πατήστε “Διαγραφή για όλους”, ώστε το μήνυμα να διαγραφεί από τη συνομιλία.

Πως να διαγράψετε μηνύματα Viber που δεν θέλατε να στείλετε

Βήμα 4. Το επιλεγμένο μήνυμα θα αφαιρεθεί και θα εμφανιστεί ένα μήνυμα που θα δηλώνει ότι το μήνυμα έχει διαγραφεί.

Bonus: Πάρτε ένα αντίγραφο ασφαλείας για τα μηνύματα Viber

Σε άλλο αναλυτικό μας άρθρο “Πως βλέπω σβησμένα Μηνυματα στο Viber” όπως και το άρθρο “Πως να κάνετε μεταφορα ιστορικου viber;” χρειάζεται το αντίγραφο ασφαλείας.

Εάν χρησιμοποιείτε το Viber για να συνομιλήσετε με τους φίλους σας ή για την εργασία σας, τότε είναι σημαντικό να διατηρήσετε το αντίγραφο ασφαλείας του. Για να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των μηνυμάτων Viber, των επαφών, των συνημμένων σας κ.λπ. με ένα μόνο κλικ. Διαβάστε τα άρθρα μας και  θα δείτε πόσο εύκολο είναι.

Συχνές Ερωτήσεις

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ Viber και WhatsApp;

Το Viber και το WhatsApp παρέχουν δωρεάν κλήσεις φωνής/βίντεο σε οποιονδήποτε από τους επαφές σας που έχει εγκαταστήσει την εφαρμογή. Ωστόσο, η επιλογή Viber Out σάς επιτρέπει να πραγματοποιείτε κλήσεις προς οποιονδήποτε αριθμό σταθερού ή κινητού τηλεφώνου (με χρέωση) . Επί του παρόντος, το WhatsApp δεν παρέχει αυτήν τη δυνατότητα. Το Viber παρέχει και ψυχαγωγία!

Είναι καλύτερο το Viber ή το WhatsApp;

Ενώ το WhatsApp μπορεί να προσφέρει όλα αυτά με τη μία ή την άλλη μορφή, δεν είναι τόσο απλό όσο το Viber. Δεύτερον, το Viber είναι μακράν η πιο ασφαλής εφαρμογή . Όχι μόνο μπορείτε να επιλέξετε να κρύβεστε από οποιαδήποτε από τις επαφές στη λίστα επαφών σας, αλλά μπορείτε επίσης να ασφαλίσετε κάθε μεμονωμένη συνομιλία με ένα PIN.

Είναι το Viber μια εφαρμογή εξαπάτησης;

Ποιες εφαρμογές χρησιμοποιούν οι απατεώνες στο Android; Το Tinder, το Vaulty Stocks, το Ashley Madison, το Date Mate και το Snapchat είναι μεταξύ των πολλών εφαρμογών που χρησιμοποιούν οι απατεώνες. Επίσης συνήθως χρησιμοποιούνται εφαρμογές ιδιωτικών μηνυμάτων, συμπεριλαμβανομένων των Messenger, Viber, Kik και WhatsApp .

Είναι ασφαλής η χρήση του Viber;

Όντας η μόνη παγκόσμια εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων που προσφέρει τις τέσσερις παραπάνω δυνατότητες, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι το Viber είναι η πιο ασφαλής εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων . Μην ρισκάρετε με τις προσωπικές σας συνομιλίες. Συνομιλήστε με τους φίλους σας στο υψηλότερο επίπεδο απορρήτου και ασφάλειας στο Viber.

Είναι πραγματικά δωρεάν το Viber;

Είναι δωρεάν να πραγματοποιείτε φωνητική κλήση, βιντεοκλήση και να στέλνετε μηνύματα σε άλλους χρήστες του Viber . Για να διατηρήσουμε τις υπηρεσίες μας δωρεάν, χρησιμοποιούμε τεχνολογία VoIP. Λάβετε υπόψη ότι οι χρεώσεις χρήσης δεδομένων εξακολουθούν να ισχύουν τόσο για τον αποστολέα όσο και για τον παραλήπτη όλης της επικοινωνίας μέσω Viber.

Το Viber χρησιμοποιεί τον αριθμό τηλεφώνου σας;

Το Viber απαιτεί να το έχετε ρυθμίσει σε κινητό τηλέφωνο για να μπορεί να εγκατασταθεί στον υπολογιστή σας. Αυτό συμβαίνει επειδή ο αριθμός τηλεφώνου σας χρησιμοποιείται για επικοινωνία μαζί σας και στα δύο μέρη . Ανοίξτε την εφαρμογή και ξεκινήστε τη διαδικασία εγκατάστασης. Το Viber θα ζητήσει τον αριθμό τηλεφώνου της συσκευής στην οποία είχε ρυθμιστεί προηγουμένως.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *