Δωρεαν ταινιες και σειρες online

Δωρεαν ταινιες και σειρες online: Πως να τις δείτε από το κινητό ή το PC, τις 3 καλύτερες ιστοσελίδες

5/5 - (4 votes)

Είτε είναι καλοκαιράκι είτε είναι χειμώνας εκεί που χαλαρώνουμε λίγο θέλουμε να δούμε καμιά ταινιούλα ή καμία σειρά να χαλαρώσουμε. Ξέρουμε πρέπει να βάλουμε Netflix και άλλες συνδρομές για να δούμε.

Εάν σας έλεγα όμως ότι δεν χρειάζεται να πληρώσετε ΤΙΠΟΤΑ για να δείτε Δωρεαν ταινιες και σειρες online. Το μόνο που χρειάζεστε ένα καλό Interntet στο κινητό ή στο ταμπλετ σας ή ακόμη και στον υπολογιστή σας.

Ανακαλύψτε μια αφθονία από δωρεάν διαθέσιμες ταινίες σε αυτούς τους ιστότοπους, καλύπτοντας κάθε γούστο και προτίμηση.

Από συναρπαστικά κωμικά και συγκινητικά δράματα, μέχρι ταινίες τρόμου που θα σας καθηλώσουν και δράση που θα σας κρατήσει σε αγωνία, εδώ θα βρείτε τα πάντα!

5/5 - (4 votes)

Απολαύστε ταινίες από μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο, αλλά και ανακαλύψτε μαγικές παλιότερες και ανεξάρτητες ταινίες που θα λατρέψετε να παρακολουθείτε ξανά και ξανά.

Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε ατελείωτες ώρες ψυχαγωγίας με τις καλύτερες ταινίες που προσφέρει αυτή η μοναδική συλλογή!

Πάμε να δούμε τις 3 καλύτερες ιστοσελίδες για Δωρεαν ταινιες και σειρες online.

Δωρεαν ταινιες και σειρες online: Ιστοσελίδες

1.Pickamovieforme – Δωρεαν σειρες online στο Ιντερνετ

pickamovieforme

Η ιστοσελίδα αυτή είναι μια υπηρεσία επιλογής ταινιών με το όνομα “Movie Picker”.

Στη σελίδα αυτή, παρουσιάζονται τα κορυφαία είδη ταινιών και οι κορυφαίοι ηθοποιοί. Επίσης, υπάρχει ένα blog και μια λίστα με τις καλύτερες φαντασίας ταινίες.

Η υπηρεσία “Movie Picker” προτείνει ταινίες για τους χρήστες που δεν μπορούν να αποφασίσουν ποια ταινία να παρακολουθήσουν.

Η σελίδα φαίνεται να περιορίζεται σε ταινίες φαντασίας, και μερικές από τις ταινίες που περιλαμβάνονται είναι “About Time”, “Aquaman”, “Avatar”, “Avengers: Endgame”, “Doctor Strange”, “Fantastic Beasts and Where to Find Them” και άλλες.

Τέλος, η ιστοσελίδα δηλώνει πνευματικά δικαιώματα του 2022 και παρέχει σύνδεσμο για επικοινωνία και πολιτική απορρήτου.

ΤΑΙΝΙΕΣ/ΣΕΙΡΕΣ ΣΤΟ PICKAMOVIEFORME

2.Μovieplug.cc

movieplug

Η ιστοσελίδα με τη διεύθυνση https://www.movieplug.cc/ με τίτλο “Movie Plug – Παρακολουθήστε τις πιο πρόσφατες ταινίες από το σπίτι αμέσως!”

Είναι μια πλατφόρμα προσφέροντας τη δυνατότητα αναζήτησης για ταινίες, σειρές και τηλεοπτικά προγράμματα.

Στη σελίδα αυτή παρουσιάζονται επίσης οι δημοφιλείς ταινίες με τις πιο πρόσφατες ημερομηνίες κυκλοφορίας.

Μερικές από αυτές τις ταινίες είναι “Miraculous: Ladybug & Cat Noir, The Movie”, “Barbie”, “Spider-Man: Across the Spider-Verse”, “The Little Mermaid”, “Indiana Jones and the Dial of Destiny”, “Guardians of the Galaxy Volume 3”, “The Flash”, “The Super Mario Bros. Movie”, “John Wick: Chapter 4” και άλλες.

Η ιστοσελίδα φαίνεται να προσφέρει τη δυνατότητα παρακολούθησης αυτών των ταινιών από το σπίτι με άμεση πρόσβαση, προσφέροντας μια εύκολη χρήση εμπειρία για τους χρήστες που επιθυμούν να απολαύσουν το περιεχόμενο τους online.

3. Hdtoday.tv – ταινιες δωρεαν στο ιντερνετ

hdtoday

Aυτό το site είναι το αγαπημένο μου. Έχω δει άπειρες ταινίες που κυκλοφορούν στο σινεμά. Το μόνο κακό που έχει δεν εχει πάντα ελληνικούς υπότιτλους. Φοβερή ιστοσελίδα με όλες τις τελευταίες ταινίες που κυκλοφορούν.

Η ιστοσελίδα αυτή είναι η HDToday, η οποία είναι ένας καλύτερος ιστότοπος για να παρακολουθείτε δωρεάν ταινίες και τηλεοπτικές σειρές online. Αυτό που την καθιστά τον καλύτερο ιστότοπο μέχρι στιγμής είναι τα εξής:

  • Χωρίς διαφημίσεις
  • Δωρεάν και γρήγορη μετάδοση των βίντεο
  • Δεν απαιτείται λογαριασμός για να παρακολουθήσετε
  • Με μία κλικ μπορείτε να παρακολουθήσετε ταινίες/σειρές
  • Τεράστια βιβλιοθήκη με πάνω από 400,000 βίντεο.

Έτσι, αν ψάχνετε για έναν ασφαλή ιστότοπο για να παρακολουθήσετε ταινίες online, δοκιμάστε τον HDToday.

Τώρα να πούμε εάν είναι σωστό ή όχι. Νόμιμο ή οχι. Εννοείται πως δεν είναι νόμιμο να κυκλοφορούν ταίνιες στο σινεμά και εμείς να τις βλέπουμε δωρεάν από το σπίτι μας.

Επίσης όλες αυτές οι ιστοσελίδες δεν το κάνουν από την καλή τους την καρδιά. Περιέχουν διαφημίσεις, Email Phishing και πάει λέγοντας.

Δειτε δωρεαν ταινιες και σειρες με ελληνικους υποτιτλους

Στον κόσμο του διαδικτύου, υπάρχουν πολλές ιστοσελίδες που προσφέρουν δωρεάν ταινίες και σειρές με ελληνικούς υπότιτλους για τους χρήστες που ενδιαφέρονται να απολαύσουν περιεχόμενο στην ελληνική γλώσσα.

αρά την ύπαρξη αυτών των ιστοσελίδων, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί καθώς η παροχή δωρεάν περιεχομένου μπορεί να παραβιάζει τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων και να είναι παράνομη.

Ταινίες online με ελληνικούς υπότιτλους

Παρακάτω σας παρέχω πέντε ιστοσελίδες όπου μπορείτε να παρακολουθήσετε δωρεάν ταινίες online με ελληνικούς υπότιτλους:

Tenies-online.best (https://tenies-online.best): Αυτή η ιστοσελίδα προσφέρει δωρεάν ταινίες και σειρές με ελληνικούς υπότιτλους και παρέχει μια ποικιλία από κατηγορίες, όπως ταινίες με φυλακές, ληστείες, Σαμουράι και πολλές άλλες.

Voody-online.com (https://voody-online.com): Σε αυτήν την ιστοσελίδα μπορείτε να παρακολουθήσετε ταινίες και σειρές με ελληνικούς υπότιτλους, καθώς και κινούμενα σχέδια. Έχει μια μεγάλη ποικιλία ταινιών για να επιλέξετε.

Dwrean.net (https://www.dwrean.net): Αυτή η ιστοσελίδα συγκεντρώνει ταινίες και σειρές για όλα τα γούστα και προσφέρει δωρεάν περιεχόμενο με ελληνικούς υπότιτλους.

Filmatic.org (https://filmatic.org): Παρέχει δωρεάν ταινίες με ελληνικούς υπότιτλους, είτε ελληνικές είτε ξένες, καθώς και σειρές online.

Σειρές online με ελληνικούς υπότιτλους

Μια πολύ καλή ιστοσελίδα για σειρές είναι η Tainio-mania.online (https://tainio-mania.online): Προσφέρει ταινίες και σειρές online με ελληνικούς υπότιτλους.

Μπορείτε να βρείτε πλήθος επιλογών από διάφορες κατηγορίες, όπως ολοκληρωμένες σειρές, ταινίες δράσης και εγκλήματος.

Αυτή η καταχώρηση δημοσιεύτηκε στις κατηγορίες Tips/Tricks και με ετικέτες , .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *