Κλήση σε σταθερό τηλέφωνο μέσω Viber

Πώς να καλέσετε σταθερά τηλέφωνα μέσω Viber: οδηγός, Κλήση σε σταθερό τηλέφωνο μέσω Viber

5/5 - (4 votes)

Με το Viber, είναι εύκολο να επικοινωνείτε με την οικογένεια και τους φίλους σας από οπουδήποτε στον κόσμο.

Ένα από τα χαρακτηριστικά που ξεχωρίζει είναι η δυνατότητα να κάνετε Κλήση σε σταθερό τηλέφωνο μέσω Viber, απευθείας κλήσεων σε σταθερά και κινητά τηλέφωνα μέσω της εφαρμογής, εξοικονομώντας στους χρήστες σημαντικό χρηματικό ποσό για υπεραστικές κλήσεις.

5/5 - (4 votes)

Πάμε να δούμε: Πώς να καλέσετε σταθερά και κινητά τηλέφωνα μέσω Viber

Σε αυτόν τον οδηγό θα σας δείξουμε πώς να καλέσετε σταθερά και κινητά τηλέφωνα μέσω του Viber.

Κλήση σε σταθερό τηλέφωνο μέσω Viber: Bήματα

➫ Βήμα 1: Εγκαταστήστε το Viber

Το πρώτο βήμα για να καλέσετε σταθερά και κινητά τηλέφωνα μέσω Viber είναι να εγκαταστήσετε την εφαρμογή στη συσκευή σας.

Το Viber διατίθεται δωρεάν στο App Store για συσκευές iOS και στο Google Play για συσκευές Android. Διαβάστε το άρθρο μας για να δείτε πώς να κατεβάσετε την εφαρμογή.

➫ Βήμα 2: Εγγραφείτε στο Viber

Μόλις εγκαταστήσετε το Viber, θα πρέπει να εγγραφείτε για λογαριασμό.

Για να το κάνετε αυτό, ανοίξτε την εφαρμογή και ακολουθήστε τις οδηγίες για να εισαγάγετε τον αριθμό τηλεφώνου σας και να τον επαληθεύσετε με έναν κωδικό που θα σας αποσταλεί μέσω SMS.

➫ Βήμα 3: Προσθέστε χρήματα στο λογαριασμό σας Viber

Για να πραγματοποιήσετε κλήσεις προς σταθερά και κινητά τηλέφωνα, θα πρέπει να προσθέσετε πίστωση-χρήματα στο λογαριασμό σας στο Viber.

Μπορείτε να το κάνετε αυτό στο κινητό πατώντας στην καρτέλα “Περισσότερα”-“Κλησεις” στο κάτω μέρος της οθόνης και, στη συνέχεια, επιλέγοντας “Viber Out” και “Buy Credit”-“Αγοράστε Μονάδες”.

Κλήση σταθερού τηλεφώνου μέσω της εφαρμογής Viber

Στον υπολογιστή πηγαίνετε στο γρανάζι πάνω δεξιά και μετά επιλέγοντας “Viber Out” και “Buy Credit”-“Αγοράστε Μονάδες”.

➫ Βήμα 4: Καλέστε τον αριθμό που θέλετε

Για να καλέσετε έναν αριθμό σταθερού ή κινητού τηλεφώνου μέσω του Viber, απλώς ανοίξτε την εφαρμογή και καλέστε τον αριθμό που θέλετε να καλέσετε χρησιμοποιώντας το πληκτρολόγιο.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπεριλάβει τον κωδικό χώρας πριν από τον αριθμό (π.χ. +1 για τις Ηνωμένες Πολιτείες, +30 για την Ελλαδάρα μας).

κλήση μέσω Viber

➫ Βήμα 5: Πραγματοποιήστε κλήση μέσω Viber

Αφού πληκτρολογήσετε τον αριθμό που θέλετε να καλέσετε, απλά πατήστε το πράσινο κουμπί “Κλήση” για να πραγματοποιήσετε την κλήση.

Μπορείτε επίσης να επιλέξετε να πραγματοποιήσετε κλήση βίντεο πατώντας στο εικονίδιο της βιντεοκάμερας δίπλα στο κουμπί κλήσης.

➫ Βήμα 6: Απολαύστε την κλήση σας!

Αυτό ήταν! Μόλις συνδεθεί η κλήση, θα μπορείτε να μιλήσετε στο άτομο που καλείτε όπως ακριβώς θα κάνατε σε μια κανονική τηλεφωνική κλήση.

Συμβουλές για την πραγματοποίηση κλήσεων μέσω Viber 

Η σταθερή σύνδεση στο διαδίκτυο είναι απαραίτητη για μια κλήση υψηλής ποιότητας.

Επίσης, βεβαιωθείτε ότι το άτομο που καλείτε σε σταθερό τηλέφωνο είναι διαθέσιμο να απαντήσει.

Κατά την κλήση ενός αριθμού κινητής τηλεφωνίας, είναι σημαντικό να θυμάστε ότι το άτομο που καλείτε μπορεί να χρεώνεται με βάση το πρόγραμμα κινητής τηλεφωνίας του.

Συνοψίζοντας, το Viber είναι ένας απλός και οικονομικός τρόπος για να μείνετε συνδεδεμένοι με τους αγαπημένους σας σε όλο τον κόσμο.

Ακολουθώντας αυτά τα βήματα, μπορείτε να αρχίσετε να πραγματοποιείτε κλήσεις μέσω του Viber γρήγορα. Οπότε, γιατί να μην του δώσετε μια ευκαιρία;

Δωρεάν κλήσεις μέσω Viber

Δωρεάν κλήσεις μέσω Viber

Ψάχνετε για έναν οικονομικό και βολικό τρόπο να μένετε σε επαφή με φίλους και συγγενείς σε όλο τον κόσμο; Μην ψάχνετε άλλο από το Viber!

Με το Viber, μπορείτε να πραγματοποιείτε δωρεάν κλήσεις σε οποιονδήποτε έχει εγκατεστημένη την εφαρμογή και είναι συνδεδεμένος στο διαδίκτυο. Και το καλύτερο; Είναι εύκολο και απλό στη χρήση!

Για να ξεκινήσετε, βεβαιωθείτε ότι τόσο εσείς όσο και το άτομο που θέλετε να καλέσετε έχετε εγκαταστήσει την εφαρμογή Viber στις συσκευές σας και είστε συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο.

Αυτό είναι σημαντικό για να διασφαλίσετε ότι η κλήση είναι δωρεάν και η ποιότητα είναι εξαιρετική.

Αφού επιβεβαιώσετε ότι και τα δύο μέρη είναι συνδεδεμένα, απλά ανοίξτε την εφαρμογή και επιλέξτε το άτομο που θέλετε να καλέσετε από τις επαφές σας ή καλώντας τον αριθμό του. Είναι τόσο απλό!

Με το Viber, μπορείτε να παραμείνετε συνδεδεμένοι με τους αγαπημένους σας, όπου κι αν βρίσκονται στον κόσμο. Και ακολουθώντας αυτά τα εύκολα βήματα, μπορείτε να αρχίσετε να πραγματοποιείτε δωρεάν κλήσεις σήμερα.

Πώς μπορώ να κάνω μια κλήση στο Viber;

Για να πραγματοποιήσετε μια κλήση στο Viber, απλά ανοίξτε την εφαρμογή, επιλέξτε την επαφή που θέλετε να καλέσετε και πατήστε το εικονίδιο του τηλεφώνου.

Εάν το άτομο που καλείτε έχει επίσης Viber, η κλήση θα είναι δωρεάν.

Μπορώ να καλέσω σταθερά και κινητά τηλέφωνα στο Viber;

Ναι, μπορείτε να καλέσετε σταθερά και κινητά τηλέφωνα στο Viber. Απλώς βεβαιωθείτε ότι έχετε μονάδες Viber Out ή συνδρομή και, στη συνέχεια, καλέστε τον αριθμό που θέλετε να καλέσετε.

Επιτρέπει το Viber ομαδικές κλήσεις;

Ναι, το Viber επιτρέπει ομαδικές κλήσεις με έως και 20 συμμετέχοντες.

Για να ξεκινήσετε μια ομαδική κλήση, ξεκινήστε μια κλήση με ένα άτομο και, στη συνέχεια, πατήστε το κουμπί "προσθήκη συμμετέχοντα" για να συμπεριλάβετε περισσότερα άτομα.

Αυτή η καταχώρηση δημοσιεύτηκε στις κατηγορίες Viber, Εκπαιδευση και με ετικέτες .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *