viber επαφεσ

VIBER ΕΠΑΦΕΣ: Προσθήκη Επαφής στο Viber σε 3 Εύκολα Βήματα

5/5 - (1 vote)

Έχετε αποφασίσει να εγκαταστήσετε το Viber στο κινητό σας και να απολαύσετε όλα τα πλεονεκτήματα της επικοινωνίας μέσω μηνυμάτων και κλήσεων; Είναι πολύ εύκολο να προσθέσετε νέες VIBER ΕΠΑΦΕΣ και να επεκτείνετε το δίκτυο των φίλων και των επαγγελματικών σας επαφών. Σε αυτό το άρθρο, θα σας δείξουμε πώς να προσθέσετε μια νέα επαφή στο Viber με μόλις τρία εύκολα βήματα.

Προσθήκη Viber Επαφεσ σε 3 Εύκολα Βήματα

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΕΠΑΦΗΣ VIBER Rakuten ΒΗΜΑ 1 2 3

Βήμα 1: Αναζήτηση και Επιλογή της Εφαρμογής Viber

Προτού προσθέσετε μια νέα επαφή στο Viber, θα πρέπει να είστε βέβαιοι ότι έχετε εγκαταστήσει την εφαρμογή Viber στο κινητό σας τηλέφωνο. Αν δεν έχετε ήδη την εφαρμογή, μπορείτε να την βρείτε στο Google Play Store (για το Android) ή στο App Store (για το iPhone).

Αναζητήστε τη λέξη-κλειδί “Viber” στο κατάλληλο κατάστημα εφαρμογών, επιλέξτε την εφαρμογή Viber από τα αποτελέσματα και πατήστε “Εγκατάσταση” ή “Λήψη” για να ξεκινήσετε την εγκατάσταση. Αφού η εφαρμογή εγκατασταθεί, ανοίξτε την και συνεχίστε στο επόμενο βήμα.

Ενεργοποιήστε την εφαρμογή, απλά πατήστε το “Περισσότερα”, και ανοίξτε το προφίλ του λογαριασμού σας. Δώστε προσοχή στο πράσινο σύμβολο “Προσθήκη Επαφής”. Με ένα απλό κλικ, εμφανίζεται ένα παράθυρο που σας δίνει τη δυνατότητα να εισάγετε έναν αριθμό τηλεφώνου και να τον αποθηκεύσετε.

Για τηλέφωνα Android

Τα smartphones στο Android είναι πολύ δημοφιλή στην ελληνική αγορά. Η εγκατάσταση και η εγγραφή στην εφαρμογή δεν εξαρτώνται από το μοντέλο της συσκευής σας, είτε είναι Lenovo ή Samsung. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μια κάρτα SIM εργασίας που συνδέεται με τον λογαριασμό σας.

Η διαδικασία ξεκινά με τον προσδιορισμό της χώρας σας, την εισαγωγή του αριθμού εγγραφής και το αίτημα χρήσης των δεδομένων της συσκευής σας. Αφού ολοκληρώσετε αυτά τα βήματα, είστε έτοιμοι να διαχειριστείτε την εφαρμογή και να προσθέσετε μια επαφή στο Viber.

Στο iPhone

Οι κάτοχοι iPhone και iPad απολαμβάνουν τις ίδιες δυνατότητες με άλλες συσκευές. Δεν είναι έκπληξη, καθώς το πρόγραμμα αναπτύχθηκε ειδικά για αυτό το λειτουργικό σύστημα.

Συγχρονισμός με τον τηλεφωνικό κατάλογο
Αυτή η μέθοδος είναι απλή και ευέλικτη. Ένα από τα πλεονεκτήματα των προϊόντων Apple είναι ο αυτόματος συγχρονισμός επαφών.

Η υπηρεσία ανακτά τις πληροφορίες αμέσως μετά την εγγραφή. Όταν τη χρησιμοποιήσετε για πρώτη φορά, θα δείτε τρία εικονίδια. Το μεσαίο είναι για να εκτελέσετε ενέργειες με το φύλλο συνδρομητή.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΕΠΑΦΗΣ VIBER Rakuten ΒΗΜΑ 4 5 6 7

Βήμα 2: Προσθήκη νέας Επαφής στο Viber

Όταν είστε έτοιμοι να προσθέσετε μια νέα επαφή στο Viber, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

 1. Ανοίξτε την εφαρμογή Viber στο κινητό σας τηλέφωνο.
 2. Στο κάτω μέρος της οθόνης, πατήστε στο εικονίδιο “Επαφές” για να μεταβείτε στη λίστα με τις επαφές σας.
 3. Στην πάνω δεξιά γωνία της οθόνης, θα δείτε ένα εικονίδιο πλέον (“+”) ή τη λέξη “Προσθήκη”. Πατήστε εκεί.
 4. Θα σας ζητηθεί να επιλέξετε τη μέθοδο προσθήκης επαφής. Μπορείτε να εισάγετε τον αριθμό τηλεφώνου της επαφής σας, να σαρώσετε τον κωδικό QR τους ή να αναζητήσετε την επαφή σας στη λίστα επαφών του τηλεφώνου σας.
 5. Συμπληρώστε τις απαραίτητες πληροφορίες για την επαφή σας και πατήστε “Αποθήκευση” ή “Προσθήκη” για να ολοκληρώσετε την προσθήκη της επαφής.

Μπορείτε να προσθέσετε όσο πολλές επαφές θέλετε με αυτόν τον τρόπο. Οι προσθήκες επαφές θα εμφανίζονται αυτόματα στην ενότητα “Επαφές” του Viber και θα είστε έτοιμοι να αρχίσετε να επικοινωνείτε μαζί τους μέσω μηνυμάτων ή κλήσεων.

Βήμα 3: Επεξεργασία Επαφής Viber

Ανά πάσα στιγμή, μπορείτε να επεξεργαστείτε το προφίλ της επαφής σας στο Viber για να προσθέσετε περισσότερες πληροφορίες, να αλλάξετε τη φωτογραφία προφίλ τους ή να τους αναθέσετε σε κάποια ομάδα. Για να επεξεργαστείτε μια επαφή:

 1. Πατήστε πάνω στο όνομα της επαφής στη λίστα επαφών σας στο Viber.
 2. Επιλέξτε “Επεξεργασία Επαφής” ή το εικονίδιο που δείχνει ένα μολύβι ή μία ρόδα.
 3. Από εκεί, μπορείτε να προσθέσετε ή να αλλάξετε τις πληροφορίες της επαφής σας, να αλλάξετε τη φωτογραφία προφίλ, να αναθέσετε την επαφή σε μία ομάδα και πολλά άλλα.

Προσθήκη νέας επαφής χωρίς λογαριασμό Viber

Προσθέστε μια νέα επαφή που δεν έχει Viber

 1. Στείλτε μια πρόσκληση για εγγραφή στο Viber σε κάποιον που θέλετε να προσθέσετε στη λίστα επαφών σας, αν δεν είναι ακόμη χρήστης.
 2. Πατήστε Κλήσεις στην εφαρμογή Viber όταν ανοίξει για να δείτε τη λίστα επαφών σας.
 3. Στην επάνω αριστερή γωνία, πατήστε το κουμπί Προσθήκη επαφής.
 4. Αφού εισαγάγετε τον αριθμό της επαφής, επιλέξτε Τέλος.
 5. Αφού εισαγάγετε το όνομα και το επώνυμο της επαφής, κάντε κλικ στο κουμπί Αποθήκευση.
 6. Για να απευθύνετε πρόσκληση σε κάποιον να χρησιμοποιήσει το Viber, πατήστε Πρόσκληση.
 7. Το Viber δημιουργεί ένα μήνυμα κειμένου που ζητά από τη νέα σας επαφή να χρησιμοποιήσει την υπηρεσία.

Προσθέστε μια επαφή που δεν έχει Viber

Συμπέρασμα

Προσθέστε νέες επαφές στο Viber και επεκτείνετε το δίκτυο σας με φίλους και επαγγελματικές σας επαφές σε μόλις τρία εύκολα βήματα. Ακολουθήστε αυτόν τον οδηγό και θα είστε έτοιμοι να αρχίσετε να μιλάτε και να επικοινωνείτε με τις νέες επαφές σας μέσω μηνυμάτων και κλήσεων στο Viber.

Μην διστάσετε να επεξεργαστείτε τα προφίλ των επαφών σας για να προσθέσετε περισσότερες πληροφορίες ή να αναθέσετε τις επαφές σας σε ομάδες. Απολαύστε την επικοινωνία μέσω Viber και ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα και τις εξελίξεις με τους αγαπημένους σας ανθρώπους.

“Προσθέστε νέες επαφές στο Viber και επεκτείνετε το δίκτυο σας με φίλους και επαγγελματικές σας επαφές σε μόλις τρία εύκολα βήματα.”