viber διαγραφη επαφης

Εύκολος οδηγός για viber διαγραφη επαφης

5/5 - (1 vote)

Υπογραμμίζουμε την ευκολία στη διαχείριση των επαφών σας στο Viber! Σε αυτόν τον οδηγό μας, θα σας δείξουμε τον απλούστατο τρόπο για να διαγράψετε επαφές στο Viber χωρίς ανησυχία και μεγάλη κατανόηση.

Γνωρίζατε ότι μπορείτε εύκολα να διαγράψετε επαφές στο Viber για να αποσυμφορήσετε τη λίστα επαφών σας και να διατηρήσετε μια πιο οργανωμένη εμπειρία ανταλλαγής μηνυμάτων; Είτε θέλετε να αφαιρέσετε έναν παλιό φίλο, μια αχρησιμοποίητη επαγγελματική επαφή ή απλά να καθαρίσετε τη λίστα σας, αυτός ο εύκολος οδηγός θα σας καθοδηγήσει στα βήματα για τη διαγραφή επαφών στο Viber.

Αποχαιρετήστε την περιττή ακαταστασία και εξορθολογήστε την εμπειρία σας στο Viber με αυτές τις απλές οδηγίες.

viber διαγραφη επαφης

Πώς να κάνετε viber διαγραφη επαφης

Η διαγραφή επαφών στο Viber είναι μια απλή διαδικασία που μπορεί να γίνει γρήγορα και εύκολα. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να διαγράψετε μία επαφή από το Viber:

  1. Ανοίξτε το Viber στη συσκευή σας.
  2. Πατήστε στο κουμπί “Επαφές” στο κάτω μέρος της οθόνης.
  3. Βρείτε την επαφή που θέλετε να διαγράψετε και πατήστε πάνω σε αυτήν.
  4. Πατήστε στο εικονίδιο των τριών κουκκίδων στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης.
  5. Επιλέξτε την επιλογή “Διαγραφή επαφής” από το μενού που εμφανίζεται.
  6. Επιβεβαιώστε τη διαγραφή της επαφής πατώντας στο “OK”.

Σημείωση: Με τη διαγραφή μιας επαφής από το Viber, θα αφαιρεθεί από τη λίστα επαφών σας και δεν θα μπορείτε πλέον να στείλετε μηνύματα ή να πραγματοποιήσετε κλήσεις σε αυτήν.

Συμβουλές για επιτυχή διαγραφή επαφής:

  • Ελέγξτε προσεκτικά την επαφή πριν τη διαγραφή για να βεβαιωθείτε ότι είναι η σωστή.
  • Σιγουρευτείτε ότι έχετε αντίγραφα ασφαλείας των σημαντικών δεδομένων της επαφής πριν προχωρήσετε στη διαγραφή.

Ακολουθώντας αυτές τις οδηγίες, μπορείτε να διαγράψετε εύκολα και γρήγορα μια επαφή από το Viber. Θυμηθείτε ότι μπορείτε να διαχειριστείτε τις επαφές σας με ευκολία και να δημιουργήσετε μια λίστα που να είναι ενημερωμένη και οργανωμένη.

Οδηγίες για διαγραφή επαφής στο Viber: Συμβουλές για επιτυχή διαγραφή επαφής:
1. Ανοίξτε το Viber. – Ελέγξτε προσεκτικά την επαφή πριν τη διαγραφή.
2. Πατήστε στο κουμπί “Επαφές”. – Σιγουρευτείτε ότι έχετε αντίγραφα ασφαλείας των σημαντικών δεδομένων.
3. Βρείτε την επαφή και πατήστε πάνω της.
4. Πατήστε στο εικονίδιο των τριών κουκκίδων.
5. Επιλέξτε “Διαγραφή επαφής”.
6. Επιβεβαιώστε τη διαγραφή πατώντας “OK”.

Τρόποι Διαγραφής Επαφής στο Viber

Τρόποι Διαγραφής Επαφής στο Viber

Όταν πρόκειται να διαγράψετε μια επαφή από το Viber, υπάρχουν διάφοροι τρόποι που μπορείτε να ακολουθήσετε. Ας εξερευνήσουμε μερικές από τις διαθέσιμες επιλογές:

1. Από την Λίστα Επαφών στο Viber

Ο πιο απλός τρόπος για να διαγράψετε μια επαφή είναι να ανοίξετε την εφαρμογή Viber και να μεταβείτε στη λίστα επαφών σας. Στη συνέχεια, βρείτε την επαφή που θέλετε να διαγράψετε και πατήστε πάνω σε αυτήν. Θα εμφανιστούν διάφορες επιλογές, μεταξύ των οποίων και η “Διαγραφή Επαφής”. Απλά πατήστε πάνω στην επιλογή αυτή και επιβεβαιώστε τη διαγραφή της επαφής σας.

2. Μέσω των Ρυθμίσεων του Τηλεφώνου

Ένας άλλος τρόπος για να διαγράψετε μια επαφή από το Viber είναι μέσω των ρυθμίσεων του τηλεφώνου σας. Μεταβείτε στις ρυθμίσεις του τηλεφώνου σας και αναζητήστε τις εφαρμογές που είναι εγκατεστημένες. Βρείτε την εφαρμογή Viber και επιλέξτε την. Θα εμφανιστούν διάφορες επιλογές, συμπεριλαμβανομένης και της “Διαγραφής Δεδομένων” ή της “Απεγκατάστασης”. Επιλέξτε την επιλογή που σας επιτρέπει να διαγράψετε την επαφή από το Viber.

Σύγκριση Τρόπων Διαγραφής Λίστα Επαφών Ρυθμίσεις Τηλεφώνου
Ευκολία Πολύ Εύκολο Μέτριο
Ταχύτητα Γρήγορο Αργό
Δυνατότητες Περιορισμένες Πλήρεις

Ανεξάρτητα από τον τρόπο που θα επιλέξετε, θυμηθείτε ότι η διαγραφή μιας επαφής από το Viber είναι μια μόνιμη ενέργεια και δεν μπορεί να αναιρεθεί. Πριν διαγράψετε μια επαφή, βεβαιωθείτε ότι είστε σίγουροι για την επιλογή σας και ότι δεν θέλετε πλέον να επικοινωνείτε μαζί της μέσω του Viber.

Πώς να Αφαιρέσετε Επαφή από το Viber

Για να αφαιρέσετε μια επαφή από το Viber, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία με επιτυχία:

  1. Ανοίξτε την εφαρμογή Viber στη συσκευή σας.
  2. Μεταβείτε στη λίστα επαφών σας και εντοπίστε την επαφή που θέλετε να αφαιρέσετε.
  3. Πατήστε παρατεταμένα πάνω στην επαφή για να εμφανιστεί το μενού επιλογών.
  4. Στο μενού επιλογών, επιλέξτε την επιλογή “Αφαίρεση” ή “Διαγραφή”, ανάλογα με τη γλώσσα της εφαρμογής σας.
  5. Επιβεβαιώστε την αφαίρεση της επαφής πατώντας το “Ναι” ή “Αποδοχή”, αναλόγως.

Με αυτόν τον απλό τρόπο, θα μπορέσετε να αφαιρέσετε επαφές από το Viber χωρίς καμία δυσκολία. Θυμηθείτε, ωστόσο, ότι η αφαίρεση μιας επαφής είναι μόνιμη και δεν μπορεί να ανακτηθεί. Συνεπώς, προσέξτε να επιλέξετε σωστά την επαφή πριν επιβεβαιώσετε τη διαγραφή της.

Για περισσότερες λεπτομέρειες ή για οποιεσδήποτε απορίες σχετικά με τη διαγραφή επαφών στο Viber, μπορείτε να συμβουλευτείτε το επίσημο εγχειρίδιο χρήσης της εφαρμογής ή να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη του Viber.

Πλεονεκτήματα Αντικειμενικότητα Αξιοπιστία
Απλή και εύκολη διαδικασία Στοχευμένες οδηγίες βήμα προς βήμα Επίσημη εφαρμογή Viber
Διαγραφή επαφών χωρίς καθυστέρηση Ευκολία στον εντοπισμό του μενού επιλογών Εγχειρίδιο χρήσης Viber

Αφαιρώντας επαφές που δεν επιθυμείτε πλέον στο Viber, μπορείτε να διατηρήσετε μια πιο οργανωμένη και ευκολοχρηστία λίστα επαφών. Αυτό θα σας βοηθήσει να βρείτε γρήγορα τα άτομα που επιθυμείτε να επικοινωνήσετε και να απολαύσετε μια αποτελεσματική εμπειρία χρήσης της εφαρμογής.

Πώς να Επαναφέρετε Διαγραμμένες Επαφές στο Viber

Κατά λάθος διαγράψατε μία επαφή στο Viber και τώρα αναρωτιέστε πώς μπορείτε να την επαναφέρετε; Μην ανησυχείτε, η διαδικασία είναι απλή και μπορείτε να έχετε τις διαγραμμένες επαφές σας πίσω στο Viber με λίγα απλά βήματα.

Βήμα 1: Ανοίξτε τις Ρυθμίσεις του Viber

Αρχικά, ανοίξτε την εφαρμογή Viber στη συσκευή σας και πατήστε στο εικονίδιο των ρυθμίσεων στο κάτω μέρος της οθόνης. Αυτό θα σας οδηγήσει στο μενού των ρυθμίσεων του Viber.

Βήμα 2: Επαναφέρετε τις Διαγραμμένες Επαφές

Στο μενού των ρυθμίσεων, κυλήστε προς τα κάτω μέχρι να βρείτε την επιλογή “Επαναφορά διαγραμμένων επαφών”. Πατήστε επάνω της και θα εμφανιστεί μια λίστα με τις επαφές που έχετε διαγράψει.

Σημείωση: Η επιλογή “Επαναφορά διαγραμμένων επαφών” είναι διαθέσιμη μόνο για έναν περιορισμένο χρονικό διάστημα μετά τη διαγραφή της επαφής. Βεβαιωθείτε ότι πραγματοποιείτε την επαναφορά εντός αυτού του διαστήματος.

Επιλέξτε τις επαφές που θέλετε να επαναφέρετε πατώντας στο πλαίσιο δίπλα σε κάθε επαφή. Όταν είστε έτοιμοι, πατήστε το κουμπί “Επαναφορά” που βρίσκεται στο κάτω μέρος της οθόνης. Οι επαφές θα επανέλθουν τώρα στη λίστα επαφών σας στο Viber.

Με αυτόν τον απλό τρόπο, μπορείτε να επαναφέρετε διαγραμμένες επαφές στο Viber. Θυμηθείτε να εκτελείτε αυτήν τη διαδικασία εντός του περιορισμένου χρονικού διαστήματος που είναι διαθέσιμη η επιλογή “Επαναφορά διαγραμμένων επαφών”.

Πλεονεκτήματα Αντίθετα
Απλή διαδικασία επαναφοράς Περιορισμένος χρονικός περίορισμός
Γρήγορη ανακτηση Η διαγραφή είναι μόνιμη μετά την επαναφορά
Παράκαμψη ανεπιθύμητων αλλαγών

Προσθήκη και Διαγραφή Επαφών στο Viber

Το Viber είναι μια εξαιρετικά δημοφιλής εφαρμογή για ανταλλαγή μηνυμάτων και κλήσεις. Εκτός από την επικοινωνία με τους φίλους και τους συγγενείς σας, μπορείτε επίσης να προσθέσετε και να διαγράψετε επαφές στο Viber. Αυτή η δυνατότητα σας επιτρέπει να διατηρείτε τη λίστα επαφών σας ενημερωμένη και οργανωμένη. Στη συνέχεια, θα σας δείξουμε πώς μπορείτε να προσθέσετε νέες επαφές και να αφαιρέσετε επαφές που δεν επιθυμείτε πλέον.

Προσθήκη Επαφής στο Viber

Προσθήκη και Διαγραφή Επαφών στο Viber

Για να προσθέσετε νέα επαφή στο Viber, ακολουθήστε αυτά τα βήματα:

  1. Ανοίξτε την εφαρμογή Viber στη συσκευή σας.
  2. Κάντε κλικ στο εικονίδιο της λίστας επαφών που βρίσκεται στην κάτω δεξιά γωνία της οθόνης.
  3. Κάντε κλικ στο κουμπί “Προσθήκη Επαφής” στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης.
  4. Εισαγάγετε το όνομα και τον αριθμό τηλεφώνου της επαφής που θέλετε να προσθέσετε.
  5. Κάντε κλικ στο κουμπί “Αποθήκευση” για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία.

Αφαίρεση Επαφής από το Viber

Αν θέλετε να αφαιρέσετε μια επαφή από το Viber, ακολουθήστε αυτά τα βήματα:

  1. Ανοίξτε το Viber και μεταβείτε στη λίστα επαφών.
  2. Βρείτε την επαφή που θέλετε να αφαιρέσετε και κάντε κλικ πάνω της.
  3. Στο παράθυρο που εμφανίζεται, κάντε κλικ στο εικονίδιο των τριών κουκκίδων (ή αφαίρεσης) για να ανοίξετε τις επιλογές.
  4. Επιλέξτε την επιλογή “Αφαίρεση Επαφής” και επιβεβαιώστε την ενέργεια.

Συμπέρασμα

Με αυτόν τον οδηγό, σας έχουμε παρουσιάσει τους απλούστατους τρόπους για να διαγράψετε επαφές στο Viber και να διαχειριστείτε με ευκολία τη λίστα επαφών σας. Μπορείτε να απολαύσετε μια πιο οργανωμένη και ευκολοχρηστία εμπειρία με την εφαρμογή, χωρίς την προσθήκη επαφών που δεν επιθυμείτε πλέον.

Θυμηθείτε ότι μπορείτε να ακολουθήσετε τη διαδικασία διαγραφής επαφής ακολουθώντας τα βήματα που παρουσιάσαμε σε αυτόν τον οδηγό. Επίσης, μην ξεχάσετε να εξερευνήσετε τις διάφορες επιλογές που παρέχει το Viber για τη διαχείριση των επαφών σας.

Με την εύκολη οδηγία και τις χρήσιμες συμβουλές που σας παρουσιάσαμε, θα μπορείτε να αποκτήσετε έναν καθαρό και οργανωμένο κατάλογο επαφών στο Viber. Απολαύστε τον χρόνο σας με την εφαρμογή και μην διστάσετε να ακολουθήσετε αυτόν τον οδηγό όποτε χρειάζεστε βοήθεια με τη διαχείριση των επαφών σας!